دوستان از اونجا که مدیرای گلمون هیچ مسئولیتی رو در قبال راهنمایی برای نصب و راه اندازی انجمنهای bbpress قبول نمیکنن خواستم از دوستانی که تجربه ی نصب این انجمن ساز رو داشتن به ما کمک کنن. امیدوارم که کلیددارها و نظمان گل انجمن این موضوع رو نیندن تا ما بتونیم با کمک دوستان به یه نتیجه ی خوب برای راه اندازی این انجمن ساز بشیم :-)
من خودم چندتا سوال دارم که میپرسم و امیدوارم با کمک دوستان به نتیجه ای برسیم و دوستان دیگه هم استفاده کنن
1. اولا اینکه فارسی پرس یه فارسی ساز برای بی بی پرس ارائه داده و متاسفانه برای دوستانی مثل من که سابقه و تجربه استفاده از فارسی ساز ها رو ندارن نمیدونیم که اون فایلهای فارسی ساز رو تو کدوم قسمت افزونه ی bbpress باید جاگذاری کنیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
2. ثانیا بی بی پرس حالت یه افزونه داره که میشه به وردپرس متصل میشه ولی من نتونستم بفهمم که انجمنی که میسازه تو چه آدرسی از دامنه قرار میگیره. حالا اگه ما بیایم و این افزونه رو تو ساب دومینی که میخوایم توش قرار بگیره بارگزاری کنیم آیا این افزونه محیطی مثل wp-admin به ما میده؟
3. افزونه های این انجمن ساز bbpress رو میشه معرفی کنید؟ آیا این افزونه ها فارسی سازی نشدن؟
4. آیا برای دسته یندی کاربران مثل کلیددار، ناظم، کاربر فعال و ... افزونه لازمه؟ برای تشکر؟ BBCode؟ نقل قول؟ فرستادن پیغام خصوصی؟ آپلود نماد (آواتار)؟ عضو گیری؟ و ...؟
5. آیا قالب های این انجمن ساز تا الان فارسی سازی نشدن؟
ما بی بی پرس رو تا به نگارش 1.0.0 نرسه به کسی پیشنهاد نمیکنیم و پشتیبانی نیز نخواهیم کرد
این جمله ی اکثر مدیران انجمن هستش در جواب برای کمک درباری بی بی پرس، میخواستم سوال ببپرسم که الان نگارش دو نسخه ی سوم بتای این نسخه هستش الان هم پشتیبانی نمیکنید؟ این فقط یک سواله و خواهش میکنم که تاپیک رو نبندید تا با کمک دوستان بتونیم این انجمن ساز رو بصورت حرفه ای راه اندازی کنیم :-)