انجمن


کمک درا صلاح پوسته  (۵۷ نوشته)

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۱۴

    دوستان عزیز کمکم کنید من پوسته ی پرسنال را نصب کردم بخش نظرات مشکل داره

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۱۶

    بخش نظراتش اون پرانتز ها رو بریببینید بعد برای یکی هم اصلا کلمهی نظر رو نمی نویسه برای هیچی هم به جای اینکه بنویسه نظر بدید فقط صفر را نشون وی ده !!!!!!!!! :(( ~X( م نباید چه کار کنم هر کار کردم درست نشد :(( :(( :(( :(( :(( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۱۷

    مشکل رو متوجه میشین مثلا وقتی نظر نیست باید بنویسه ارسال نظر وقتی چند تا هست باید تعداد نظرو بنویسه مشکل اینه که اصلا برای یک نظر فقط عدد یک رو قرار می ده برای چند نظر هم که اون پرانتز ها (؟) و فقطی نظر نیست فقط عدد صفرو نشون میده اگه نگاه کنید مشکلات رو مواجه می شید بالاخره بخش اساسی یک سایت و یا وبلاگ بخش نظرا است :? :? :? ~X( ~X( ~X( :-? :-? :(( *-:)

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۱۷

    کدهای بخش نظرات پوسته را اینجا بزارید

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۱۸

    این جناب علی ایرانی پی سی دیزاین گوشاش سنگینه کسی میلشو نداره ؟ :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۱۹

    الان دوست عزیز یکی بدادم رسید :D :D :D

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۰

    دوست عزیز من فکر کنم تو فارسی سازیش مشکل داره :-?

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۰

    من فکر کنم شما کل رو دانلود کنی بهتره اینم لینکش :
    http://themes.wp-persian.com/personal/

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۱

    دستت درد نکنه همینو درست کن من تا هر جا بخوای باهاتم

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۲

    شما هستی یا رفتی :?

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۴

    جان ما فقط یکی این رو بیاد درست کنه هر چی خواست بهش می دم خیلی کارم گیره ه ه ه ه ه ه ه ه ه :-(

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۳۵

    نظرت چيه هر سي ثانيه يك بار يه پست جديد بنويسي؟ يك دقيقه زياده.

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۴۲

    ددوست عزیز آخه چکار کنم مشکل ضروریه :|

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۴۹

    صبر!

    فعلاً اونهايي كه احتمالاً جواب مشكل شما رو مي دونن یا داخل انجمن نيستن یا دارن مشکلتون رو بررسی می کنن.

    شما با اين كارتون جوابتون رو زودتر نمي گيرين.

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۵۳

    شاید حق با شما باشه دوست عزیز :-(

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۰۶

    لطفا محتویات فایل comments.php رو اینجا قرار بدید ...

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۲

    <?php // Do not delete these lines
    if ('comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
    die ('Please do not load this page directly. Thanks!');

    if (!empty($post->post_password)) { // if there's a password
    if ($_COOKIE['wp-postpass_' . COOKIEHASH] != $post->post_password) { // and it doesn't match the cookie
    ?>

    <p class="nocomments"><?php _e('This post is password protected. Enter the password to view comments.','personal'); ?></p>

    <?php
    return;
    }
    }

    /* This variable is for alternating comment background */
    $oddcomment = 'alt';
    ?>

    <!-- You can start editing here. -->

    <?php if ($comments) : ?>
    <h3 id="comments-count"><?php comments_number(__('No Responses','personal'), __('1 Response','personal'), __('% Responses','personal') );?></h3>

    <ol class="commentlist">

    <?php foreach ($comments as $comment) : ?>

    <li class="<?php echo $oddcomment; ?> <?php if(function_exists("author_highlight")) author_highlight(); ?>" id="comment-<?php comment_ID() ?>">

    <p class="comment-meta"><span class="comment-author"><?php comment_author_link() ?> <?php _e('Says','personal'); ?>:</span>
    <?php if ($comment->comment_approved == '0') : ?>
    <?php _e('Your comment is awaiting moderation.','personal'); ?>
    <?php endif; ?></p>

    <?php comment_text() ?>

    <p class="comment-meta"><small><?php _e('Posted on','personal'); ?> " title=""><?php comment_date(__('F jS, Y','personal')) ?> <?php _e('at','personal'); ?><?php comment_time() ?><?php edit_comment_link(__('Edit','personal'),' | ',''); ?></small></p>

    <?php /* Changes every other comment to a different class */
    if ('alt' == $oddcomment) $oddcomment = '';
    else $oddcomment = 'alt';
    ?>

    <?php endforeach; /* end for each comment */ ?>

    <?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?>

    <?php if ('open' == $post->comment_status) : ?>
    <!-- If comments are open, but there are no comments. -->

    <?php else : // comments are closed ?>
    <!-- If comments are closed. -->
    <p class="nocomments"><?php _e('Comments are closed.','personal'); ?></p>

    <?php endif; ?>
    <?php endif; ?>

    <?php if ('open' == $post->comment_status) : ?>

    <div id="respond">

    <h3><?php _e('Leave a Reply','personal'); ?></h3>

    <?php if ( get_option('comment_registration') && !$user_ID ) : ?>
    <p id="login-req"><?php _e('You must be','personal'); ?> /wp-login.php?redirect_to=<?php the_permalink(); ?>"><?php _e('logged in','personal'); ?> <?php _e('to post a comment.','personal'); ?></p>

    </div><!-- #respond -->

    <?php else : ?>

    <form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform">

    <?php if ( $user_ID ) : ?>

    <p><?php _e('Logged in as','personal'); ?> /wp-admin/profile.php"><?php echo $user_identity; ?>. /wp-login.php?action=logout" title="<?php _e('Log out of this account','personal'); ?>"><?php _e('Logout ','personal'); ?>»</p>

    <?php else : ?>

    <p><input type="text" name="author" id="author" value="<?php echo $comment_author; ?>" size="25" tabindex="1" /> <small><label for="author"><?php _e('Name','personal'); ?> <?php if ($req) { ?><span class="required"><?php _e('(required)','personal'); ?></span><?php } ?></label></small>
    </p>

    <p><input type="text" name="email" id="email" value="<?php echo $comment_author_email; ?>" size="25" tabindex="2" /> <small><label for="email"><?php _e('Mail (will not be published)','personal'); ?> <?php if ($req) { ?><span class="required"><?php _e('(required)','personal'); ?></span><?php } ?></label></small></p>

    <p><input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo $comment_author_url; ?>" size="25" tabindex="3" /> <small><label for="url"><?php _e('Website','personal'); ?></label></small></p>

    <?php endif; ?>

    <p><textarea name="comment" id="comment" cols="50" rows="15" tabindex="4"></textarea></p>

    <p><input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="<?php _e('Submit Comment','personal'); ?>" />
    <input type="hidden" name="comment_post_ID" value="<?php echo $id; ?>" />
    </p>
    <?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>

    </form>

    </div><!-- #respond -->

    <?php endif; // If registration required and not logged in ?>

    <?php endif; // if you delete this the sky will fall on your head ?>

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۳

    بابا فکر کنم مشکل از فارسی سازی است :-?

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۴

    a blockquote br code em strong ul ol li

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۴

    لطفا کد ها رو بین تگ دستور قرار بدید.

    من حواسم نبود. این مشکل در صفحه اول دیده می شه ؟
    فایل index.php رو بزارید

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۵

    چی شد اگر بلدی نوید جان یک کاری برای ما بکن از طرفدارای پر و پا قرص سایتت هم هستم

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۶

    <?php get_header(); ?>
    
    		<div class="container inner">
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/menu.php'); ?>
    
    			<div class="top"></div><div class="clear"></div>
    
    			<div id="headimg"></div>
    
    			<div id="content">
    
    				<?php if(have_posts()) : ?><?php while(have_posts()) : the_post() ?>
    
    				<div id="post-<?php the_ID(); ?>" class="post">
    
    					<h2 class="entry-title"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    					<div class="entry-meta">
    						<span class="author"><?php _e('Published by','personal'); ?> <?php the_author_posts_link(); ?></span>
    					</div>
    
    					<div class="entry-date">
    						<span class="month"><?php the_time(__('M','personal')); ?></span>
    						<span class="day"><?php the_time(__('d','personal')); ?></span>
    					</div>
    					<div class="comments-link">
    						<span><?php comments_popup_link(__('00','personal'), __('01','personal'), __('%','personal')); ?></span>
    					</div>
    
    					<div class="entry-content">
    
    						<?php the_content(__('Read more...','personal')); ?>
    						<?php wp_link_pages(); ?>
    
    						<?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>
    
    					</div>
    					<div class="entry-foot">
    						<span class="cat-links"><?php _e('Filed under:','personal'); ?> <?php the_category(__(', ','personal')); ?><?php if(function_exists("the_tags")) the_tags(', ', ', ', ''); ?></span><?php edit_post_link(__('Edit','personal'), ' . ', ''); ?>
    					</div>
    				</div>
    
    				<?php endwhile; ?>
    
    				<div class="navigation">
    					<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } else { ?>
    
    					<?php next_posts_link(__('<span class="nav-previous alignleft">Older posts</span>','personal'));?>
    					<?php previous_posts_link(__('<span class="nav-next alignright">Newer posts</span>','personal')); ?>
    
    					<?php } ?>
    				</div>
    
    				<?php else : ?>
    
    				<div class="post">
    					<h2><?php _e('404 - Not Found','personal'); ?></h2>
    					<div class="entry-content"><p><?php _e('The page you are looking for is not here.','personal'); ?></p></div>
    				</div>
    
    				<?php endif; ?>
    
    			</div>
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    			<div class="clear"></div><div class="bottom"></div>
    		</div>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/sidebar-secondary.php'); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>
  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۲۲

    نوید جون چی شد :-?

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۲۸

    دوست عزیز اینجا که چت روم نیست که ! اگه این مورد ادامه پیدا کنه مجبورم درش رو ببندم ...

    به جای عبارت زیر :
    <span><?php comments_popup_link(__('00','personal'), __('01','personal'), __('%','personal')); ?></span>
    عبارت زیر رو قرار بدید :
    <span><?php comments_popup_link('بدون نظر »', 'یک نظر »', '% نظر »'); ?></span>

    ببینید درست می شه یا نه

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۳۸

    نه درست نشد بازم کنار 1 چیزی نمیزاره و برای 0 فقط خودشو می نویسه و پرانتزا (؟) لطفا دوباره سعی کنید

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۴۱

    این مشکل دقیقا کجاست؟‌آدرسی دارید من ببینم ؟

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۴۳

    آدرس ساین خودم برید ببینید تا آخر صفحه که اصلا برای مطلب جدید شاید بازدیدکننده ها نتولنند مکان نظر دادن را پیدا کنند

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۴۴

    نقطه ی حیاتی هر سایت بخش نظرات است .

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۱

    من تا آخر عمر از همین تاپیک استفاده میکنم :D :)) ( در گوشی با نوید)

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۸

    نگاه کنین تو این ساین مشکل حل شده منم مثل این میخوام
    http://www.persiandownload.ir/

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۲:۰۹

    http://www.parspc.com/wp-content/themes/personal/images/bg-comments-link.gif
    http://www.persiandownload.ir/wp-content/themes/personal/images/bg-comments-link.gif
    تصویر دوم رو جایگزین اولی تو قالب خودتون بکنید

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۴:۵۱

    سلام مجدد

    این جناب علی ایرانی پی سی دیزاین گوشاش سنگینه کسی میلشو نداره ؟

    دوست عزیز ، این چه طرز صحبت کردن است ؟
    کسی مسئولیت جواب دادن به شما رو در این انجمن نداره !
    اگر مشکلی هم حل می شود از بزرگی دوستان است .
    شما چهار ساعت پیش عضو شدید ، در هر دقیقه اش اینجا یک نظر ارسال کردید

    صبر!

    خواهشا کمی صبر داشته باشید

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۵:۱۷

    Azad گفت:
    سلام مجدد

    این جناب علی ایرانی پی سی دیزاین گوشاش سنگینه کسی میلشو نداره ؟

    دوست عزیز ، این چه طرز صحبت کردن است ؟
    کسی مسئولیت جواب دادن به شما رو در این انجمن نداره !
    اگر مشکلی هم حل می شود از بزرگی دوستان است .
    شما چهار ساعت پیش عضو شدید ، در هر دقیقه اش اینجا یک نظر ارسال کردید

    صبر!

    خواهشا کمی صبر داشته باشید

    اینجا یه انجمنه. یک پست می دی، منتظر می شی جواب بگیری. اگه حس کردی توضیحاتت کامل نیست همون پستت رو ویرایش می کنی و اگه امکانش نبود یکی دیگه می فرستی. نه اینکه مثل چت روم موضوع رو شلوغش کنی.
    آزاد درست می گه. خیلی اوقات پیش میاد هیچ کس نمی تونه اینجا بهتون کمک کنه. اینجا یک جمع دوستانه ست و هیچ کس به کس دیگه بدهکار نیست.
    امیدوارم از این به بعد رعایت کنی.

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۰

    امیر آقا من که فایل های زبان رو برای شما میل کردم ؟؟؟
    توی وبلاگ من هم نظر داده بودید و پاسختون رو گذاشتم همون جا
    سرور وبلاگم چند روزیه که مشکل داره و من درگیر اون هستم

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۵

    آخه علی جان من اون فایل های های شما را جایگزین کردن ولی بدرد نخورد یعنی اینکه پرانتزها چپه بود و برای یک نظر هم نمی نوشت و برای صفر نظر هم فقط صفر را می نوشت با تشکر فراوان از شما و نوید جان که راهی را پیش پای ما قرار داد ولی من نمی دونم من کلا اون فایلو جایگزین کردم و یا اصلا از تو پوسته پاک کردم بازم سایتم بدون تغییر لود می شد یعنی اینکه هنوز این مشکل حل نشده از دوستان تقاضا دارم که اگه راه حلی رو می دونن به من خبر بدن :-( :-?

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۴۰

    amirata گفت:
    آخه علی جان من اون فایل های های شما را جایگزین کردن ولی بدرد نخورد یعنی اینکه پرانتزها چپه بود و برای یک نظر هم نمی نوشت و برای صفر نظر هم فقط صفر را می نوشت با تشکر فراوان از شما و نوید جان که راهی را پیش پای ما قرار داد ولی من نمی دونم من کلا اون فایلو جایگزین کردم و یا اصلا از تو پوسته پاک کردم بازم سایتم بدون تغییر لود می شد یعنی اینکه هنوز این مشکل حل نشده از دوستان تقاضا دارم که اگه راه حلی رو می دونن به من خبر بدن :-( :-?

    فایل جدید رو براتون ارسال کردم اون ها رو آزمایش کنید

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۱۸

    علی جان تقریبا درست شد ولی اون پرانتزها چپست خودت برو تو سایتم نگاه کن :-)

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۲

    خط زیر رو به آخر فایل rtl.css اضافه کن:
    comments-link span { direction: rtl; }

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۸

    علی جان اضافه کردم تغییری نکرد . :-(

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۴۳

    شرمنده یه مشکل تایپی به وجود اومده اینو اضافه کن
    .comments-link span { direction: rtl; }
    یعنی یه نقطه اول خط جا مونده بود :-)

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۱

    علی جان بازم تغییر نکرد نگران نباش من اینقدر این جامی مونم تا به کمک هم درست کنیم شما کد بده من امتحان می کنم *-:) :D

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۸

    من که امتحان کردم شد !
    یه مقدار بیشتر دقت کن ایندفعه این کد رو امتحان کن:
    .comments-link span { direction:rtl !important; }
    اگر این هم نشه یعنی یه جای کار رو داری اشتباه انجام میدی

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۱:۰۳

    علی جان من درست جایگزین کردم و بازم که نشد که نشد شما کجا امتحان کردید ؟ :-?
    هنوز هم پرانتزها چپه است ولی من می دونم شما من رو تنها نمی گذارید

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۱:۰۴

    دقیقا یه بار کامل توضیح بده چه کدی رو (اینجا بنویس) تو کجا قرار دادی؟؟

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۱:۰۶

    همون کدی را که شما دادید به آخر خط rtl.css اضافه کردم اشتباه بود :-?

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۱:۰۹

    با برسسی کد هات مشکل رو فهمیدم اولا کد رو به این صورت بزار
    .comments-link span { direction:rtl !important; }
    و بعد از بارگذاری فایل وقتی صفحه ات رو باز کردی یه بار ctrl+F5 رو بزن تا کدهات دوباره خونده بشه

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۱:۱۰

    الان فایل rtl.css من اینجوریه

    /*
    	provided for persian wordpress by ali irani ( http://p30design.net )
    */
    body {
    	font-family: tahoma;
    }
    .post h2, .entry-meta,.entry-content,.entry-foot,#primary{
    	direction: rtl;
    	text-align: right;
    }
    .sidebar ul ul li {
    	padding:4px 20px 3px 10px;
    	background: transparent url(images/x.gif) no-repeat scroll 97% 50%;
    }
    .entry-date, .comments-link {
    	font-family: tahoma;
    	font-size: 13px;
    }
    p {
    	padding:3px 0;
    }
    .sidebar ul li h3 {
    	font-size: 15px;
    	direction:rtl;
    }
    #menu ul li {
    	float: right;
    }
    #search form#searchform input,input, textarea,form {
    	font-family: tahoma;
    }
    #comments, #respond {
    	direction:rtl;
    	text-align:right;
    }
    .entry-foot {
    	margin:15px 0pt 0pt;
    }
    #footer {
    	direction: rtl;
    	text-align: right;
    }
    '.comments-link span { direction:rtl !important; }'
  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۱:۱۴

    علی جان من زدم شما هم برید تو سایت ببینید درست نشده ;-) http://www.parspc.com

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۱:۲۲

    خوب کدت رو اشتباه زدی اون تک کتیشن ها چیه اول و آخر کد گذاشتی آخه؟؟
    تک کتیشن = '

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۱:۲۳

    rtl.css ت باید اینجوری بشه:

    /*
    	provided for persian wordpress by ali irani ( http://p30design.net )
    */
    body {
    	font-family: tahoma;
    }
    .post h2, .entry-meta,.entry-content,.entry-foot,#primary{
    	direction: rtl;
    	text-align: right;
    }
    .sidebar ul ul li {
    	padding:4px 20px 3px 10px;
    	background: transparent url(images/x.gif) no-repeat scroll 97% 50%;
    }
    .entry-date, .comments-link {
    	font-family: tahoma;
    	font-size: 13px;
    }
    p {
    	padding:3px 0;
    }
    .sidebar ul li h3 {
    	font-size: 15px;
    	direction:rtl;
    }
    #menu ul li {
    	float: right;
    }
    #search form#searchform input,input, textarea,form {
    	font-family: tahoma;
    }
    #comments, #respond {
    	direction:rtl;
    	text-align:right;
    }
    .entry-foot {
    	margin:15px 0pt 0pt;
    }
    #footer {
    	direction: rtl;
    	text-align: right;
    }
    .comments-link span { direction:rtl; }

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها