با سلام من سايتي با آدرس زير دارم ولي تا العان 2 3 باري گفتم كه ثبت كنين ولي ثبت نشده چيكار كنم ؟
آدرس : http://www.pctarh.com/category/pctarh/wordpress/feed/
بيشتر از 5 تا هم مطلب داره مطالبش هم از سايتاي ايراني نيستش
با سلام من سايتي با آدرس زير دارم ولي تا العان 2 3 باري گفتم كه ثبت كنين ولي ثبت نشده چيكار كنم ؟
آدرس : http://www.pctarh.com/category/pctarh/wordpress/feed/
بيشتر از 5 تا هم مطلب داره مطالبش هم از سايتاي ايراني نيستش
سلام، به info@wp-persian.com ایمیل بزنید.
ممنون ايميل زدم تا ببينم چي ميشه
سلام دوستان سايت در سياره ثبت شد
حالا يه سوال ديگه آيا هر وقت كه پست جديدي بزنم در همان موقغ به قسمت سياره ارسال خواهد شد ؟
سلام
من امروز پستي در قمت وردپرس سايت ايجاد كردم اما در سياره ظاهر نشد آيا بايد ابتدا پست من تاييد شود ؟
iman74 گفت:
سلام
من امروز پستي در قمت وردپرس سايت ايجاد كردم اما در سياره ظاهر نشد آيا بايد ابتدا پست من تاييد شود ؟
خیر، پستها نیازی به تایید نداره، فقط همون موقع در سیاره قرار نمیگیره.
یکم باید صبر کنید، تا ریدر سیاره فیدتون رو بخونه.
OmidSh گفت:
خیر، پستها نیازی به تایید نداره، فقط همون موقع در سیاره قرار نمیگیره.
یکم باید صبر کنید، تا ریدر سیاره فیدتون رو بخونه.
سلام ممنون فقط آخرين سوالم رو بگم ديگه مزاحم نميشم
یکم باید صبر کنید => يكم = از 24 ساعت كه ديگه كمتر هست چون 24 ساعتي گذشته
سلام
بله، بعضی مواقع بیشتر از 24 ساعت میشه.
الآن خوشبختانه مطلبتون در سیاره هست.
وضعیت تاپیک رو به حل شده تغییر بدین.
بله، بعضی مواقع بیشتر از 24 ساعت میشه.
برا من شده ۲۴۰ ساعت دیگه قبول کردم که اصلا تو سیاره نیستم ;-)
خيلي ممنون
موضوع رو به وضعيت حل شده تغيير دادم
با تشكر
mohsengham گفت:
برا من شده ۲۴۰ ساعت دیگه قبول کردم که اصلا تو سیاره نیستم ;-)
آخرین نوشتهی شما در دستهی وردپرس سایتتون مربوط به تاریخ ۲ شهریور ۱۳۹۰ هست که توی سیاره هم بدون هیچ مشکلی وارد شده، این تاخیر ۲۴۰ ساعته دقیقاً کجا رخ داده؟
سلام جناب گناهکار
۲۴۰ رو همینحوری بخاطر تاخیر زیاد گفتم و متاسفانه تایم دقیقی ندارم که ارائه بدم. من هر روز فید سیاره رو تو گوگل ریدر چک میکنم. بعضی از مطالب وبلاگم بعد از جند روز تو سیاره قرار میگیرن و جالبه که تو گودر هم نمیان در حالی که پستی هم بوده که ۲ ساعت بعد از انتشار تو سیاره بوده! انتشار تکراری مطالب و جا افتادن بعضی پستها رو چند بار به آقا مصطفی تو فیسبوک یادآوری کردم و گفتن پیگیری میکنن.
مطمئن باشین من از اون گروه بهانهگیر نیستم و غیر از گزارش موارد نقض کپی رایت دیگه مزاحمتون نمیشم.
من به خاطر اینکه شما عضو فعال انجمن هستین واسهم سوال پیش اومد که اگه اینقدر تاخیر پیش اومده چرا گزارش ندادین!
مشکلی که بعضی وقتها توی سیاره باهاش مواجهیم این هست که سیاره برای خوندن هر خوراک/سایت فقط ۲۰ ثانیه منتظر پاسخ سایت موردنظر میمونه و اگه سرویسدهندهی اون سایت زمان پاسخدهی مناسبی نداشته باشه، خطای timeout ثبت میکنه و رد میشه، یعنی اگه سرویسدهندهی سایت ضعیف باشه ممکنه مطالبش با تاخیر (وقتی زمان پاسخدهی مناسب بود) توی سیاره منتشر بشن.
در مورد مطالب تکراری هم من خودم پیگیری کردم، بعضی وقتها شیطنت از جانب صاحبان سایتها هست و بعضی وقتها هم خود افزونهی feedwordpress مشکل پیدا میکنه، برای رفعش هم یک افزونهی duplicate remover نصب کردم روی سیاره که برخی از این نوشتههای تکراری رو حذف میکنه. خوشحال میشیم اگه راه بهتری به ذهنتون میرسه پیشنهاد بدین تا توی سیاره اجرا کنیم.
با توجه به نحوهی انتشار مطالب تو گوگل ریدر عمدهی مشکل از افزونه باید باشه. فید و وضعیت سرور رو مرتب چک میکنم سرعت و آپتایم بالایی داشته. مورد اون سایتای شیطون تقریبا ۱۰ روزه رفع شده ولی تقریبا هر روز ۵-۶ تا مطب رو از سایتای بدون مشکل باید تو گودر تکراری ببینیم.
مرسی بابت زحمتی که میکشین.
سلام درسته دير و زود داره ولي سوخت و سوز كه نداره : دي
من آخرين مطلب رو در تاريخ 2011/08/29 ثبت كردم كه هنوز وارد نشده ولي ميشه خدا بزرگه
سلام
مطالب سایت من بعد از ارتقا به وردپرس 3.3 در سیاره ثبت نمیشن.
فید سایت که قبلا در سیاره ثبت شده بود را هم چک کردم سالم بود.
در صورت امکان پیگیری کنید
ممنونم
مشکل از افزونه WordPress SEO بود
موقتا غیرفعالش کردم
الان تمام مطالبم در تاریخهای خودش در سیاره قابل مشاهده است.
باید منتظر آپدیت این افزونه خوب بود.
مشکل از افزونه WordPress SEO بود
موقتا غیرفعالش کردم
الان تمام مطالبم در تاریخهای خودش در سیاره قابل مشاهده است.
باید منتظر آپدیت این افزونه خوب بود.
بررسی کنید ببینید بعد از فعال شدن افزونه خوراک وردپرستون فعال هست یا خیر!
mostafa1990 گفت:
بررسی کنید ببینید بعد از فعال شدن افزونه خوراک وردپرستون فعال هست یا خیر!
بعد از فعال کردن افزونه، فید وردپرسم فعال هست ولی هیچ فرمتی نداره.
توی ریدرهای دیگه جواب میداد ولی توی سیاره ثبت نمیشد.
بعد از فعال کردن افزونه، فید وردپرسم فعال هست ولی هیچ فرمتی نداره.
توی ریدرهای دیگه جواب میداد ولی توی سیاره ثبت نمیشد.
به info@wp-persian.com یک ایمیل بزنید :)
سلام من چند بار ثبت کردم حتی ایمیل هم فرستادم لطفا ثبت کنید
سلام لطفا مارو در سیاره ثبت کنید
نام سایت : رضاگرافیک
خوراک دسته وردپرس : http://rezagraphic.ir/category/وردپرس/feed
ایمیل معتبر : info@rezagraphic.ir
منتظر جواب تایید و ثبت شما هستم
info.rezagraphic گفت:
سلام من چند بار ثبت کردم حتی ایمیل هم فرستادم لطفا ثبت کنید
سلام لطفا مارو در سیاره ثبت کنیدنام سایت : رضاگرافیک
خوراک دسته وردپرس : http://rezagraphic.ir/category/وردپرس/feed
ایمیل معتبر : info@rezagraphic.irمنتظر جواب تایید و ثبت شما هستم
آقای گناهکار کی میان؟
آخر این ماه.
آقا مرتضی من 1 هفته هست ثبت شدم و تاییدیه گرفتم اما مطالبم هنوز نیومده لطفا بررسی کن و بگو
rezagraphic.ir
info.rezagraphic گفت:
آقا مرتضی من 1 هفته هست ثبت شدم و تاییدیه گرفتم اما مطالبم هنوز نیومده لطفا بررسی کن و بگو
rezagraphic.ir
داداش مرتضی لطفا جواب بده
info.rezagraphic گفت:
rezagraphic.ir
رضا جان پس از ثبت فید شما مدیران هیچ دخالتی در زمان خوانده شدن آخرین نوشته های سایتتان ندارند.
گاهی بدلیل نوع سرویس دهنده ها، اختلاف زمانی و یا حتی نقص در فید شما ممکن است تاخیر وجود داشته باشد. به محض خوانده شدن فیدتان تمامی مطالب حتی در تاریخ های گذشته، در سیاره نمایش داده می شود.
داداش به من این ایمیل رو دادند
خوراک شما حاوی پیغام خطای زیر است و به همین دلیل مطالب شما در سیاره وارد نمیشوند:
This XML document is invalid, likely due to invalid characters. XML error: Not well-formed (invalid token) at line 1, column 1
info.rezagraphic گفت:
داداش به من این ایمیل رو دادند
خوراک شما حاوی پیغام خطای زیر است و به همین دلیل مطالب شما در سیاره وارد نمیشوند:This XML document is invalid, likely due to invalid characters. XML error: Not well-formed (invalid token) at line 1, column 1
من قبلا چنین مشکلی رو با فید سایتم و همچنین عدم ثبت پستهایم در سیاره داشتم. با بهینه و استاندارد کردن کدهای پوسته ام و همچنین تست کردن افزونه ها و غیرفعال کردن تعدادی از آنها که در روند انتشار سالم فید اخلال ایجاد می کرد مشکل رفع شد.
nasour گفت:
من قبلا چنین مشکلی رو با فید سایتم و همچنین عدم ثبت پستهایم در سیاره داشتم. با بهینه و استاندارد کردن کدهای پوسته ام و همچنین تست کردن افزونه ها و غیرفعال کردن تعدادی از آنها که در روند انتشار سالم فید اخلال ایجاد می کرد مشکل رفع شد.
خوب داداش
قالب من استاندارد هست و سئوی 100 % در سایت chekme داره
خوب افزونه هام اینه :
All in One SEO Pack
بررسی کننده پیوند شکسته
فرم تماس نسخه 7
CyStat
SyntaxHighlighter Evolved
Wordpress Firewall 2
wp-jalali
WP-PageNavi
WP-PostViews
خوب ایناست اگه مشکل داره بگو انجام بدم باور کن دیونه شدم از دست این ...
قربان شما لطفا جواب بدید ممنون میشم ...
رضا جان فید سایتت رو با ابزار
http://validator.w3.org/feed
چک کن و بعدا درخواست به مدیران بده
ضمنا بررسی افزونه های سایتت هم با خود شماست که با غیرفعال کردن یا جایگزینی با افزونه های مشابه، بتوانی سایتت را بطور کامل فیکس کنی.
ببین چک کردم درسته همه چیز ...
فقط دو تا افزونه fire wall و بررسی کننده لینک را غیر فعال میکنم به مدت 2 روز ببینم چی میشه
بقیه افزونه ها که همه دارند پس از اونها چیزی نیست
من نمیدونم مدیران چرا بررسی نمیکنند آدم رو سست می کنند لطفا مدیران بیاد جواب بدند خواهش میکنیم
@info.rezagraphic:
پستهایی که با دروغ بالا بیان عاقبتش همین میشه!
بهتره جای بهتری را برای انتشار مطالب ...... پیدا کنید
یک تعریف: شما اسپمر خوبی هستید :))
parselearn گفت:
@info.rezagraphic:
پستهایی که با دروغ بالا بیان عاقبتش همین میشه!
بهتره جای بهتری را برای انتشار مطالب ...... پیدا کنیدیک تعریف: شما اسپمر خوبی هستید :))
عزیز شما داری توهین میکنی !!!
بازم میگم من اول امتحان می کنم بعد میزارم تو سایتم برو امتحان کن ...
مشکل از خودته ...
بازم شما با من دشمنی دارید فکر کنم ...
بحث رو عوض نکن ثانیا به تایپک هام جواب بده ممنون
مدیران لطفا جواب بدین تورو خدا کمکم کنید کارم گیره
من فید دسته وردپرسم رو چک کردم کاملا سالم بود اما نمیدونم این فیدخوان چرا نمیخونه ...
سلام آقای گناهکار خسته نباشید فید من مشکل نداره لطفا چک کنید !! ممنون میشم منتظرم
توی سیاره هنوز خطا میده. خوراکتون رو به feedburner منتقل کنین شاید درست شد.
آقای گناهکار واقعا ممنونم // بزار به فید برنر منتقل کنم نتیجه رو بهت خبر میدم ...
سلام آقای گناهکار لطفا بگید من ججوری به فید برنر منتقل کنم؟
یک تعریف: شما اسپمر خوبی هستید :))
پارسا جان دمت گرم خیلی گل گفتی.
طبق اخرین امار:
ایشون 15 پست در این قسمت نوشتن که میشه :
35 درصد از مطالب این تایپیک
45 درصد از مطالب ارسال شده توسط خودش
0 درصد پست مفید توی این تایپیک!!!!
ایشون قصد دارن رکورد اسپمرترین فرد جهان رو بشکنن و بجای روبوت های اسپمر در صدر جدول قرار بگیرند...
داداش من به خدا اسپمر نیستم و منظور خاصی ندارم فقط دیونه شدم کلا تست کردم بازم درست نشده و از همه خواهش می کنم به من کمک بکنند
info.rezagraphic گفت:
داداش من به خدا اسپمر نیستم و منظور خاصی ندارم فقط دیونه شدم کلا تست کردم بازم درست نشده و از همه خواهش می کنم به من کمک بکنند
داداش مثلا اگه شما در سیاره ثبت نشین اسمون به زمین میاد؟ یا زمین به اسمون میره؟
i-engs گفت:
داداش مثلا اگه شما در سیاره ثبت نشین اسمون به زمین میاد؟ یا زمین به اسمون میره؟
داداش قربونت برم بلکه اومد ...
این سیاره چند تا ویژگی دارد که خیلی خوب و موثر است ...
باید ثبت بشه ...
دوست عزیز رضا جان سیاره که دستی کار نمیکنه که به کاره شما رسیدگی بشه ، فیدخوان هستش ، سایت شما هم در سیاره ثبت شده ، ولی حالا که مطالبه ارسالیتون رو نمایش نمیده حتما فید شما مشکلی داره که فیدخوان سیاره ازش ارور میگیره ،
انقدر بحث و جنجال نداره که ،، آدرس دهی بخش دسته بندی وردپرسیتون رو تغییر بدید و انگلیسیش کنید و از نو ایمیل بدید تا بررسی بشه ،،
و آخرین راه هم انتقال فید سایتتون به feedburner هستش که باید توی سایتش عضو بشید و لینک سایتتون رو قرار بدید و یه لینکی بهتون میده از سایت feedburner که میشه خوراکتون و اون رو توی سیاره ثبت میکنید ..
موفق باشید ../.
خوی سعید جان میشه بگید ججوری فیدمو به فید برنر منتقل کنم؟ فدای داداش ...
info.rezagraphic گفت:
سعید جان میشه بگید ججوری فیدمو به فید برنر منتقل کنم؟ فدای داداش ...
... و خداوند گوگل را آفرید.
پسر خوب می بینی تاپیک رو به چه روزی درآوردی؟
علی صادقی خیلی باحال گفت:
ما سیریش دیدم،کنه دیدیم،چسب دیدیم و... بابا تو خودت یک قیر به تمام معن هستی...
من وبلاگمو هنوز که هنوزه حتی اقدام به ثبت در سیاره نکردم.چرا؟ چون منتظرم حرفه ای تر بشه مطالبم تا اونوقت یک حرفی واسه گفتن داشته باشم...حالا شما چهارتا چیز اومدی معرفی کردی هی داری اسپم میکنی که چی من توی سیاره ثبت نشدم...خب نشدی که نشدی داداش من.
بیا اینم یک عالمه اموزش برای این کار:
انتقال فید وردپرس به فیدبرنر