سلام به همهی دوستان.
دو سوال از حضورتون داشتم.ممنون میشم اگر راهننمایی بفرمایید.
۱- اول اینکه بنده بعد از اینکه حسابی چرخیدم متوجه شدم ه این چهار تا افزونه،مهمترین و جامعترین افزونههای گوگل آنالیتیک هستن که میشه استفاده کرد.و علی الظاهر افزونهی Google Analytics for WordPress از همه مناسبتره.
Google Analytics for WordPress
Google Analyticator
Google Analytics Plugin
Google Analytics Dashboard
حالا سوالاتم در مورد این ماجرا اینهاست:
الف)آیا این افزونهی Google Analytics for WordPress واقعا مناسبترینه؟!
ب)من الان افزونه Google Analytics for WordPress رو همراه با Google Analytics Dashboard نصب دارم.آیا اینها با هم تداخلی ندارن؟اگر دارن چه اتفاقی میفته؟
پ)طبق اطلاعاتی که خوندم،این افزونهها هر چهار تاشون به جز Google Analytics Dashboard ،اون کد لازم برای ایندکس(؟) و ردیابی(؟) توسط گوگل رو به صورت اتوماتیک اضافه میکنه؟آیا این درسته؟
ضمن اینکه آیا درسته که Google Analytics Dashboard این کد رو اضافه نمیکنه؟
۲- اما سوال دومم اینه:
در حقیقت دلیل اینکه بنده هم از Google Analytics Dashboard و هم از Google Analytics for WordPress استفاده میکنم اینه که اینها هر کودوم یک آماری به من میدن و من گیجم که کودوم درسته و کودوم نیست.
الان بنده از این چند طریق زیر آمار سایت رو میگیرم و هر کودوم یک آماری رو میدن.دلیل این چیه و چی به چیه؟من یه خورده کنفیوز شدم!
از اینها آمار میگیرم:
motigo
jetopack(stats)
google analytics (website)\
google analitics for wordpress
google analytics dashboard
persianastat.com
webgozar
اینها هر کودومشون یک آماری میدن!!!و من کاملا نمیفهمم که چی به چیه.تفاوت یوزر منحصر به فرد و بازدید رو میدونم.اما اینها هر کودومشون کلا یک آماری میدن و اصلا تفاوت در این دوتا نیست که اگر اینطور بود اعداد در جاهایی شبیه به هم میشدند.کما اینکه آمارها اصلا از لحاظ کمیت با هم بسیار متفاوتند.بیشترین تعداد رو پرشین استات میده.و کمترین رو استات ه جتپک.
لطفا دوستان پروفشنال کمک کنن که من واقعا تو این سوالات موندم.