سلام .
من قالب سایتم رو عوض کردم صفحه سفید شد کلا در پیشخوان و سایت . بعد مجبور شدم قالب رو کلا حذف بکنم و به قالب قبل برگردوندم بازهم سفید شد صفحه . این قالب که از خیلی وقت پیش رو سایت بود رو هم حذف کردم و قالب پیشفرض وردپرس رو گذاشتم .
به هاستینگ گفتم اینطور گفتند ::
با توجه به اینکه با فراخوانی آدرس صفحه ی سفید لود می شد، مود دیباگ وردپرس فعال و در حال حاضر خطای
Fatal error: Cannot redeclare getPostViews() (previously declared in /home/clodoir/domains/clodo.ir/public_html/wp-content/themes/twentyfifteen/functions.php:358) in /home/clodoir/domains/clodo.ir/public_html/wp-content/themes/twentyfifteen/functions.php on line 393
لود می شود .
من اشکال زدای وردپرس رو هم غیرفعال کردم اما باز هم در پیشخوان ارور ها مشاهده میشه مثل این :
Notice: تابع register_sidebar بهصورت نادرست فراخوانی شد. No id was set in the arguments array for the "ستون کناری 1" sidebar. Defaulting to "sidebar-1". Manually set the id to "sidebar-1" to silence this notice and keep existing sidebar content. لطفاً برای اطلاعات بیشتر، اشکال زدایی در وردپرس را مشاهده کنید. (این پیام در نگارش 4.2.0 اضافه شده است)