انجمن

چند مشکل در در وردپرس  (۱ نوشته)

• YNWA

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۱ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۵

سلام . من یه وردپرس ورژن 3.4.1 نصب کردم رو یه هاستی برای رفیقم . یه سری مشکل دارم که امیدوارم راهنماییم کنید . بهتر بگم تقریبا کاملا مبتدیم توی هرچی که به وردپرس ربط داره
    1. موقع نصب تو یه پوشه نصبش کردم . برای همین پسوند Blog داشت اولش . رفیقم گفت میخواد اینطوری نباشه . با این که ری دایرکیت رو هم درست کرده بودم که به طور خودکار با زدن اسم سایت بدون پسوند به جایی که باید، راهنمایی شه . من اسم پوشه رو به Idnex.php تغییر دادم که یه کم طبیعی تر به نظر بیاد ولی خوب اینم میگه نه . به جز اینکه کلا تو هاست اینو کات کنم و احتمالا نصبش کنم دوباره راه حل دیگه ای وجود داره ؟
    2. تو Vb قبلا کار کرده بودم یه جایی از قالب رو میخواستم انگولک کنم پیدا میکردم و تغییر میدادم . تو وردپرس چطوریه . مثلا میخوام لینک توئیتر رو وردارم چیکار باید بکنم ؟
    3. آپلود عکس . یه پلاگینی واسش پیدا نکردم . حتی چیزی مثل همین Insert Image Link اینا . میشه عکس رو جای دیگه کپی کرد و تو ادیتور پیست ولی زیاد شکل قشنگی نداره .
    4 فونت قالب رو چطوری تغییر بدم ؟
    5. عرض صفحه رو زیاد کنم . چیکار باید بکنم .
    6. این آخرین پست ها رو هم نمیخوام . یعنی چیزی که من میخوام یه صفحه ی اصلیه که مثلا لیست وار اسم چیزهای مهم رو نوشته شده باشه و لینک داشته باشه به صفحات دیگه ای از سایت .
    7 . یه کته گوری زدم و یه دونه هم زیر گروهشه مثلا . بعد چیکار کنم این زیر گروهه وقتی اصلیه رو وا میکنیم به صورت لینک یا عکس لینک دار نشون داده بشه .
    فعلا همینا .

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.