انجمن


مشکل CPU و فشار شدید  (۱۰۹ نوشته)

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۸۷ - ۱۸:۲۲

    سلام
    متاسفانه دوستان
    من وردپرس 262 و وردپرس فارسی 262 استفاده می کنم
    استفاده که می کنم یه کم بعدش از سرور زنگ می زنن می گن که سایتت رو غیر فعال کردیم میگم چرا؟ میگن که سی پی یو خیلی مصرف می کنه !
    هیچ کاری نمی کنم تعداد مطالبم هم بسیار کم بود
    http://tr.tarikhema.ir 45% سی پی یو رو مصرف کرده بود
    در حالی که کلا 30 تا مطلب داشت و پلاگین هاشم اینا بودند :
    Akismet KAKAPO StatPress WP-PostRatings WP-PostViews WP-Sticky
    و پوسته ای که استفاده می کنم این بود : Bytetips 1.6 by Jim
    خواهش می کنم اگر کسی چنین مشکلی داره و یا بلد هستش کمکم کنه

  • enik

    آفلاین
    عضو
    بهترین پاسخ

    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۸:۵۰

    ممنونم.
    ddos چیه دوست من ؟ من الان بازدیدم شده سفر ؛ آره یه بخشی از سایت کاربر زیادی ثبت نام میشه ولی اون بخش هرگز مشکل نداشته جاهایی مشکل داشتن که اصلا کاربر نداشتند یه دونه ادمین اونم خودم هستم؛ جاهای یکه بازدیدی نداشتند و در کل 20 تا مطلب داشتند 70 درصد کل سی پی یو رو می گرفتند...سرور سایتی رو نشون داد که با 120.000 بازدید روزانه هرگز چنین وضعیتی رو نداشته و نهایت 12 در صد از کل سی پی یو رو مصرف می کرده...رفتم روی سرور قوی که می تونست ما مشکل سی پی یو من کنار بیاد
    ouriran گفت که لطف کنید ماهی باید 120 هزار تومان بدید!
    گفتم که واقعا موندم و کسی که به قدرت کمکم کنه نیست.اینه که اکنون همه سایت های من بسته هستند.
    رنک هاشون رفته
    گوگل اخراج کرده

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۸۷ - ۱۸:۲۵

    می دانم گاهی مشکلات بدی بیان می کنم

    به هر حال من برای همه سیستم ها از ورد\رس ۲۶۲ که خودم دارم استفاده می کنم

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۵

    به همین علت دو تا از سایت هام که رنک ۳ داشتند رنکشون پریده

    امیدوارم کسی کمک کنه از دوستی کممک خاستم درخاست 50 هزار کرد که چنین توانایی ندارم

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۸۷ - ۱۹:۲۰

    http://forum.wp-persian.com/search.php?q=cpu

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Arsam_Arsam - Ali Fatehi
  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۵

    آقای گناهکار از wp-supercache استفاده کردم اما متاسفانه باز مشکلم رفع نشد
    این افزونه کار خیلی ها رو رفع کرده بود اما...
    باز هم سایت های من سوس\ند شدند

    سایتی که سوس شد به زبات ترکیه بود حتی ۱۰ تا بازدید نداشت
    http://tr.tarikhema.ir
    همه سایت های من در خطر هستند
    لطفا کمکم کنید

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۸۷ - ۱۵:۵۲

    شاید مورد حمله قرار می‌گیرین!

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۰

    آقای گناهکار چی کار کنم ؟
    کاکاپو نصب کردم
    آخه آدرس ترکیه منو کی داره که بیاد حمله کنه در حالی که نه رنکی داره نه ارزش خاصی...
    من شدیدا منتظر هستم

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۰

    :-(

    از چند نفر هم کمک خاستم که گفتند به سرور بگید به سرور می گم می گویند ارور از اسکری\ت شما یعنی از ورد\رس می باشد
    برنامه wp-supercache هم متاسفانه فایده نکرد

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۷ - ۱۰:۱۳

    به نظر می‌اد شما راه حل مشکل رو درست نمیرید. بسیاری از مدیرهای هاست اصولا درست حسابی مشکلات رو نمی‌گن. اصلا ممکنه مشکل از بخش tr سایت شما نباشه. اولین کاری که انجام بدید اینه که کل فایل‌ها سابدامین tr رو بردارید از روی سرور و بعد یک فایل HTML ساده بگذارید (در حال تعمیر). ببینید اصلا مشکل حل می‌شه یا نه؟ اگر مشکل حل شده اونوقت می‌ریم ببینیم از چی بوده اگر حل نشد ... باید این سیکل رو برای بقیه سایت‌هاتون هم تکرار کنید.

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۴

    آقای مانی ممنون بابت کمک شما
    کل سایت تاریخ ما من 100 تا مطلب نداره با این که 10 تا سابدمین داره
    فعلا سایت سوسپند هستش بزار باز کنه این کارو می کنم
    معمولا ایندکس فایل ها رو نشون میده که مصرف زیادی دارند
    ویروس اسکن ندارم

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۵

    enik گفت:
    آقای مانی ممنون بابت کمک شما
    کل سایت تاریخ ما من 100 تا مطلب نداره با این که 10 تا سابدمین داره
    فعلا سایت سوسپند هستش بزار باز کنه این کارو می کنم
    معمولا ایندکس فایل ها رو نشون میده که مصرف زیادی دارند
    ویروس اسکن ندارم

    خواهش می‌کنم. منتظر می‌مونم تا سایتتون باز بشه.

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۹

    آقای مانی سایت من عصر قرار باز بشه

    مدیر سرور گفت آخرین باره که باز می کنم

    می خوام کل فایل های بخش ترکیه رو دلت کنم

    امیدوارم بشه روی کمک شما حساب باز کرد

    اگه لازم بود پسورد و چیزای دیگه هم میدم به خدمتتون

    مرسی

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۹

    enik گفت:
    آقای مانی سایت من عصر قرار باز بشه
    مدیر سرور گفت آخرین باره که باز می کنم
    می خوام کل فایل های بخش ترکیه رو دلت کنم
    امیدوارم بشه روی کمک شما حساب باز کرد
    اگه لازم بود پسورد و چیزای دیگه هم میدم به خدمتتون
    مرسی

    فکر نمی‌کنم زیاد بتونم دست به آچار بشم. از کل فایل‌هاتون بکاپ بگیرید و قسمت ترکی رو پاک کنید تا ببینیم چی می‌شه ...

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۷

    ان شا الله اگر باز شد این کار را می کنم سپس همین جا خبر می گذارم

    ممنون

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ آبان ۱۳۸۷ - ۰۹:۴۱

    سلام
    آقای مانی و دوستان آلان نگاه کنید
    همه فای لها رو \اک کردم
    سرور میگه الان همه چیز خوبه

    ما خب وقتی ورد\رس نصب میشه ظاهرا....
    http://tr.tarikhema.ir

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ آبان ۱۳۸۷ - ۰۹:۵۵

    enik گفت:
    سلام
    آقای مانی و دوستان آلان نگاه کنید
    همه فای لها رو \اک کردم
    سرور میگه الان همه چیز خوبه
    ما خب وقتی ورد\رس نصب میشه ظاهرا....
    http://tr.tarikhema.ir

    یکی دو روز صبر کنید ببینید دیگه سرور بهتون گیر نده ... اگر ندادند ... فایل‌هایی رو که بکاپ گرفتید از بخش ترکی رو باید بررسی کنید ببینید که توسط برنامه‌های خرابکار دستکاری نشده باشند.

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ آبان ۱۳۸۷ - ۱۳:۰۹

    خب
    آقا مانی من بلد نیستم بفهمم چه طوری خرابکاری شده که

    من دیتابیس رو دارم
    :|

    دیگه نمی تونم بفهمم که چطور یخراب شده
    باز هم کمک !

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ آبان ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۵

    آقا مانی من سرورم الان میگه مشکلی نیست
    خب
    حالا من باید چیکار کنم ؟
    از کجا بفهمم که دیتابیس اشکال پیدا کرده یا نه ؟

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ آبان ۱۳۸۷ - ۱۳:۰۴

    می ترسم باز مردپرس رو نصب کنم باز سی پی یو بره بالا دیگه سرور سایت رو از سوس در نیاره

  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ آبان ۱۳۸۷ - ۱۱:۳۶

    نیازی به پاک کردن فایل ها نیست .
    میشه به سادگی مشکل شما رو حل کرد .
    اولین کاری که میکنید این باشه که کل فولدر پلاگین هر 10 تا سابدومین و سایت اصلی رو به plugins2 تغییر نام بدین .
    فرداش زنگ بزنید به سرور بگین ریپورت کامل قبل از ساسپند شدن و روز گذشته رو به شما بدن .
    اگه مشکل حل شده بود ؛ اشکال رو تو پلاگین ها جستجو کنید .

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ آبان ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۹

    آقا نوید دستت درد نکنه اما همه چیز رو \اک کرده بودم باید از اول نصب کنم

  • bahram

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ آبان ۱۳۸۷ - ۰۲:۳۵

    داستان این افزایش فشار در پردازنده کمی پیچیده به نظر میرسه.
    امیدوارم مشکل شما حل شده باشه اما خوب چند احتمال که من در گشته باهاش برخورد داشتم نسخه بانک اطلاعاتی ( MySQL DATABASE) و اجرا شونده ها از سمت میزبان ( ..SERVER-SIDE SCRIPT | PHP ) در تعامل بین نرم افزار شما و پردازنده تاثیر چشم گیری دارد. با پشتیبانی میزبان خود صحبت کنید و اگر مشکل به نظر برای شما مرتفع نشدنی هست بی درنگ میزبانُ تعویز کنید.
    پیشنهاد من استفاده از میزبانی با دست کم مشخصات زیر است:
    برای پردازنده:
    Dual CPU Quad Core Intel
    برای نسخه های نرم افزاری در سیستم عامل Linux
    PHP 5.2.6
    PHP Loader v3.1
    MySQL 5.0.51

    (ببخشید نمیدونستم جای مطرح کردن این موضوع اینجا بود یا نه)

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ آبان ۱۳۸۷ - ۱۷:۲۵

    آقایون می دونید مشکل اصلی و فایلی که سرور رو میگیره صفحه اصلی یعتی ایندکس . \ی اچ \ی هستش
    ındex.php

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ آبان ۱۳۸۷ - ۱۷:۳۱

    enik گفت:
    آقایون می دونید مشکل اصلی و فایلی که سرور رو میگیره صفحه اصلی یعتی ایندکس . \ی اچ \ی هستش
    ındex.php

    میشه متن فایل index.php رو اینجا بگذرید؟

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ آبان ۱۳۸۷ - ۰۰:۵۸

    من هم چند وقتیه که مشکل ram usage شدید دارم. هر کاری کردم هم به نتیجه نرسیده.

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۶

    دوباره سایت من سوس شد
    کل قرار دادم لغو شد
    بازدید بخشی تریکیه روزی ۱۰ هم نبود
    \لاگین فید نداشتم
    وی \ی سو\ر کچ هم نصب کرده بودم...

    :-[ :|

  • teamnet

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ دی ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۲

    بیا یه مدت رو سرور ما آزمایشی ببینم مشکلت چیه ...

    هزینه هم نمی خواد بدی تا ببینیم وردپرس مشکل داره یا چیزه دیگه .

    از تو وبلاگم مکاتبه کن دوست من

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ دی ۱۳۸۷ - ۲۱:۳۰

    ممنون دوست من ِ باید دید آیا حوصله دارید که خودتون مشکل رو حل کنید یا نه ِ من که بلد نیستم و بچه های اینجا هم یا مادی هستند و یا بیشتر جواب هایی که نیاز نیست دردسر خاصی داشته باشند جوان میدند.

  • teamnet

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ دی ۱۳۸۷ - ۲۳:۰۱

    ایرادی نداره دوست من شما دیتا ها رو جمع جور کن ببین چه مقدار فضا لازم داری من بهت بدم . در ضمن DNS های دامنه هاتم به NS1.iranbb2.com و NS2.iranbb2.com ست کن . بعد بیا رو سرور ما تا یه مدت تا ایرادش در بیاد .

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ دی ۱۳۸۷ - ۲۳:۰۴

    ضمن عرض معذرت از انجمن که مسائلی غیر ضروری بیان میکنم ؛
    teamnet مرسی ؛ اگه برطرف نشد چند روزه خبر می کنم.

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۴

    آقای گناهکار من تمامی اون فایل ها رو پاک کردم ولی هنوز هم کمی اضافه شده و اونارو قرار میدم :
    [09-Jan-2009 12:58:20] PHP Warning: require(./wp-blog-header.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/irtarikh/public_html/mandegar/index.php on line 17
    [09-Jan-2009 12:58:20] PHP Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './wp-blog-header.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/irtarikh/public_html/mandegar/index.php on line 17
    [09-Jan-2009 12:58:20] PHP Warning: require(./wp-blog-header.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/irtarikh/public_html/mandegar/index.php on line 17
    [09-Jan-2009 12:58:20] PHP Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './wp-blog-header.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/irtarikh/public_html/mandegar/index.php on line 17
    [09-Jan-2009 12:58:55] PHP Warning: require(./wp-blog-header.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/irtarikh/public_html/mandegar/index.php on line 17

  • mostafa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۷ - ۲۳:۱۳

    این نوشته ی بالا نشانده این است که فایلی که وجود ندارد بارها فراخوانده می شود و یا اشتباهی خوانده می شود.
    ۱. آدرس وبلاگ خودتان را دقیق بنویسید
    ۲. آدرس و وردپرس خودتان را بگذارید
    من هم اگر به جای مدیر سرور بودم شما را با این نوع فایلها ساسپند می کردم :D

  • mostafa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۷ - ۲۳:۲۲

    و در ضمن فایل index.php و خود را هم اینجا کپی فرمایید

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۷ - ۲۳:۴۵

    این ارور ها می دونم برای چیه
    چون که من برخی فایل های رو شدیدا محدود کرده بودم مثل : ادمین و اینکلودس که ۰۰۰ بودند حالا هم ۴۰۰ هستشن ! :D تا سایت سی \ی یو نگیره
    backticks
    <?php get_header(); ?>

    <div class="left">

    <?php if (have_posts()) : ?>

    <?php $post = $posts[0]; // Hack. Set $post so that the_date() works. ?>
    <?php /* If this is a category archive */ if (is_search()) : ?>
    <h2 class="mainpagetitle"><?php _e('Search results', 'dsanctuary'); ?></h2>
    <?php /* If this is a category archive */ elseif (is_category()) : ?>
    <h2 class="mainpagetitle"><?php _e('Archive for the ‘', 'dsanctuary'); single_cat_title(); _e('’ Category', 'dsanctuary'); ?></h2>
    <?php /* If this is a tag archive */ elseif (is_tag()) : ?>
    <h2 class="mainpagetitle"><?php _e('Posts Tagged ‘', 'dsanctuary'); single_tag_title(); _e('’', 'dsanctuary'); ?></h2>
    <?php /* If this is a daily archive */ elseif (is_day()) : ?>
    <h2 class="mainpagetitle"><?php _e('Archive for', 'dsanctuary'); ?> <?php the_time(__('F jS, Y', 'dsanctuary')); ?></h2>
    <?php /* If this is a monthly archive */ elseif (is_month()) : ?>
    <h2 class="mainpagetitle"><?php _e('Archive for', 'dsanctuary'); ?> <?php the_time(__('F, Y', 'dsanctuary')); ?></h2>
    <?php /* If this is a yearly archive */ elseif (is_year()) : ?>
    <h2 class="mainpagetitle"><?php _e('Archive for', 'dsanctuary'); ?> <?php the_time(__('Y', 'dsanctuary')); ?></h2>
    <?php /* If this is an author archive */ elseif (is_author()) : ?>
    <h2 class="mainpagetitle"><?php _e('Author Archive', 'dsanctuary'); ?></h2>
    <?php /* If this is a paged archive */ elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) : ?>
    <h2 class="mainpagetitle"><?php _e('Blog Archives', 'dsanctuary'); ?></h2>
    <?php endif; ?>

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <div class="left_articles">
    <?php if ($post->post_type != 'page') : ?>
    <div class="buttons">" class="redbtn" title="<?php comments_number(__('0 comments', 'dsanctuary'),__('1 comment', 'dsanctuary'),__('% comments', 'dsanctuary')); ?>"><?php comments_number(__('0 comments', 'dsanctuary'),__('1 comment', 'dsanctuary'),__('% comments', 'dsanctuary')); ?> </div>
    <div class="calendar"><p><span class="day"><?php the_time(__('jS', 'dsanctuary')); ?></span><span class="month"><?php echo strtoupper(the_date(__('M', 'dsanctuary'),'','',FALSE)) ?></span></p></div>
    <h2 class="title posttitle">" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to', 'dsanctuary'); ?> <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></h2>
    <p class="description"><?php _e('Posted by', 'dsanctuary'); ?> <?php the_author_posts_link() ?> <?php _e('under', 'dsanctuary'); ?> <?php the_category(__(',', 'dsanctuary'). ' ') ?><?php edit_post_link(__('Edit', 'dsanctuary'),' | ',''); ?></p>
    <?php else : ?>

    <h2 class="title pagetitle">" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to', 'dsanctuary'); ?> <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></h2>
    <?php endif; ?>
    <div class="post">
    <?php the_content(__('(more...)', 'dsanctuary')); ?>
    </div>
    </div>
    <?php endwhile; ?>

    <?php else : ?>

    <h2><?php _e('Not Found', 'dsanctuary'); ?></h2>
    <p><?php _e('Sorry, but you are looking for something that isn\'t here.', 'dsanctuary'); ?></p>
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/searchform.php"); ?>

    <?php endif; ?>

    <div>
    <div class="alignleft"><?php next_posts_link(__('« Previous Posts', 'dsanctuary')) ?></div>
    <div class="alignright"><?php previous_posts_link(__('Next Posts »', 'dsanctuary')) ?></div>
    </div>

    </div>

    <?php get_sidebar(); ?>
    <?php get_footer(); ?>
    backticks

  • mostafa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۸

    ۱ .به نظر من اگر شما از محتوایی نوشته های خودتون برون ریزی بگیرید و از آخرین نسخه وردپرس(۲.۷) استفاده کنید بهتر ه
    ۲. فایلهای http://tr.tarikhema.ir در چه فولدری قرار دارند؟(home/irtarikh/public_html/mandegar)

  • teamnet

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۸۷ - ۰۷:۴۱

    .به نظر من اگر شما از محتوایی نوشته های خودتون برون ریزی بگیرید و از آخرین نسخه وردپرس(۲.۷) استفاده کنید بهتر ه

    شدیدا موافقم ... :D

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۸۷ - ۱۷:۱۱

    نه فایل های هر ساب دیمن دورن اسم خودش قرار داره و تا حالا با ورد پرس 27 کار نکردم راستش دیگه حوصله ندارم هی وردپرس آپ کنم
    اگه واقعا مفیده این کارو انجام بدم ؟

  • mostafa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۸۷ - ۱۷:۲۶

    1.برنامه های مانند وردپرس که همیشه در حال توسعه هستند باید استفاده کنندگان از آنها هم با توسعه دهندگان پیش بروند.
    2. در مفید بودن به روز رسانی شک نه کنید. فقط کافی است از مطالب برون ریزی بگیرید
    3. وردپرس 2.7 نسخه بهتری از سایر وردپرس های قبلی است پس امتحان کنید

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۲

    آقا يكي از مهم ترين دلايل مصرف سي پي يو افتادن حلقه loop توي صفحات هستش كه سي پي يو رو ميتركونه
    اين رو يكي از دكتر هاي رشته كامپيوتر ( دكتر زاهدي ) به من گفت.
    loop يكي از دستورات php هستش
    اگه كسي اطلاعات بيشتري داره بگه شايد مشكلش حل شد

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۷ - ۰۹:۰۹

    کاش توضیح می دادید لوپ چیه و چطوری پاکش کنم ؟

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۷ - ۰۹:۳۸

    loop يك دستور براي ايجاد حلقه هاي تكراري توي php هستش كه توسط دستور FOR استفاده ميشه
    يه چيزي توي مايه هاي دستور while اگه اشتباه نكنم.
    اين حلقه ها يك كار تكراري رو مدام انجام ميدن مثلا شمردن از 1 تا 100 به صورت بي نهايت و اين باعث ميشه cpu خيلي مشغول بشه
    توي فايل هاتون توسط NPP جستجو كنيد ببينيد آيا به اين دستور بر ميخورديد.
    توي فايل هايي كه بك آپ گرفتيد

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۷ - ۰۹:۴۵

    دوست من نمی دونم NPP چیه ِ
    الان که دوباره با سرور تماس گرفتم گفتش که اینکس های شما مشکل داره
    یعنی تقریبا به طور مساوی تو تمام سایت های مشکل دارم این اینکس هاستش که مشکل داره

    اینکس رو باید سبک کنم ؟

    کد اینکس رو بالا گذاشتم

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۷ - ۰۹:۵۲

    npp منظور note pad ++ هستش
    دوست عزيز
    قايل ايندكس فقط كارش اتصال قسمت هاي مختلف قالب و نمايش مطالب شماست
    مثلا هدر و سايد بار و فوتر و ... در ايندكس اينكلود ميشه اما كدش ديده نميشه
    بايد همه ي فايل ها رو بررسي كنيد
    بعدشم ايندكس شما يكم غير طبيعيه ! توي هر خط تگ دستور php وارد شده و بسته شده !
    نميدونم چرا
    اما خيلي راحت توسط دستور echo ميشه خلاصه تر كرد ايندكس رو
    من زياد php وارد نيستم فقط سر در ميارم ! ولي تا اونجايي كه فهميدم خيلي سنگين شده اين صفحه و چون براي اجراي هر خط نياز به اجراي مفسر هستش فكر ميكنم دليل مصرف سي پي يو هم همين بشه

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۰:۰۲

    خب در این صورت من باید که اول همه چیز رو سبک کنم و سپس...

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۰:۰۵

    دقيقا
    فايل ايندكس شما از بنيان مشكل داره !
    نبايد اينقدر از دستور <?php استفاده بشه
    تركيب كليه دستورات if غلطه ! شايد درست كار كنه اما مشكل داره توي كد نويسي

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۰:۲۰

    پس به این ترتیب یکی از فایل های اینکس من مشکل دارد ؟
    قالب سایت من اینه :
    تنها تغییری که دادم اینه که در بخش سینگل نمایش تگ رو برداشتم

    حالا من یک مقداری سایت را سبک می کنم هیدر فوتر رو بر می دارم ؛ سایب بار رو هم بر می دارم تا ببینیم چه می شود

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۰:۲۳

    پس به این ترتیب یکی از فایل های اینکس من مشکل دارد ؟
    قالب سایت من اینه : http://demo.wp-persian.com/index.php?preview_theme=dsanctuary
    تنها تغییری که دادم اینه که در بخش سینگل نمایش تگ رو برداشتم

    حالا من یک مقداری سایت را سبک می کنم هیدر فوتر رو بر می دارم ؛ سایب بار رو هم بر می دارم تا ببینیم چه می شود

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۱:۴۸

    irtarikh/public_html/mandegar/index.php
    این رو گفتند مشکل دارد
    نمی دونم حالا چی کنم
    فعلا دارکت کردم ۸۰٪ کل سی پی یو سرور رو گرفته بود

    ظاهرا لود صفحات من خیلی بالا هستش یا پلاگینی زیاد می گیره... .

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۴

    قالب رو عوض كن و تست كن

  • enik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۷
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۲:۰۸

    قالب رو عوض هم کردم البته که نشده

درباره‌ی این موضوع