خیلی وقتا برامون پیش میاد که میخواهیم موقع طراحی قالب برای وردپرس از کدهای جی کوئری استفاده کنیم ، اما اگر تازه کار باشید چندین روز ممکن هست معطل بشوید تا متوجه بشید چطوری کد های جی کوئری رو استفاده کنید تا کار بکنن، من هم به همین خاطر این تاپیکو زدم تا کار رو ساده کنم.
موقع طراحی سایت برای وردپرس تمامی فایل ها با فرمت php هستند و قسمت هدر و تگ head در فایل header.php هست، به همین خاطر باید ابتدا توی این فایل ( header.php ) کد زیر قرار بگیره نه توی فایل ایندکس یا هر جای دیگه !
قبل از wp-head();
این رو قرار دهید:
کد 1 :
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-1.6.3.min.js"></script>
توی خط کد 1 فرض شده شما توی پوشه ی پوستتون یه پوشه به نام js ایجاد کرده اید و فایل جی کوئری رو اونجا قرار داده اید.
بعد از اون خط بالا باید کد زیر رو قبل از بسته شدن تگ head قرار بدید
کد 2:
<script>
کدهای جی کوئری
</script>
اما بعضی اوقات با وجود این که همین کار ها رو انجام میدید اما میبینید باز هم کد هاتون کار نمیده و به همین خاطر من این پست رو زدم.
جواب :
نکته یک : به جای علامت $ از عبارت jQuery استفاده کنید (توجه کنید که فقط حرف Q بزرگ هست.)
نکته دو : به جای نوشتن خط کد 1 به حالت عادی مثل html اونو توسط php توی فایل چاپ کنید ، یعنی همه ی عبارت رو توی یک echo قرار بدید.
نکته سه : اگر از روش نکته دو استفاده کنید و موقع استفاده از echo از علامت "" استفاده کنید اونوقت موقع نوشتن همین علامت ها برای کد های جی کوئری به مشکل بر میخورید چون php فکر میکنه که شما عبارت echo رو بستید، که برای این مشکل هم دوراه دارید یا از علامت مخالفش یعنی ' استفاده کنید یا قبل از علامت " یک بک اسلش قرار بدید یعنی " \ .
توجه کنید که فایل جی کوئری توی خود وردپرس هم هست برای امنیت بیشتر پیشنهاد می کنند که از اون استفاده کنید اما اموزش نحوه استفادش همه جا هست و نیازی به آموزش اون ندیدم.
یا علی