با سلام خدمت دوستان عزيز
من مدتي پيش از يك پوسته بر روي وردپرس 3.5 فارسي خودتون استفاده كرم ( هرچند مينويسه 3.6 آلفا !)
هيچ مشكل اي نبود اما بعد از يك هفته بدون اينكه چيزي توش دستكاري بشه (اصلا من جايي بودم و دسترسي نداشتم) دچار مشكل شد پوسته !! اول فكر كردم مشكل كلا از سرور سايت هست اما بعد فهميدم فقط تو اين پوسته اين ارور داده ميشه و تو پوسته هاي ديگه خبري از ارور نيست ...
ارور اين هست :
Account unavailable
Maybe account have been moved, deleted, suspended or not activated yet.
The requested resource could not be found but may be available again in the future
لينك مشاهده اين ارور در خود سايت مربوطه
البته سعي كردم پوسته رو بدون تغيير هم نصب كنم باز هم همين ارور رو ميداد ! در همين سرور البته ! ( دو سه بار دوباره فايل هاش رو آپلود كردم يا از بك اپ هام برگردوندم گفتم شايد فايلي miss شده يا ... اما ربطي نداشت!)
در يك هاست رايگان ديگه وردپرس 3.5 و اين پوسته رو (به صورت ديفالت اوليه و هم با تغييرات اعمال شده !) نصب كردم اين بار جاي اين ارور يه ارور ديگه اي داد :
Found
The document has moved here.
لينك مشاهده اين ارور در خود سايت مربوطه
من تو اين همه مدت كه كار كردم ( نه حرفه اي بيش تر علاقه شخصي بوده) اصلا با اين مشكل روبرو نشدم ! اين هم اولين بار هست ميبينم اينجوري ارور ميده ... سعي كردم سورس كد رو در فايرفاكس ببينم شايد حدس بزنم مشكل از كجاست اما چيز خاصي دستگيرم نشد !
به نظر از يه منبع بيروني استفاده ميكرده براي يه چيزي و اون منبع رو برنامه نويس لوكال سرور ما قرار نداده و الان اون فايل يا كد يا هر چيزي از اون منبع بيروني از بين رفته و اين ارور توليد شده ...
ممنون ميشم اگر كمك كنيد