بعد از نیاز به طراحی سایت نیاز به مدیریت آن دارید . اما این کار باعث می شود که روند تعامل با کاربر یک طرفه شود . در این مقاله قصد داریم تا شما را با روند های تعامل گونه میان کاربر و سایت بعد از طراحی سایت آشنا کنیم .
ایده های جدید کاربران را به کار بگیرید
اگه صاحب یک وب سایت باشید که مطالب خاصی می نویسید، حتما کاربرانی دارید که میان و در مورد نوشته شما نظر میدن. تا حالا دقت کردید که چند بار از نظرات اون ها ایده های جدید دستتون رسیده. اگه تا به حال به این موضوع توجه نکردید حتما دقت کنید.
انجمن در طراحی سایت
درباره اهمیت داشتن مطالب جدید در سئو سایت مطلعید و نیازی به تکرار نیست. البته این مسئله در عمل کار راحتی نیست و زمان بره. تا حالا به راه حل های زیادی هم فکر کردید ولی شاید تا به حال به این یکی از این زاویه نگاه نکرده باشید : راه اندازی یک انجمن برای وب سایتتون! بله یک انجمن بسازید و اجازه بدید سایرین در سایت شما مطالب جدید ایجاد کنند.
مزایای انجمن را میشه اینطوری لیست کرد:
ایجاد مطالب جدید و تازه برای موتورهای جستجو
باعث سر زدن دوباره و دوباره کاربران میشه. اونها میان تا ببینن مطالبشون بازدید داشته؟ پاسخ داده شده؟ و …
مثل همون نظرات، منبع فوق العاده ای از ایده های جدید برای شما و سایت شماست
ایجاد اعتماد بین شما و کاربران شما
توسعه یک جامعه فعال و پاسخگو
البته این را هم اضافه کنم که در کل موتورهای جستجو به انجمن ها علاقه دارند!
شبکه های اجتماعی را در نظر داشته باشید
نه نمیخوام حرف تکراری بزنم. نمیخوام بگم مطالبتون را در شبکه های اجتماعی بزارید و از این حرفا و میدونم همه وبمسترها برای استفاده از مزایای شبکه های اجتماعی خودشون پیش قدم هستند و مثلا خودمون میاییم و مطلب را توییت می کنیم و یا اینکه پلاس وان می کنیم و … ولی خوب این میشه تعریف اشتباه!
حالا که قراره از کاربرانمون کمک بگیریم بهتره که مطالب بصورتی باشه که اونها خودشون و بدون اینکه ما در خواست کنیم این کار را انجام بدند. حتی زمانیکه شما دکمه توییت در سایتتون ندارید اونها مطلب شما را در توییتر به اشتراک بزارند! حالا فقط شما زحمت بکشید امکانات اولیه مثل همین دکمه های شبکه های اجتماعی را دم دست بزارید!
حالا میگید چه باید کرد؟ خوب مطالبی بنویسید که:
جدید و منحصر به فرد باشه
جالب و بامزه باشه
بار عاطفی داشته باشه
غیر تبلیغاتی باشه
البته شرایط دیگه ای هم میشه داشته باشه که ما به همینا بسنده می کنیم.
اگه سایتتون جزء سایتهاییه که مطلب زیاد میزارید مثلا سایت تفریحی هستید، سعی کنید هر لینکی را در شبکه های اجتماعی به اشتراک نزارید! چونکه وقتی ۲ بار یه لینک معمولی را کاربران ببینند، بار سومی در کار نخواهد بود! پس بهتره که مطلبی که به اشتراک میزارید:
یک فیلم سرگرم کننده و جالب
مقاله اختصاصی و جالب
یک ماجرای سیاسی و یا مربوط به تکنولوژی که اخیرا ارائه داده
آخرین اخبار جهان
مطلب با عناصر قوی عاطفی
و …
را شامل بشه.