انجمن

5 نکته منفی در طراحی سایت  (۱ نوشته)

• neshanteam شرکت طراحی سایت

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۵

5 نکته منفی در طراحی سایت

سلام

دوستان در این نوشته قصد دارم به نکاتی اشاره کنم که شاید کمتر به آن توجه شده , لذا خواهش میکنم به جای مطرح کردن سوالاتی که نشان از بی دقتی درمطالعه دقیق مطالب است با توجه کامل به این نکات توجه کنید .

1-
    تحمیل سلیقه مهمتر است یا تحقق هدف ؟

این مورد یکی از مشکلات بزرگ همه برنامه نویسان و طراحان وب است . مثلا روز اول که با مشتری ملاقات میکنیم شروع به گفتن الفاظ قلمبه سلمبه (در واژه نامه اصفهانی ها = بزرگ نمایی) میکند که ما میخواهیم در اینترنت نفر اول باشیم و ……. میکند . بعد از مدتی که وارد فاز طراحی سایت میشویم میبینیم مدام نظرات گرافیکی نامربوط ارائه میشود البته منظور این نیست که مشتری هیچ حق اظهار نظری ندارد . بلکه فقط یک سوال مهم مطرح است زیبایی هدف است یا ارتقاء ؟

hadf

بنده معتقدم مشتری می بایست نظرات خود را از شروع کار بیان کند ولی به این نکته توجه کند که اگر به طراح سایت خود اعتماد کرده و اعتبار خود را در گرو تخصص وی قرار داده تا روز آخر نظر طراح خود مقدم بر سلایق شخصی قرار دهد .
    قطع شدن بی دلیل سایت

در چند صورت یک سایت بی دلیل قطع میشود . یکی از این موارد تمدید دامنه سایت میباشد که معمولا یکی دوروز صاحبان سایت ها با بی توجهی به وضعیت وب سایت خود شرایط نامطلوبی را برای وب سایت خود فراهم می آورند . توجه کنید من هم میدانم که سایت بعد از یکی دو روز دوباره به ادامه حیاط خود بازمیگردد اما نکته کمی تخصصی تر است . بله موتور های جستجو مثل گوگل این وضعیت را برای سایت شما یک پارامتر منفی در نظر میگیرند .

تغییر بیجهت دامنه سایت

گاهی مشاهده میشود یک سایت بدون دلیل نامش را تغییر میدهد بدون آنکه صاحب سایت بداند این اقدام بدون انجام نکات مرتبط چه لطمات سنگینی به سایت وارد مینماید.

وجود لینک های خراب

لینک خراب به لینکی گفته میشود که به صفحه ای که وجود ندارد پیوند داده میشود . این موضوع نه تنها از نظر موتور های جستجو بلکه از نظر کاربران سایت هم خیلی اتفاق بدی است . فرض کنید شما روی لینکی کلیک میکنید تا صفحه جدیدی باز شود و اطلاعات جدیدی را مشاهده کنید ولی به یک باره صفحه خطایی باز شود . شاید اولین کاری که انجام دهید بستن آن سایت باشد و این بدترین اتفاق برای یک سایت میتواند باشد زیرا اعتبارش زیر سوال رفته است .

عدم استفاده از تصاویر

سعی کنید سایت شما در هر زمینه فعالیت میکند به صورت یک نواخت و خشک نباشد. تصاویر به سایت شما نما و شادابی میبخشد . البته تصاویری که اولا مرتبط با موضوع باشد و دوما حجم زیادی نداشته باشد .

شرکت طراحی سایت

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.