انجمن


ارسال مطالباز راه دور با افزونه ی Deeperst Sender  (۱ نوشته)

  • امیرسالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۵ سال پیش
    ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۹:۲۸

    ر طول یکی دو سال گذشته مرورگر فایرفاکس با کمک کاربرانش توانسته که به دنیای کامپیوترهای رومیزی نفوذ کند و تبدیل به مرورگری ایمن و همگانی شود که به دلیل اوپن سورس بودن و قابلیت افزایش افزونه ها تبدیل به مروگری با امکانات فراوان شده است . این افزونه ها توسط تیم پشتیبان و همچنین کاربران حرفه ای فایرفاکس نوشته شده و بصورت مجانی در دسترس دیگر کاربران در سرتاسر جهان قرار می گیرد!

    امروز قصد دارم که به معرفی یکی از این افزونه ها بپردازم!

    شما با کمک افزونه Deepest Sender قادر خواهید بود که در سرویس هایی وبلاگ‌نویسی و همچنین وبلاگ و وب سایت شخصی خود که با کمک نرم افزارهای مدیریت وبلاگ زیر ایجاد شده اند به افزودن مطلب و ویرایش‌شان بپردازید!

    LiveJournal , blogger , wordpress , MSN spaces

    نصب افزونه :
    ابندا افزونه رو برای فایر فاکس از لینک زیر دانلود کنید.
    سپس فایل دانلود شده را به فایر فاکس Drag کنید و صبر کنید تا پیغام Install شماره معکوسش رو طی کنه و با زدن دکمه ی Install افزونه رو نصب کنید و بعدشم فایر فاکستون رو هم ریستارت کنید.
    لینک دانلود:

    http://mangoole.co.cc/up/deepestsender-0.9.1.xpi

    در ضمن برای استفاده از این افزونه باید پروتکل انتشار از راه دور را فعال کنید. (از قسمت تنظیمات مدیریت ورد پرسس به قسمت نوشتن برید و فعال کنید.)

    افزودن حساب کاربری :
    شما برای ارسال مطلب ابتدا باید حساب کاربری خود را به این افزونه بیفزایید . شیوه افزودن حساب کاربری برای تمامی سیستم های ذکر شده در بالا یکسان است و من تنها به وردپرس قناعت میکنم!
    بعد از اجرای افزونه شما با شکل زیر روبرو میشوید از منوی بازشدنی گزینه [ new account ] را انتخاب کنید .

    در مرحله اول شما با توضیحات ویزارد افزونه مواجه میشود که کافی است با کلید بر روی Next کلیک کنید تا مرحله دوم را مشاهده کنید .
    در مرحله دوم همچون شکل زیر شما می بایست از منوی بازشدنی ، سیستم مدیریت وبلاگ خود را انتخاب کنید . در صورتی که سیستم مدیریت وبلاگ شما در منوی بازشدنی یافت نشد کافی است که با استفاده از گزینه meta weblog اقدام به افزودن حساب کاربری خود کنید! من وردپرس را انتخاب کرده ام! پس از آن بر روی دکمه Next کلیک کنید!

    در مرحله سوم و بعد از اینکه سیستم مدیریت وبلاگ خود را انتخاب کردید [ ترجیحاً وردپرس! ] شما می بایست آدرس وبلاگ خود را جایگزین آدرس پیش فرض افزونه کنید ، شما تنها کافی است که به جای your site آدرس خود را جایگزین کنید و از حذف ادامه آدرس خودداری کنید ! پس از آن بر روی دکمه Next کلیک کنید!

    بعد از آن به حساس ترین بخش کار میرسیم که همانا افزودن حساب کاربری شما به افزونه میباشد ! در صورتی که سیستم شما بصورت اشتراکی استفاده میشود از تیک زدن گزینه save password خودداری کنید ! پس از آن برروی دکمه Next کلیک کنید!

    در مرحله بعد شما می بایست که نامی برای حساب کاربری خود تعیین کنید که با استفاده از آن بتوانید حساب کاربری خود را از دیگر حساب ها تشخیص دهید! پس از آن بر روی دکمه Next کلیک کنید!

    بعد از آن پنجره ای به شما نمایش داده میشود با مضمون این که اکانت شما با موفقیت افزوده شده است ، تنها کافی است بر روی دکمه Finish کلیک کنید!

    حساب کاربری شما افزوده شده است! و شما می بایست با صفحه زیر مواجه شوید! بر روی دکمه لوگین کلیک کنید و وارد بخش مدیریت افزونه شوید!

    ورود به افزونه و ارسال مطلب به وردپرس :
    پس از ورود به بخش مدیریت شما می توانید اقدام به ارسال مطلب در وبلاگ خود کنید . شما با پنجره زیر مواجه میشوید! من برای راحتی در توضیح هر یک از بخش ها اقدام به شماره گذاری کرده ام!

    [ شماره 1 ] در این قسمت شما می بایست عنوان مطلب خود را وارد کنید!
    [ شماره 2 ] در این قسمت که بصورت منوی بازشو تعبیه شده است شما می بایست موضوع و دسته بندی که مطلب شما در آن منتشر میشود را انتخاب کنید . در صورتی که مطلب شما زیر مجموعه چندین موضوع است می توانید با استفاده از گزینه Multiple اقدام به انتخاب چندین دسته بندی کنید!
    [ شماره 3 ] در این بخش شما می توانید متن مطلب خود را وارد کنید و یا اقدام به وارد نمودن آدرس تصاویر و لینک ها و … کنید !
    [ شماره 4 ] در صورتی که قصد دارید که مطلبتان را فعلاً منتشر نکنید و در زمان دیگری اقدام به انتشارش کنید میتوانید از این گزینه استفاده کنید!
    پس از انجام مراحل فوق کافی است بر روی گزینه Post‌ کلیک کنید و مطلب خود را در وبلاگ خود ثبت و منتشر کنید .
    در صورتی که قصد دارید که مطالب قبلی وبلاگ خود را ویرایش کنید تنها کافی است به منوی File گزینه Post History را انتخاب کرده و بعد از آن از پنجره باز شده اقدام به ویرایش مطالب ارسالی خود کنید! [ همچون تصویر زیر ]

    برای خروج از حساب کاربری نیز از منوی File گزینه Logout را انتخاب کنید!

درباره‌ی این موضوع