انجمن

مشکل در نصب مجدد  (۱ نوشته)

• sheshe

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۱۴ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۳:۱۹

سلام
    من قبلا روی هاست pergig نصب کرده بودم.pergig کلا بسته شد و سایت ما هم پرید.
    حالا اومدم روی هاست دیگه ای نصب کردم. میخوام بعد از آپلود وردپرس رو راه اندازی کنم. ولی وقتی با نام Domin.ir میخوام اینکار رو بکنم این Eror رو میده در صورتی که تمام یوزرهای فایل wp-config.php که تازه آپلود شده به اسم هاست جدید نوشته شده نه Pergig.ir
    ----------------------------------------------------------------------------------
    خطا در برقراری ایرتباط با پایگاه‌داده
    این خطا به این معناست که نام‌کاربری و رمز وارده در پرونده‌ی wp-config.php اشتباه هستند یا نمی‌توانیم به پایگاه‌داده‌ی sql311.pergig.ir متصل شویم. این خطا همچنین می‌تواند به‌دلیل ایراد در پایگاه‌داده‌ی سرویس‌دهنده شما باشد.

•شما مطمئن هستید که نام‌کاربری و رمز (مربوط به پایگاه‌داده) را درست وارد کرده‌اید؟
    •شما مطمئن هستید که نام سرویس‌دهنده (hostname) را درست وارد کرده‌اید؟
    •شما مطمئن هستید که سرویس‌دهنده‌ی پایگاه‌داده در حال اجراست؟
    اگر از شرایط بالا مطمدن نیستید بهتر است با مسئول سرویس‌دهنده‌ی خود تماس بگیرید. و اگر هنوز به کمک نیاز داشتید می‌توانید به انجمن وردپرس فارسی مراجعه نمایید
    ----------------------------------------------------------------------------------
    1.دیتابیس جدید هم ساختم.
    2.با همون یوزر خود هاست میشه راه اندازی کرد ولی با دامین فقط نمیشه,یه جورائی انگار دامین من توی Pergig گیر کرده.ممنون میشم کمکم کنید و بهم بگید چیکار کنم,راستی دامین رو به وبلاگ وصل کردم شد فقط توی وردپرس گیر میکنه

با تشکر فراوان

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.