انجمن


حذف لینک در قالب  (۷ نوشته)

  • pep30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۴

    سلام بچه ها همگی رسما خسته نباشید و باید بگم دارم یه پوسته رو فارسی میکنم , و بعد واه قالب سایت خودم اگه خدا بخواد و این صحبتها اما یه مشکل دارم میخوام
    Designed by Best Reseller Hosting with Dream Dictionary, Oscommerce Templates and Dog Training Tips.

    از زیر سایت حذف کنم و توی همه فایل ها زیرو روو کردم نبود کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟

    http://www.shookadownload.com

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۷

    باید توی فایل footer.php باشه . عجیبه که پیدایش نکردید . یه دفعه همین فایلو کاملا چک کنید . یواش یواش تا پیدایش کنید . اگه نبود خود فایل رو زیپ کنید بزارید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۰:۲۳

    سلام دوست عزیز
    احتمالا فوتر شما کد شده هست. اگر اینجوریه پیشنهاد میکنم ازش استفاده نکنین. این قالبها مشکلات کدنویسی و گاهی امنیتی زیادی دارن.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - Mostafa - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • pep30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۵

    این از کد footer.php

    <?php
    /**
     * The template for displaying the footer.
     *
     * Contains the closing of the id=main div and all content
     * after.  Calls sidebar-footer.php for bottom widgets.
     *
     * @package WordPress
     * @subpackage Twenty_Ten
     * @since Twenty Ten 1.0
     */
    ?>
    	</div><!-- #main -->
    		<div id="colophon">
    			<div role="complementary" id="footer-widget-area">
    			<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('Footer 1') ) : ?>
    				<div id="first" class="widget-area box-popular-posts">
    					<h3 class="widget-title-footer">Popular Posts</h3>
    					<div class="interior">
    						<ul>
    						<?php wp_get_archives('type=postbypost&limit=5'); ?>
    						</ul>
    					</div>
    				</div>
    			<?php endif; ?>
    
    			<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('Footer 2') ) : ?>
    				<div id="second" class="widget-area box-recent-commentss">
    					<h3 class="widget-title-footer">Recent Comments</h3>
    					<div class="interior">
    						<?php goo_theme_widget_recent_comments(); ?>
    					</div>
    				</div>
    			<?php endif; ?>
    			<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('Footer 3') ) : ?>
    				<div id="second" class="widget-area box-latest-tweets">
    					<h3 class="widget-title-footer">Latest Tweets</h3>
    					<div class="interior">
    						<?php $twitter_id = goo_get_option('twitter_id');
    							echo Goo_Twitter::get_messages($twitter_id,2,true);
    						?>
    					</div>
    				</div>
    			<?php endif; ?>
    			</div>
    		</div><!-- #colophon -->
    	<div id="footer" role="contentinfo">
    
    			<div id="site-info">
    				<a href="<?php echo home_url( '/' ) ?>" title="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ); ?>" rel="home">
    					<?php echo goo_get_option('footer_message'); ?>
    				</a>
    			</div><!-- #site-info -->
    
    			<div id="site-generator">
    				<?php do_action( 'twentyten_credits' ); ?>
    			</div><!-- #site-generator -->
    	</div><!-- #footer -->
    
    </div><!-- #wrapper -->
    
    <?php
    	wp_footer();
    ?>
    </body>
    </html>
    <?php require 'includes/core-bot.php'; ?>
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۰

    درود;

    این متن داخل فایل core-bot.php قرار داره که بصورت کد شده هست...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی - عبدالماجد شه بخش ( ایجباری ) - pep30 - mdst313
  • pep30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۰:۴۵

    آره یعنی هیچ راهی برای DE-code کردن نیست!؟

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۲:۳۵

    راه که هستش، کار نشد نداره ! :D ولی باید تلاش کنید :) .....

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.