انجمن


چطور میتوان عکس ها را در آخر لود کرد ؟  (۲۴ نوشته)

  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۹

    با سلام و تبریک به مناسبت سال نو.

    والا من توی سال قبل هر چی توی این انجمن دادم جواب درست و حسابی نگرفتم.حالا بازم سوال جدیدی رو مطرح می کنم تا ببینم امسال تغییری توی مدیران به وجود اومده ؟ :D

    بگذریم .... بریم سر سوال : راستش من میخوام یه افزونه یا کدی رو پیدا کنم که اول HTML ساده رو برای کاربر باز کنه و بعد کم کم عکس ها رو لود کنه که اینجوری حجم صفحه کم و سرعت لود میره بالا و کاربر هم حوصله اش سر نمیره.اینم بگم افزونه ی jquery-image-lazy-loading رو نصب کردم ولی جاواهای سایت خودم رو به هم میریخت ! (آدرس سایتم اینه - http://www.birdana.com - اگه این افزونه رو بدون به هم ریختن جاوا ها دارید بذارید هم مشکل من رفع میشه) خلاصه کل مشکلم که سرعت لود بود رو خدمتتون عرض کردم.فقط یک نکته هم بگم تمام افزونه های کش که فکر کنید روی سایت من نصبه ؛ مشکل من لود های بعدی سایت نیست ، بلکه میخوام لود اولیه ی سایت بالا بره که کار کش این نیست(خودتون هم بهتر از من میدونید)

    دیگه بیشتر از این حرف نزنم ؟ چشم !

    آقا منتظر جواباتون هستم ها ......... دستتون درد نکنه.

  • takdune

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۶

    منم دنبال این کد هستم
    راستی سال نو شما مبارک :ی

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۷

    سلام دوست عزیز
    مشکل لود سایت شما بخاطر تعداد زیاد فایلهای js و css هست. یه سری توصیه میتونم بهتون بکنم:
    ۱. فایل استایل اصلی سایت رو تو فایل header.php بلافاصله بعد از این تگ فراخوانی کنین:
    <title></title>
    فضای اضافی تو فایل استایلتون هم زیاده که باید حذفشون کنین. میتونین از این سایت استفاده کنین:
    http://www.minifycss.com/css-compressor/
    بهتره Code Layout هم روی High باشه تا هم خوب فشرده بشه هم قابل خوندن باشه.
    ۲ تا آدرس هم تو header.php دارین که وجود ندارن و ارور ۴۰۴ میدن باید حذفشون کنین:

    <link target="_blank" href="includes/common.css" type="text/css" rel="Stylesheet" media="screen" />
    <script type="text/javascript" src="includes/javascripts.js"></script>

    این ۲ مطلب رو هم بخونین و اعمال کنین:
    ترمز فرم تماس را بکشید!
    گوگل در خدمت افزایش سرعت وردپرس

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Vahed - بهروز ازند
  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۸

    مدیران محترم ، عزیزانی که از موضوع اطلاع دارن خواهشا کمک کنن ، نا سلامتی اسمشو گذاشتیم انجمن نه جایی که بگیم و جوابی نشویم (البته یه نفر فرمودن لازم دارن همین افزونه رو !)

  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۴

    خیلی ممنون محسن غیاثی جان دل ، تمام مورد های شما روی چشم من.ولی مشکل اساسی من حجم عکس ها هستش ! عکس ها حجمی نزدیک 500 کیلو بایت دارن که اگه بعد از لود قالب لود بشن عالی میشه ! یه افزونه برای این مورد برام معرفی کنید ؟! مرسسسسسسسسییییییییییییییییییییییی :d

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۶

    همچین افزونه‌ای با این مشحصات وجود نداره!!! اگر استایل شما اول لود بشه و ابعاد همه‌ی تصاویر هم مشخص شده باشه همون حالتی میشه که مد نظرتون هست. من این موارد رو تو وبلاگم رعایت کردم و بدون نصب هیچ افزونه‌ای مرتب لود میشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Vahed
  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۹

    ممنون محسن جان ، همه ی مورد هایی که گفتی رو انجام دادم ، سایز عکس هم که گفتی حتی تا عکس 16 پیکسلی هم سایزش رو تعیین کردم.فقط توی کاربرد " گوگل در خدمت افزایش سرعت وردپرس " موندم ! راستش من اسکریپت چندانی ندارم ولی یه چند تایی هست ولی دقیق نمی دونم مربوط به کدوم کتابخونه ی جاوا هستش و چطور باید استفاده کنم ! جاوا هام که در دسترس هستش ؛ لطفا یه نگاهی بنداز و جاواهایی که بهتره از سرویس گوگل استفاده بشه بهم بگو من استفاده کنم ؟!
    بازم ممنون و ببخشید که اینهمه زحمت میدم.مرسییییییییییی

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۴

    اون افزونه رو که نصب کنین بصورت خودکار باید جایگزین این اسکریپت بشه که تو پستاتون لود میشه:
    http://www.birdana.com/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.4.4
    اگر هم این کد رو دستی وارد کردین بجاش اینو بزارین:
    http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.4/jquery.min.js

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Vahed
  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۷

    برای عکس ها هم یه افزونه نیاز دارم.ببین محسن جان این دکمه ی تشکر رو برای من یا هر کسی میخوای توی انجمن بزن ، میبنی یه لودینگ داره ؟ (یه عکس مثل این : ||| ) ی افزونه بود اسمش یادم رفته که عکس ها رو اینطوری لود میکرد.این چطوریاس ؟ اسمش چی بود ؟ از کجا دانلودش کنم ؟ فکر می کنم سرعت لودم بالا میره ؛ اینطور نیست ؟!

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۹

    فکر می کنم سرعت لودم بالا میره ؛ اینطور نیست ؟!

    نه دوست عزیز. اینجور افزونه‌ها اسکریپت دارن که کمتر بودنش برای بهبود سرعت لود توصیه میشه. الان سرعت لود سایتتون خوبه ولی میتونه بهتر هم باشه:
    http://www.webpagetest.org/result/110324_ZP_7Z10/
    قبل از اعمال تغییرات امروز حدود ۵ ثانیه بود.
    بین خوشگلی و سرعت یکی رو باید انتخاب کنین!!!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Vahed
  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۵

    ممنون محسن جان ، من همون سرعت رو میخوام خوشگلی چندان هم کاربر پسند نمیشه وقتی سرعت نباشه ! خب من متوجه شدم فایل جاوام خیلی حجم داره که قبلا اصلا بهش توجه نکرده بودم !
    میخواستم با http://www.minifyjavascript.com/ جاوا اسکریپت سایتم رو حجمش رو کم کنم ولی وقتی این فایل رو فشرده می کنم دیگه کار نمیکنه :
    http://www.birdana.com/template/includes/tooltip.js
    باید تنظیمات خاصی براش بذارم که کار کنه ؟
    خیلی ممنون که کمکم میکنی - مرسییییییی

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۸

    از این سایت میتونین استفاده کنین:
    http://jscompress.com/
    ولی از فایلهاتون بک‌آپ داشته باشین چون بعضی اسکریپتها فشرده که بشن از کار می‌افتن.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Vahed - Omid Sh
  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۸

    ممنون محسن جان ، من همون سرعت رو میخوام خوشگلی چندان هم کاربر پسند نمیشه وقتی سرعت نباشه ! خب من متوجه شدم فایل جاوام خیلی حجم داره که قبلا اصلا بهش توجه نکرده بودم !
    میخواستم با http://www.minifyjavascript.com/ جاوا اسکریپت سایتم رو حجمش رو کم کنم ولی وقتی این فایل رو فشرده می کنم دیگه کار نمیکنه :
    http://www.birdana.com/template/includes/tooltip.js
    باید تنظیمات خاصی براش بذارم که کار کنه ؟
    ببخشید جوابت رو ندیدم مجبور شدم دوباره سند کنم !

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۵

    اینو یکی از دوستان معرفی کرد :
    http://codecanyon.net/item/jquery-img-preloaders/full_screen_preview/162233

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی - Vahed
  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۵

    یه سوال هم بکنم یکجا باشه ! الان اگه نت معمولی توی ایران باشه لود سایتم برای این کاربر چطوره ؟ چون کاربری که توی آمریکاست راحت سایتم براش باز میشه ولی کاربر اصلی ما ایرانی و مد نظر ماست.چطور میتونم سرعت سایت رو توی اولین لودینگ برای کاربر زیاد کنم (منظورم اینه که افزونه ی کش پیشنهاد نکنی چون مال لود های بعدی هستش نه لود اول) ؟؟؟
    بازم ممنون.یک دنیااااااااا

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۷

    بهتره افزونه‌های مربوط به tooltip رو امتحان کنین شاید حجم اسکریپتشون کمتر بود.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Vahed
  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۹

    باز هم شرمنده که پست پی در پی تکراری شد !

    یه سوال هم بکنم یکجا باشه ! الان اگه نت معمولی توی ایران باشه لود سایتم برای این کاربر چطوره ؟ چون کاربری که توی آمریکاست راحت سایتم براش باز میشه ولی کاربر اصلی ما ایرانی و مد نظر ماست.چطور میتونم سرعت سایت رو توی اولین لودینگ برای کاربر زیاد کنم (منظورم اینه که افزونه ی کش پیشنهاد نکنی چون مال لود های بعدی هستش نه لود اول) ؟؟؟
    بازم ممنون.یک دنیااااااااا

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۳

    بعد از رعایت مواردی که بالا گفتم نهایتا راه پیشنهادی من استفاده از CDN هست که رایگان هم نیست. با استفاده از این سرویس فایلهای شما از نزدیک‌ترین سرور به مرورگر کاربر منتقل میشن و مشخصا تاثیر زیادی رو سرعت لود داره. مناسب‌ترین سرویس رو هم که من خودم ازش استفاده می‌کنم این سایت ارائه می‌کنه:
    http://www.maxcdn.com

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Vahed
  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۱

    فایل جاوا فقط یک فایل سنگین دارم که مربوط به صفحه ی اول سایتم میشه به خاطر همین زیاد مشکل از لود اونها ندارم.

    مشکل اصلیم لود عکس هایی هستش که حجم اصلی رو توی صفحه ی وب من دارن ؛ تمام فایل های عکس هم روی هاست خود بنده هستش واسه همین هم سرویس CDN فکر نمی کنم روش تاثیر بذاره.

    حالا نمیدونم همون اول هم گفتم افزونه ای شما یا دوستان میشناسن که اول قالب سایت رو لود کنه بعد عکس مطالب و ... رو لود کنه ؟!

    باز هم ممنون.

  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۲

    اینم بگم که اصلا مشکل مالی نداریم ها !!!! :d

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۸

    ببینین دوست من شما تصور اشتباهی از لود سایت تو نظرتون دارین و به همین دلیل به نتیجه‌ی دلخواهتونم نمی‌رسین.
    من سایتتون تو مرورگرای مختلف چک کردم. مطالب و استایل شما اول لود میشه و بعد میره سراغ عکسا. همه چیز نرماله.
    برای اینکه عکساتون حجم اضافی هم نداشته باشن این افزونه رو نصب کنین:
    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-smushit/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Vahed
  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۳

    آخه من از هر کسی میپرسم میگه سرعت سایت شما کمه و از این حرفها که معمولا از حجم عکس ها شکایت دارن !
    خب به نظر شما مشکل چیه ؟
    این افزونه ای که فرمودید هم نصب کردم ؛ میتونم بپرسم کارش دقیقا چیه ؟
    باز هم متشکر.

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۷

    کار اون افزونه کم کردن حجم تصاویر هست بدون افت کیفیت.
    تصاویر نباید Scale بشن تو صفحه. مثلا بندانگشتیهای مطالبتون اندازشون ۸۰ در ۸۰ مشخص شده ولی بزرگترن و Scale میشن. پس اینجا دارین حجم اضافه منتقل می‌کنین.
    در ضمن انتظار نداشته باشین این همه مطلب و عکس برای کاربر ۵۶ کیلوبیت که اصلا اینترنت حساب نمیشه سریع باز بشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Vahed
  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۱:۲۲

    عالی بود محسن جان.این کاملترین و بهترین بحثم توی انجمن وردپرس فارسی بود.واقعا بهره بردم.متشکر.
    امیدوارم تمام مدیران و کاربران اینطور فعال حضور داشته باشند.موضوع به حل شده تبدیل شد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی

درباره‌ی این موضوع