انجمن


چطوري بازي انلاين بزارم تو سايت؟  (۳ نوشته)

  • bia2fars.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۵

    سلام من ميخوام بازي انلاين واسه سايتم پست كنم ولي هر كاري ميكنم نميتونم كه بازي ها رو به صفحه بچشبونم كه بازديدكنندگان وقتي كه به ادامه مطلب رفتن بازي شروع بشه و توي همون صفحه بازي كنند (ادامه مطلب)
    لطفا راهنمايي كنيد

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۵

    سلام، کدهای بازی رو در فایل single.php بعد از حلقه قرار بدین.
    یا می‌تونید یک برگه رو اینکلود کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    دانیال - bia2fars.ir - Vahed
  • Vahed

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۵۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۰

    با تشکر از مصطفی عزیز ولی من یه راه حل بهتر دارم ؛ این کد میتونی توی هر پست که بخوای بازی آنلاین بذاری (توی ویرایش مطلب نمایش داده نمیشه ولی توی سایت نمایش داده میشه - توی سایت خودم با همین میذارم و 100 درصد جواب میده) :
    <p style="text-align: center;"><object id="obj1" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="420" height="350" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"><param name="quality" value="High" /><param name="src" value="آدرس فایل فلش بازی در این مکان" /><param name="name" value="obj1" /><embed id="obj1" type="application/x-shockwave-flash" width="عرض بازی" height="ارتفاع بازی" src="آدرس فایل فلش بازی در این مکان" name="obj1" quality="High"></embed></object></p>
    فکر نکنم توضیحی هم نیاز باشه چون کد کامله و فارسی جاهایی که باید برای هر بازی ویرایش کرد رو هم نوشتم.
    با تشکر.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    bia2fars.ir - Mostafa

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها