انجمن


ظاهر شدن صفحه ی سفید در تمامی صفحات  (۵۰ نوشته)

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۷

    دوستان سلام
    من یه چند روزی مشهد بودم (برا همه دعا کردم)و قبل از اون سایتم سر و مر و گنده کار می کرد ولی الان که از مشهد اومدم دیدم سایتم صفحه ی سفید می یاد!!!!

    (گریه) دوستان کمک کنید من روی سایتم شب و روز کار کردم....تبلیغ کردم و .....
    خیلی برام مهمه.

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۱

    این هم ادرس سایتم

    ممنون می شم سریع تر کمکم کنید

    http://www.web4fun.gigfa.com/

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۱

    عزیز سفید نمیاد واسه من. فقط مطلبی توش نمیبینم. اصلا مطلبی دادی؟ انجمنت هم کامل بارگزاری میشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh - محسن غیاثی
  • hamed-sepehr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۴

    از تو داشبورد به مطالب دسترسی داری؟

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۴

    نه داداش اصلا داشبردی نمی یاد!!!!
    هیچی نمی یاد!!

  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۴

    سلام

    ظاهر شدن صفحه سفید در وردپرس

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - web4fun - محسن غیاثی - Mostafa - amirsaam
  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۹

    خیلی جالبه به یه نتایجی رسیدم

    با مرور گر های مختلف امتحان کردم

    فایر فاکس:صفحه ی سفید

    اینترنت اکسپلورر:صفحه کامل لود نمی شود...

    سفری:صفحه ی سفید

    کروم:مثل اینترنت اکسپلورر

    کد wp-config.php قرار دادم
    کمکم کنید خیلی مشکل ناجوریه!!!

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۷

    7i7GRiFFiN گفت:
    عزیز سفید نمیاد واسه من. فقط مطلبی توش نمیبینم. اصلا مطلبی دادی؟ انجمنت هم کامل بارگزاری میشه

    خوب دوست عزیز برا ما که هیچی نمی یاد.بله من نزدیک به 30 الی 40 تا پست داشتم خیلی برام مهم اند چون زحمت کشیدم روش
    کد عیب یابی رو گذاشتم وقتی می رم توی صفحه ی اصلی سایت یه زیاده مشکل نشون می ده!!!!!
    نمی دونم از کجا و چجوری حلشون کنم

    لطفا کمکم کنید!!

  • hamed-sepehr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۰

    مطمئنی دیتابیست سالمه و اطلاعات توش بالا و پایین نشده؟
    فایل‏های خود ورپرس چطور؟ اونها همه کامل و سالم هستن؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web4fun
  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۴

    بله
    می گم من قبل از اینکه برم مشهد همه چی رو به راه بود
    بر گشتم دیدم که ای وای .....

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۰

    دوستان کمک کنید سایتم داغون شده.

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۰

    دوستان چرا کمک نمی کنید کارم لنگه!!

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۷

    اقا مشکل ما رو هم رسیدگی کنید

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۳

    وردپرس رو به روز نگه دارید.
    پوشه wp-content را تغییر نام بدین، ببینید مشکل حل میشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web4fun - Omid Sh - Saeed Fard
  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۴

    mostafa1990 گفت:
    وردپرس رو به روز نگه دارید.
    پوشه wp-content را تغییر نام بدین، ببینید مشکل حل میشه.

    ببخشید متوجه نشدم
    یعنی چی وردپرس رو به روز نگه دارید.؟؟ یعنی باید وردپرس رو بروزرسانی کنم؟؟؟؟؟؟

    پوشه wp-content را تغییر نام بدین سوال:به چی تغییر نام بدم؟؟؟؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۷

    بله وردپرس رو به روز کنید.
    اون پوشه رو تغییر نام بدین تمامی افزونه ها و پوسته ها غیرفعال میشن!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh - Saeed Fard
  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۶

    ببخشید

    چند تا سوال مهم:
    فایل بروز رسانی کجاست؟؟
    چجوری بروزرسانی کنم؟؟
    ایا مطالبم حذف می شن یا سر جاشون می مونند؟؟
    ایا قالب فعلیم بعد از بروزرسانی باقی می مونه؟؟

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۴

    اقا لطفا به سوالام جواب بدید
    خیلی مهمه!!

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۲

    کمکم کنید الان یه هفته هستش که سایت ندارم

  • hamed-sepehr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۳

    اوف چقد عجله داری. یکم دندون رو جیگرت بذار. اول یه نکته. اگه میگی همه چیزت از جمله دیتابیست ترکیده پس نقریبا میتونم بگم که امیدی به برگشت سایتت نداشته باش. مگه اینکه بک‎آپ داشته باشی. چون همونجور که میدونی تمام پست‎ها و تنظیمات رو دیتا بیس قرار داره.
    و اما جواب دوتا سوال آخرت:
    مطالب تو دیتا بیس قرار دارن و موقع بروز رسانی هیچ اتفاقی برای دیتابیس نمی‎افته پس در نتیجه اطلاعاتت نمیپرن.
    بله. قالب بعد از بروز رسانی باقی میمونه. چون تو پوشه‎ای جداگانه قرار گرفته.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web4fun - Mostafa
  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۸

    سلام
    ممنون که جوابمو دادید
    ولی شما می گید این مشکل بوجود امده برای سایتم چیه؟؟برای چی ؟؟چرا یکدفعه این جوری شد؟؟

    برای بروز رسانی نگارش جدید وردپرس رو گرفتم ولی چجوری بروز رسانی کنم؟؟؟

    می شه کمک کنید

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۰

    لطفا کمکم کنید خواهش می کنم

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۳

    از توی phpmyadmin
    دیتابیس ها رو نگاه کردم مطالب سر جاشون بودند

    ولی مشکل از کجاست

    چجوری می تونم بروز رسانی کنم.؟؟

  • zeo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۰

    دوست عزیز اگه دوست داشتی یوزر و پسورد هاستت رو بده تا من یه نگاهی بندازم شاید بتونم مشکلتو حل کنم
    البته قول نمیدم . اگه مایلی بگو ایمیلتو بده ؟؟؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web4fun - Mostafa
  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۷

    باشه
    ولی سایتم رو اول می سپارم به خدا و بعد شما

    ایمیلتون رو بدید:

  • zeo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۲

    خوب دوست نگران نباش من از همه چیز یه پشتبان میگیرم که اگه مشکلی پیش اومد بتونی اطلاعات رو برگردونی اصلا
    خودت قبلش یه بک اپ از فایل ها و دیتابیست بگیر تا مشکلی ایجاد نشه

    zeos.z360@gmail.com

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web4fun
  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۷

    من از دیتابیس بک اپ گرفتم
    شما هم جداگونه بک اپ بگیرید از همه چی

    راستی یه جوری درستش کنید که قالبم سر جاش بمونه

    اطلاعات رو براتون فرستادم
    فقط یکم سریع تر

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۴

    دوسا عزیز اطلاعات رسید؟؟؟

    الان فکر کنم داشبورد درست شده و لی به زبان انگلیسی می یاد و بالاش هم ارور ها می یان

    صفحه ی اصلی هم بدون ارور می یاد‍!!!!!

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۲

    از وقتی که کد عیب یابی رو گذاشتم
    و به درخواست اقا مصطفی اسم اون پوشه رو تغییر دادم تمای مشکلات از این فایل است

    /home/vol8/gigfa.com/gigfa_5816831/web4fun.gigfa.com/htdocs/wp-includes/class-http.php on line 1063

  • zeo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۷

    دوست عزیز الان مشکلت حل شد؟؟؟؟یعنی صفح میدیریت رو داری؟؟؟؟ من بکاپت رو رو لوکال ازمایش کردم به خوبی کار کرد هیچ مشکلی هم نداشت البته با پوسته جدید وردپرس و وردپرس 3.2.1 و بدون نصب هیچ پلاگینی

    http://www.pic.iran-forum.ir/images/pl6fctul4ne4g3ng248m.jpg

    ؟؟؟؟؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web4fun
  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۲

    نه داداش ببین

    الان صفحه ی اصلی یه ارور می ده عکس زیر

    http://up.vatandownload.com/images/ir9vxufolswt022pjh5q.png

    صفحه ی مدیریت هم بالای بالاش همین ارور می یاد و بقیه اش داشبورد سایتم می یاد ولی انگلیسی

    مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟

    خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
    گیج شدم دیگه
    اگر سایتم رو حذف کنم و دیتابیسم سر جاش باشه و دوباره یه سایت جدید بزنم درست می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    کمکم کنید مشکل من از همه بد تره...

  • zeo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۱

    اگه ایراد از دیتابستون نباشه. خوب شما از دیتابیس و فایل های وردپرستون یه بکاپ بگیرد و این کار رو انجام بدین
    اگه درست نشد یوزر و پس پنلتون رو بدید تا من دوباره یه نگاه بدازم ببینیم چه میشود
    احتمالا مشکل از افزونه یا پوسته های که نصب کردین پیش اومده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web4fun
  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۴

    دیگه این اخرین راهه
    باید ریسک کنیم

    شما الان مرحله به مرحله به من بگو چی کار کنم؟؟

  • zeo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۲

    خوب چیز سختی نیست اول از تمام پوشه ها و فایل ها ی وردپرس یعنی جایی که وردپرس رو نصب کردید یه کپی در کامپیوتر تون بگیرین .2 از پنل تون قسمت phpmyadmin از دیتا بیستون هم یه بکاپ بگیرید.
    وردپرس رو دانلود و نصب کنید فایل wp-config رو که کپی گرفته بودید رو جایگزین فایل جدید کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web4fun
  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۸

    ممنون

    دیگه این اخرین راهه

    بسم الله
    شروع کردم شما هم کمکم کنید
    راستی وردپرس 3.2.1 رو نصب کنم؟؟؟؟

  • zeo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۵

    خوب اره وردپرس 3.2.1 رو نصب کن. حل شد مشکل؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web4fun
  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۳

    نمی تونم از فایل هام بک اپ بگیرم
    یعنی اینکه گزینه ی دانلود پیدا نمی شه

    با file zilla هم امتحان کردم گزینه ی دانلودش خاموش بود؟؟؟

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۰

    برای بک اپ فایل هام کپی شون کردم توی یه پوشه در هاستم

    الان می رم تا بروز رسانی کنم.

  • zeo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۸

    خوب اگه سخته نمیتونی بگو من من انجام میدم برات. امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه که شدنی هم هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web4fun
  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۷

    اقا من وردپرس جدید رو ریختم بعدش سایت رو که باز کردم یه گزینه برای اپدیت اومد
    اپدیت کردم بعدش داشبورد درست شد ولی انگلیسی و سایت هم باز نشد که نشد

    مشکل ما هم حل نشد

    خودتون چک کنید
    ما که دیگه گیج شدیم

    تازه الان متوجه شدم که دیگه داشبورد هم نمی یاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • zeo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۱

    بهت راهنمایی میکنم چیکار کنی. میخوای که نوشتهات برگرده دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پکاپ یادت نره
    از فایل wp-config و پوشه wp-content حتما بکاپ بگیری در کامپیوترت
    حالا اون فایل های وردپرس رو کاملا پاک کن وردپرس رو با ایجاد یه دیتابیس جدید دوباره نصب کن.با اون دیتابسی قبلیت دیگه کاری نداریم.
    این کار هر وقت انجام دادی و الان میتونی بری به صفحه مدیریت بگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا من یه فایل برات بفرستم و در وردپرس ایمپرت کنی. مشکلت انشاالله حل میشه
    البته بعد ایمپورت چند تا چیز میمونه .حالا تا اینجاشو انجام بده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web4fun
  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۹

    داداش من دیگه گیج شدم

    خودت می تونی زحمتش رو بکشی؟؟؟

  • zeo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۸

    سلام دوست عزیز من الان adsl ام خراب شده . اینترنتم سرعتش پایین شما فقط این کارو که بالا گفتم انجام بده کاری
    نداره که پکاپ یادت نره
    از فایل wp-config و پوشه wp-content حتما بکاپ بگیری در کامپیوترت
    از دیتابست هم نمیخواد بکاپ بگیری وردپرس رو تو یه دیتابیس جدید نصب کن فقط پوشه و فایلی که گفتم.
    بعد اون فایل ها رو پاک کن و دوبار ه مثل دفعه اول که وردپرس رو نصب کردی نصب کن (با یه دیتابیس جدید)
    99 درصد مشکلت حل میشه فقط این کارو کردی خبر بده .زودتر انجام بده

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۷

    سلام

    اقا فکر کنم همه ی این مشکلات از هاستم باشه

    یه اسکریپت جامعه ی مجازی ریختم خیلی خوب کار کرد و لی چند ساعت بعد اون هم صفحه ی سفید می یاد!!!!!!!

    فکر کنم ساسپند کردن اکانتم رو!!!!!!!!!!!

    دیگه از این بدتر نمی شه

    چه راهنمایی دیگه ای دارید
    برم یه هاست دیگه بگیرم
    چه کار کنم!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • zeo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۶

    بله حتما برو هاست بگیر هاست های رایگان اغلب مشکل دارن ولی به هر حال اگه میخوای نوشته هات برگده حالا هاست گرفتی یا همینجا نصب کردی بگو تا کمکت کنم نوشته هات و .... برگرده

    در ضمن اگه هاست میگری هاست خوب باشه که مثل این مشکل پیش نیاد برات

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۱

    اقا بی خیال
    سایت قبلیم با اون مشکل لعنتی اش هیتلر شد رفت

    یه هاست جدید گرفتم که همه چیش نا محدوده
    خیلی خیلی باحاله

    http://web4fun.up4.net/

    فقط یه مشکلی که دارم نمی تونم دیتابیسم رو ایمپورت کنم
    فرمت فایل دیتابیس چیه
    می تونی کمکم کنی؟؟

  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۱

    اقا من الان در ایمپورت دیتابیس مشکل دارم

    کمک نمی کنید؟؟؟

    راستی اقا zeo شما از قالب توی هاستم بک اپ دارید؟؟؟؟ خیلی روش زحمت کشیده بودم

  • jamal291

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۴

    با سلام
    این مشکلی که شما دارید به نظر من بیشتر به پوستتون مربوط میشه. چرا که حتما اون رو دست کاری کردید و مخصوصا روی فایل function.php دست کاری کردید. این فایل خیلی حساس هست. همین دلیل این شده که سایت شما درست کار نکنه ...

    اگه میخاین مطمئن بشین که دلیلش دقیقا چیه بهتون پیشنهاد میدم که پوستتون رو غیر فعال کنید. یعنی با اف تی پی برید توی هاستتون و بعد از اونجا اسم پوشه ای که در حال حاضر اون پوسته بروی سایت شما در حال اجراست رو به یک اسم دیگه تغییر بدین. اگه عیب از پوسته باشه حتما سایتتون به حالت اول برمی گرده. که امید وام درست بشه .....

    همونطوری که ساییتون رو دیدم درست شده بود. ولی اگه عیب کارتون رو پیدا کنید و روش رفع اون رو هم یاد بگیرید در آینده بهتون کمک زیادی میتونه بکنه. چون یک عیب که به سر سایت میاد اگه خودتون راه حلش رو پیدا کنیدو حلش کنید مطمئنا دفعه دیگه این بلا رو به چشم یک مشکل نگاه نمی کنیدو راحت حلش می کنید.

    امیـــــــدوارم مــــــــــو فــــــــــــق باشید.......

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web4fun
  • imka

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۲:۰۹

    سلام.
    منم چند روز پیش این مشکل برام پیش اومد و به ترتیب به این پوشه ها رفتم :
    wp-includes < pomo
    بعد در پوشه pomo یک فایل PHP به نام mo.php وجود داره. به داخل این فایل رفتم و در یکی از خط ها به این عبارت برخورد کردم: ;this->entries[$entry->key()] = &$entry$
    این رو پاک کردم و مشکل حل شد!
    شما هم این کار رو بکنید شاید حل شه!
    ولی یک سوال.
    این عبارت یعنی چی؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    web4fun
  • web4fun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۰

    ممنون از همه
    ولی چرا اینقدر دیر
    سایت قبلیم نابود شد رفت سایت جدید زدم خیلی هم زیبا

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.