انجمن


عدم نمایش پست جدید  (۱۵ نوشته)

  • jaber1388

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۸

    من حدود یکسال پیش اومدم این انجمن بسته شده بود ولی خوب شد با همت دوستان عزیزدوباره بازگشایی شد
    سلام خدمت همه دوستان واساتید گرامی
    واما مشکل من اینه که پست جدیدی که ارسال میکنم فقط عنوانش در سایت نمایش میده ودرقالب سایتم ساید بار راستش محو میشه چند تا قالب هم امتحان کردم ولی درست نمیشه ولی پستهای قبلی اگر ویرایش کنم مشکلی پیش نمیاد ونمایش میده فقط مشکلم با ارسال پست جدید است!!
    لطفا بگید ایراد از کجاست باید چکار کنم ؟

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۳

    با تمام قالبها چنين مشكلي داريد؟
    از ابزارك افزونه خاصي استفاده ميكنيد؟
    محتواي مطالب چي هست؟
    آدرس سايت؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - jaber1388
  • eshahnazi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۴

    با سلام
    من هم همین مشکل رو داشتم.(چند دقیقه پیش).

    اما با حذف کردن پوشه wp-includes و دوباره اپلود کردنش مشکلم برطرف شد.
    امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    jaber1388
  • jaber1388

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۷:۱۴

    خیلی ممنون
    با آپلود کردن دوباره پوشهwp-includes مشکل حل شد
    ولی هر چند تا پستی که میدم دوباره این مشکل تکرار میشه!!!؟؟
    -----------------------------------------------
    درجواب دوستمون پارسا عرض کنم که
    تو درخواستم هم عرض کردم باهمه قالبها همین مشکل را داره..حتی قالبهای استاندارد تو همین انجمن
    افزونه زیاد نصب هست منظورتون از افزونه خاص کدومه
    بله چندروز پیش افزونه BuddyPress را نصب وفعالش کردم ولی وقتی درخواست تغییر پیوند یکتا داد غیرفعالش کردم

  • eshahnazi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۳

    سلام دوست عزیز

    راست میگی ها. دوباره واسه من این مشکل پیش اومد.

  • jaber1388

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۱

    eshahnazi گفت:
    سلام دوست عزیز

    راست میگی ها. دوباره واسه من این مشکل پیش اومد.

    سلام
    خوب با این وضعیت شاید ایراد از وردپرس باشه البته من آخرین نسخه را دارم استفاده میکنم!!
    ببینیم نظر دوستان در این مورد چیه راهی پیدا می کنند یانه؟؟

  • eshahnazi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۳

    parselearn گفت:
    با تمام قالبها چنين مشكلي داريد؟
    از ابزارك افزونه خاصي استفاده ميكنيد؟
    محتواي مطالب چي هست؟
    آدرس سايت؟

    با قالب پیش فرضش هم مشکل داره.
    من اصلا افزونه ای نصب نکردم .
    از اون جور چیزا نیست.

    jaber1388 گفت:

    سلام
    خوب با این وضعیت شاید ایراد از وردپرس باشه البته من آخرین نسخه را دارم استفاده میکنم!!
    ببینیم نظر دوستان در این مورد چیه راهی پیدا می کنند یانه؟؟

    منم از اخرین نسخه استفاده می کنم.

  • eshahnazi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۵

    من که وردپرس رو به کلی حذف کردم بعد دوباره نصب کردم.
    تا فعلا که درست هست.

  • nasour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۸
    تشکر شده: ۱۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۰

    یه بار پست حدید رو مستقیم توی بانک اطلاعاتی ات وارد یا ویرایش کن
    اگر رفع شد مشکل از تنظیمات php سرور هاست شماست
    تست کنید و نتیجه را بگویید تا برویم مرحله بعد

  • jaber1388

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۳

    nasour گفت:
    یه بار پست حدید رو مستقیم توی بانک اطلاعاتی ات وارد یا ویرایش کن
    اگر رفع شد مشکل از تنظیمات php سرور هاست شماست
    تست کنید و نتیجه را بگویید تا برویم مرحله بعد

    حقیقتش من این روشی که بصورت مستقیم لینک وارد دیتابیس کنم بلد نیستم اگر میشه راهنمایی نمایید

  • nasour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۸
    تشکر شده: ۱۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۶

    اگر هاستت لینوکس و کنترل پنل سی پنل است به php my admin برو
    روی نام دیتابیس کلیک کن
    پست موردنظر رو توی wp-posts پیدا کن و ویرایشش کن

  • jaber1388

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۷:۳۳

    nasour گفت:
    اگر هاستت لینوکس و کنترل پنل سی پنل است به php my admin برو
    روی نام دیتابیس کلیک کن
    پست موردنظر رو توی wp-posts پیدا کن و ویرایشش کن

    انجام دادم البته اگر درست باشه
    طبق تصویر زیر بعداز کلیک کردن edit درصفحه بعدی روی گزینه go کلیک کردم همین
    ولی درست نشد!!
    لینک تصویر
    حتما باید یکبار پوشهwp-includes را آپ کنم تا درست بشه!!!!!!!!!؟؟

  • nasour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۸
    تشکر شده: ۱۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۳

    ببین یه بار دستی وردپرست رو بروز رسانی کن
    پوشه های wp-admin و wp-includs رو پاک کن
    فایل زیپ وردپرس فارسی رو اکسترکت کن
    و مراحل نصب رو ادامه بده
    نتیجه رو همین جا اعلام کن تا به نتیجه برسیم

  • eshahnazi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۵

    سلام jaber1388
    شما برو به php my admin==»» wp-posts
    همه پست ها رو حذف کن ببین چجور میشه.؟
    نتیجه رو بگو.

  • jaber1388

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۷:۴۳

    nasour گفت:
    ببین یه بار دستی وردپرست رو بروز رسانی کن
    پوشه های wp-admin و wp-includs رو پاک کن
    فایل زیپ وردپرس فارسی رو اکسترکت کن
    و مراحل نصب رو ادامه بده
    نتیجه رو همین جا اعلام کن تا به نتیجه برسیم

    فعلا با پاک کردن فایلهای wp-admin و wp-includs ودوباره آپ کردن ،دوتا پست ارسال کردم ایرادی نگرفته اگر مشکلی پیش آمد مزاحم میشوم...ممنون

درباره‌ی این موضوع