انجمن


هدر سبك و خوب و با ادب  (۵ نوشته)

  • nanoks

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۹

    سلام
    خواهش دارم فردي سوال رو جواب بده كه خوب وارد باشه ..
    من احساس ميكنم هدر سايتم سنگينه و نا مرتب و ناقص و مشكل دار .. كلا هدرم پكيدست .. ولي سئو داره ..
    بنده هدرمو اينجا ميزارم .. هر كس كه بلده هم مرتبش كنه .. اگه ميشه بدون اينكه خراب بشه يا سئوش كم بشه بخشي هم ازش پاك كرد .. كلا هدر رو درست كرد ..
    واقعا ممنون ميشم اگه كسي كمك بكنه ... ممنون از همتون ..

    اينم هدر من

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <meta http-equiv="content-language" content="fa-IR">
    <meta name="description" content="<?php bloginfo( description ); ?>" />
    <meta name="keywords" content="جواب سوالات مسابقات به همراه منبع" />
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen">
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/top-menu.css" type="text/css" media="screen">
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/screen.css" type="text/css" media="screen">
    <title>
    	<?php echo ($title = wp_title('–', false, 'right')) ? $title : ''; ?><?php echo ($description = get_bloginfo('description')) ? $description : bloginfo('name'); ?>
    </title>
    <meta name="author" content="<?php bloginfo('name'); ?>" />
    
    <script language="JavaScript" type="text/javascript">
    function setVisibility(id, visibility) {
    document.getElementById(id).style.display = visibility;
    }
    </script>
    
    <body <?php echo (version_compare($wp_version, '3.3', '>=')) ? body_class() : ''?> <?php echo ($body_css) ? 'style="'.$body_css. '"' : ''?>>
    <div id="bg" <?php echo (get_option('tbf1_header_image_file')) ? 'style="background-image:url('.get_option('tbf1_header_image_file'). ')"' : ''?>>
        <div id="shadow">
    
            <div id="header">
              <h1 id="logo">
    			<?php if (get_option('tbf1_logo_header') == "yes" && get_option('tbf1_logo')) { ?>
                        <a href="<?php bloginfo('url'); ?>/"><img src="<?php echo get_option('tbf1_logo'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?> -
    					<?php bloginfo('description'); ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?> - <?php bloginfo('description'); ?>" /></a>
                <?php } else { //If no logo, show the blog title and tagline by default ?>
                	<a href="<?php bloginfo('url'); ?>" id="blogname" style="background:none;text-indent:0;width:auto"><span class="blod"><?php bloginfo('name'); ?></span><br /><?php bloginfo('description'); ?></a>
                <?php } ?>
              </h1>
            </div>
    
    </head>
    <body>
  • nanoks

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۹

    كسي نبود كمك بكنه ؟؟

  • nanoks

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۵

    يكي كمك كنه ديگه

  • شروع وبلاگ نویسی با blogshen.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۴

    دوست عزیز مگه میشه کد رو حذف کرد!
    مگر اینکه مطالب اضافی رو که گذاشتید حذف بشه.در غیر این صورت کل پوسته دچار مشکل میشه.
    من سایتتون رو دیدم و هیدر هیچ مشکلی نداشت

  • abolfazlaref

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۵

    آقای blogshen میشه منم یه راهنمایی بکنید؟! خیلی ممنون
    http://forum.wp-persian.com/topic/19452

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.