انجمن


مشکلات پلاگین gdstarrating ورژن 1.7  (۷ نوشته)

  • محمود

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۱

    خب من آخرین پست مربوط به این مطلب رو خودم دادم.
    ولی الان با آخرین به روزرسانی این پلاگین دستور بالا عمل نمی کنه (1.7) و عکس های ستاره های امتیازدهی رو پاک می کنه!!!
    اول اینکه آیا راهی هست که بخوایم متن انگلیسی که زیر ستاره ها نوشته شده رو به فارسی تبدیل کنیم. فقط همین قسمت کاربران منظورمه نه قسمت مدیریت پلاگین.
    دوم اینکه آیا راهی هست که بشه دستور داد که برای امتیازدهی فقط امتیازدهی ستاره ها رو نمایش بده و اون امتیازدهی که به شکل دست هست رو مخفی کنه.
    سوم اینکه آیا کدی هست که بشه به صورت دستی مکان امتیازدهی رو هرجا دوست داشتیم انتقالش بدیم.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۲

    همچنین چیزی که فرمودید توی تنظیمات افزونه wp-postratings هست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محمود
  • محمود

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۰

    می شه لطف کنید و بگید که هر کدوم از سئوالها توی کدوم قسمت و کدوم منوی پلاگین هست.
    من گشتم ولی چیزی دستگیرم نشد.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۲ مهر ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۷

    1. به قسمت تنظیمات » Rating Templates بروید و متن های لاتین رو فارسی کنید
    2. از همین صفحه در قسمت: Ratings Voted Text: مقدار %RATINGS_IMAGES% را قرار بدید
    3. بعد از نصب افزونه کد:
    <?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>
    را در هر جای قالب که دوست دارید قرار بدید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محمود
  • محمود

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ مهر ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۲

    در مورد سئوال اول جایی رو که فرمودید رو رفتم ولی جایی برای عوض کردن متن انگلیسی نبود که بخوام فارسیش کنم.
    در مورد سئوال دوم به همون مسیر رفتم ولی تنظیماتی رو که گفتید انجام می دادم ولی بعد از save کردن تنظیماتم رو اعمال نمی کرد. و دوباره به حالت اول برمی گشت.
    در مورد سئوال سوم هم این کد رو توی قالب گذاشتم ولی نمایشی نداشت. یعنی در واقع اینطوری بگم که وقتی که من از این کد استفاده می کنم باید در قالبم هر جایی که کد رو احضار می کنم نمایشش بده. ولی اصلا نمایشی از این کدی که شما داده بودید رو نبود و اون قبلی و پیشفرض خود پلاگین در سرجاش مونده بود.
    می خوام بدونم که چیکار باید کرد که محل قرارگیری پلاگین رو اول از همه غیر فعال کنیم و بعدا اینکه چرا این کد عمل نمی کنه.
    البته این نظر منه» شاید چونکه دوبار از این کد داره استفاده می شه نشونش نمی ده؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    alifatehi1 - saeedpm
  • saeedpm

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۸

    چرا کسی پیدا نمیشه به این سوالات جواب بده؟ دقیقا این 3 سوال واسه منم پیش اومده

    erwin گفت:
    در مورد سئوال اول جایی رو که فرمودید رو رفتم ولی جایی برای عوض کردن متن انگلیسی نبود که بخوام فارسیش کنم.
    در مورد سئوال دوم به همون مسیر رفتم ولی تنظیماتی رو که گفتید انجام می دادم ولی بعد از save کردن تنظیماتم رو اعمال نمی کرد. و دوباره به حالت اول برمی گشت.
    در مورد سئوال سوم هم این کد رو توی قالب گذاشتم ولی نمایشی نداشت. یعنی در واقع اینطوری بگم که وقتی که من از این کد استفاده می کنم باید در قالبم هر جایی که کد رو احضار می کنم نمایشش بده. ولی اصلا نمایشی از این کدی که شما داده بودید رو نبود و اون قبلی و پیشفرض خود پلاگین در سرجاش مونده بود.
    می خوام بدونم که چیکار باید کرد که محل قرارگیری پلاگین رو اول از همه غیر فعال کنیم و بعدا اینکه چرا این کد عمل نمی کنه.
    البته این نظر منه» شاید چونکه دوبار از این کد داره استفاده می شه نشونش نمی ده؟

  • محمود

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ آبان ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۶

    دوست عزیز من وقتی که دیدم مشکلم به این صورت حل نمی شه . کلا قید این افزونه رو زدم
    به دو دلیل.
    اول از همه اینکه این افزونه هیچی نباشه هر ۲ هفته یه بار به روز رسانی می شه و وقتی به روزرسانی می کنی کل قالب رو به همه می ریزه. و وقتی هم که بخوای از ورژن های قبلیش دوباره استفاده کنی همچنان کار خودش رو می کنه
    دوم اینکه . به خاطر اینکه تنظیمات خیلی زیادی داره و وقتی که نظر سنجی داخل وبسایت شما و یا داخل وبلاگتون زیاد بشه رم سیستم شما رو الکی اشغال می کنه.

درباره‌ی این موضوع