انجمن


لطفا راهنمایی کنید چگونه عنوان وبسایت رو جابجا کنم ؟  (۴ نوشته)

  • mahdishahr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۴

    با سلام
    ابتدا اگر امکان داره به سایت من سر بزنید تا از روی تصویر مشکل رو بگم : http://www.mahdishahr-news.com
    مشکل من اینه که می خوام مکان قرارگیری نام وبلاگ رو که مهدیشهر نیوز باشه جابجا کنم اما هر چی با کدها ور می رم تغییری ایجاد نمیشه . اگر امکان داره راهنمایی کنید که این تغییر رو در کجا بدم و چگونه فاصله طول و عرض متن رو جاگذاری کنم ؟
    متشکرم .

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۵

    در فایل layout.css باید مقدار زیر را تغییر دهید :

    #header h1 {
      /*display:none; This will hide the text in your header */
      padding-top:50px;
    }

    می توانید برای جابجایی به سمت راست به جای کد بالا از کد زیر استفاده کنید:

    #header h1 {
      /*display:none; This will hide the text in your header */
      padding-top:50px;
    padding-right:150px;
    }

    و مقدار 150 رو با مقدار دلخواه عوض کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - mahdishahr - هومن
  • mahdishahr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۳:۵۷

    Mizsia گفت:
    در فایل layout.css باید مقدار زیر را تغییر دهید :

    #header h1 {
      /*display:none; This will hide the text in your header */
      padding-top:50px;
    }

    می توانید برای جابجایی به سمت راست به جای کد بالا از کد زیر استفاده کنید:

    #header h1 {
      /*display:none; This will hide the text in your header */
      padding-top:50px;
    padding-right:150px;
    }

    و مقدار 150 رو با مقدار دلخواه عوض کنید.

    از راهنمایی شما بسیار ممنونم . اگر امکان داره لطفا بگید تنظیمات مربوط به پست ها شامل رنگ اندازه و ... کجا ذخیره میشه و اگر تنظیم رنگ وجود نداشته باشه با چه کدی باید اون رو اضافه کرد ؟

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۸

    همگی در فایل style.css ذخیره شده اند.
    کافی است به فایل index.php خود نگاهی بیانندازید و ببینید the_content بین کدام class ها قرار گرفته است و آن کلاس ها را در فایل style پیدا کرده و تغییر دهید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    هومن - mahdishahr

درباره‌ی این موضوع