انجمن


ارسال پست در بعضي برگه ها؟و حذو در بعضي برگه ها؟افزونه؟  (۱۱ نوشته)

  • amiiin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۳:۳۳

    سلا م
    ميخوام در بعضي برگه ها پست ارسال كنم كه در صفحه اصلي قرار نگيره .و در بعضي برگه ها پست قار نگيره وحذفشون كنم (مثلا توش يك چيزي از يه افزونه رو نماش بده فقط و پست رو نشون نده) چطوري اينكا رو بكنم ايا افزونه اي هست كه بشه به راحتي اينكار رو انجام داد؟؟؟؟؟ اگه نيست و بايد كدها رو تغيير داد خواهشا راهنماي كنيد؟؟؟؟؟؟؟

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۱

    باید برای هر برگه ، تمپلیت مخصوص به خودش رو ایجاد کنید.

  • amiiin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۵

    سلام بهرنگ جان ميشه بيشتر توضيح بدي من تازه به ورد پرس امدم و وخيلي هم طراحي وارد نيستم تازه كاريم ميشه بيشتر توضيح بدي مثلا روي پوسته پيش فرض ورد پرس يه نمونه برام انجام بدي و توضيح بدي يا مقالهي چيزي بنويسي تو سايتت بزاري ما بخونيم
    با تشكر

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۷

    سلام
    در این مورد قبلا در انجمن بحث شده
    لطفا قبل از ایجاد تاپیک ترکیب های مختلف و کلمات کلیدی ـه سوالی که دارین رو در گوگل و به فرم زیر سرچ کنین
    site:forum.wp-persian.com برگه template
    اینطوری امکان اینکه زودتر به نتیجه برسین هم وجود داره

    خب.. بریم سراغ اصل مطلب

    این لینک ها کمکتون میکنه

    http://forum.wp-persian.com/topic/963
    انتشار مطالب در صهحه غیر صفحه اصلی

    http://forum.wp-persian.com/topic/1328?replies=9
    امکان پست کردن مطلب در برگه ها !

    http://forum.wp-persian.com/topic/1510
    استفاده از پوسته‌های متفاوت برای صفحات

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    tapartoor600 - microbit
  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۷

    شما که خودت تاپیکی که آموزش این کار توش هست رو دیدی...

    در این تاپیک behroooz عزیز ،کامل این مورد رو توضیح دادند. دو تا نوشته پشت سر هم دارند ، دو تا نوشته رو بخونید ...

  • amiiin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۹

    سلام اول از همه از بهرنگ جان و امين ايشتار از راهنمايي هاشون سپاسگزارم
    دوست عزيز من پست: امکان پست کردن مطلب در برگه ها را خواندم اومدم و يه صفحه ساختم و كارهاي رو كه دوستمون بهروز گفته بود انجام دادم و موفق شدم ولي يه مشكلي پيش امد كه وقتي در page مورد نظر پست ها امد پستها صفحه بندي شده است با افزونه pagenav .اما وقتي رو صفحات كليك ميكنم ميزنم مثلا صفحه 2 تو ادرس مينويسه x.com/y/page/2 ولي به صفحه بعد نميره و همون صفحه اول لود ميشه؟؟؟؟مشكل از چيست؟؟؟ در صفحه اصلي چنين مشكلي نيست؟؟چرا اينطوري شده؟؟؟؟؟؟

    مشكل دوم اينكه:خب حالا چیکار کنیم که مطالب این دسته توی صفحه اصلی ظاهر نشه ؟؟؟
    وقتي كد `<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
    if ( !(in_category('13') && is_home())):
    ?>`
    را وارد ميكنم صفحه ايرور ميده (كاملا سفيد) در ضمن حلق رو هم همونطوري كه بهروز جان گفتن بستم؟؟؟؟

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۷:۴۵

    سلام
    کوئری که شما نوشتین از صفحه بندی پشتیبانی نمیکنه
    اما به راحتی و با کمک کد هایی که توی تاپیک پایین هست میتونین این قابلیت رو به کوئری اضافه کنید

    http://forum.wp-persian.com/topic/2475
    تاثیر query_posts روی صفحه ی قبلی/بعدی

  • amiiin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۱

    سلا م دوست عزيز من پست را خوندم وي كدي قرار دايم كه حالا از صفحه بندی پشتیبانی میکنه ولي هر پست را 2 بار نشون ميده كه فكر كنم كد من اشتباه هست
    من ميخوا cat=4 در يه صفحه نشون بده دوستان اگه ميشه كد کوئری که از صفحه بندی پشتیبانی میکنه را براي اينكه يه category خاصي رو نشون بده قرار بدين
    با تشكر

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۶

    کدی که نوشتین رو اینجا بزارین تا ایرادش برطرف بشه

  • amiiin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۴

    سلام امين جان من كدي را كه تو پست قبل معرفي كردي http://forum.wp-persian.com/topic/2475 را استفاده كردم كه فكر نميكنم ربطي به چيزي كه من ميخام داشته باشه
    اگه ميشه خودت كد صحيح رو بزار

    ولي كد را قرار ميدم امين جان

    <?php
    if (is_home()) {
    $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1;
    query_posts("cat=10&showposts=1&paged=$paged");
    }
    ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <h2><?php the_title(); ?></h2>
    <?php the_content('Read the rest of this entry »'); ?>
    <?php endwhile;?>

    البته is_homeرا تغییر دادم که page را نشان بده كه ميدونم كارم اشتباه بود دوست من ولي احتياج به كد من نبود من ميخوا cat=4 در يه صفحه نشون بده دوستان اگه ميشه كد کوئری که از صفحه بندی پشتیبانی میکنه را براي اينكه يه category خاصي رو نشون بده قرار بدين.

  • amiiin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۹

    من فكر منم مشكلم حل شد با اين كد

    <?php $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') :1;
    query_posts("cat=4&showposts=۱&paged=$paged");?>
    
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

    كه در كل كدم اينطوري شد

    <?php $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') :1;
    query_posts("cat=4&showposts=۱&paged=$paged");?>
    
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <div class="page-body">
    <span class="post-top"></span>
    
    <div class="post-warpper">
      <h2 class="posttitle"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
        <?php the_title(); ?>
        </a></h2>
      <div class="top-meta">
        <ul>
    
          <li class="category">دسته: <?php the_category(',') ?></li>
    
        </ul>
      </div>
      <div class="post">
     <?php the_content(__('')); ?>
    
      </div>
    
        <div class="post-more-link"> ادامه نوشته <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
          <?php the_title(); ?>
          </a>. </div>
    
      <div class="postmeta">
        <ul>
          <li class="author">نوشته:<?php the_author_posts_link(); ?></li>
          <li class="date">تاریخ: <?php the_time('F jS, Y') ?></li>
    
            <li class="commnet"><a href="<?php the_permalink() ?>#comment">نظرات [<?php comments_number(); ?>]</a></li>
    
        </ul>
    </div>
    
    </div>
    <span class="post-btt"></span>
    </div>
    <!--/post #883-->
    <?php endwhile; else: ?>
    <p><?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.'); ?></p>
    <?php endif; ?>

    حالا از دوستان سوالم اينه كه درست هست پوستم ايرادي در كد نويسي م نبود كه موجب ايجاد باگ و يا تكرار حلقه و غيره بشه چون من فقط html and css بلدم و از php در حد خيلي كم اطلاعات دارم.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.