انجمن

  • hamedia

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ آبان ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۲

    سلام و خسته نباشید
    ببخشید که وقت شما را میگیرم من قالب خبری ورداشتم ولی یه افزونه گالری دارم روشون بالا نمیادولی در قالب های دیگه بالا میادمیشه لطف کنید یکی از دو راهنمایی های زیر را برای من انجام دهید
    1- یا بگید باید کاری کنم که افزونه روش بالا بیاد مثلا باید کدی خاصی غیر از کد افزونه را 2- یا یه قالب خبری فارسی دیگه دو ستونه بهم معرفی کنید
    ببخشید کارم سخت گیره وگرنه مزاحم نمی شدم
    افزونه مورد استفادم : d13slideshow --نام قالب مورد استفاده من در صفحه 7 سایت آریا تمپ

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ آبان ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۰

    سلام, اینو توی پوسته به کار ببرید
    <?php php d13slideshow(); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hamedia - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • hamedia

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ آبان ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۳

    mostafa1990 گفت:
    سلام, اینو توی پوسته به کار ببرید
    <?php php d13slideshow(); ?>

    با کمال تشکر و احترام اینو که میدنم
    منظورم اینه که وقتی میزارم تو بعضی قالب ها افزونه می آید و در بعضی قالبها نمی آید چه کنم که در قالب هایی که نمی آید بیاید!؟؟؟؟؟؟؟؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ آبان ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۲

    غیر ممکنه! مگر اینکه در جای مناسبی قرار نمی دین!
    خارج از حلقه های وردپرس باشه.
    در index.php قبل از حلقه ها.
    شاید هم به استایل ربط داشته باشه که مخفیش می کنه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • hamedia

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ آبان ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۰

    mostafa1990 گفت:
    غیر ممکنه! مگر اینکه در جای مناسبی قرار نمی دین!
    خارج از حلقه های وردپرس باشه.
    در index.php قبل از حلقه ها.
    شاید هم به استایل ربط داشته باشه که مخفیش می کنه

    ببخشید که اینو میگم ولی همین طوره ؟؟

  • hamedia

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ آبان ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۹

    mostafa1990 گفت:
    غیر ممکنه! مگر اینکه در جای مناسبی قرار نمی دین!
    خارج از حلقه های وردپرس باشه.
    در index.php قبل از حلقه ها.
    شاید هم به استایل ربط داشته باشه که مخفیش می کنه

    راستی شاید برای این باشه که من از نسخه 2.8 وردپرس استفاده میکنم؟

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ آبان ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۵

    hamedia گفت:

    راستی شاید برای این باشه که من از نسخه 2.8 وردپرس استفاده میکنم؟

    بــــــــــــــــــــــله ، احتمال داره. خب شما به 3.0.1 آپگرید کن.! چرا ارتقا نمی‌دی؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - ناجی کرد

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.