انجمن


کدون افزونه هست برای تغییر کامل دسته ها  (۱۴ نوشته)

  • امین زمانی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۵

    باسلام
    من تازه تو انجمن ثبت نام کردم
    اما خیلی وقته که وردپرس دارم
    یه قالب دارم با آرتیستر طراحی کردم
    میخوام تو قسمت دسته ها فهرست های دستمو ویرایش کنم یعنی رنگشونو اندازشونو نه اینکه فقط یه شکا آیکن کنارش بزارم
    چند افزونه این مدلی نصب کردم به کارم نیومد یهنی میخوام با آوردن موس روی لین فهرست ها ی دسته برای مثال رنگش قرمز بشه
    یه سری به سایت من بزند
    GFARS.COM
    برگه های بالای سایت را با آرتیستر طراحی کردم
    ولس نشود که دسته ها هم مثل برگه ها کنم
    نگاه برگه های سایت بکنید اگه موس روشون بره و انتخاب بشن و اگه روش موس نباشه چه شکلیه دیدین
    میخوام یه افزونه یا کد یا هرچی که بشه واسه دسته ها به کار ببرم
    لطفا جواب مون سریع بدید و نگید که سوال شما تکراریه و جواب آسون و کامل بدید که بنده تازه کار متوجه بشم
    البته تا حدی ویرایش کدنویسی اچ تی ام ال هم بلدم
    حالا از اساتید محترم هر چه سریعتر کمک میخوام
    منتظرم
    یـــــــــاحـــــــــق

  • امین زمانی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۸

    عزیزن گرامی
    چرا جواب نمیدید
    بنده یک ساعته که مشکلمو طرح کردم
    در حالی که همین الان کسانی هستند که چند دقیقه نشده که مشکلشونو گفتند و کلی جواب بهشون دادید
    من منتظرم
    آقایون گرامی و لازممه
    فوریه
    پس همین الان جواب منه بنده خدا را بدید
    امیدوارم ناراحت نشده باشید

  • motahharinasab

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    تشکر شده: ۲۱۴۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۶

    من که روی دسته بندیهات میرم قرمز میشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • امین زمانی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۴

    سلام دوست عزیز ممنون که جواب ددید
    ولی نه اکه موس را روی برگه ها سایت بالای سایت ، اگه اونجا برید رنگ اون دکمه قرمز میشه و رنگ نوشته ها تغییر میکنه و کلا مثل یه عکس میمونه ولی اگه یه نگاهی به دسته ها کنی میبینی که نوشته سادست و فقط اگه روش موس بره تغییر میکنه
    متوجه میشید چی میگم؟
    میگم که میخوام فهرست دسته هامم ببتونم واسش پشتش رنگ بزارم و وقتی موس روشون میاد رنگ نوشته ها و پشت اون تغییر کنه
    منتظرم

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۵

    عزیزن گرامی
    چرا جواب نمیدید
    بنده یک ساعته که مشکلمو طرح کردم
    در حالی که همین الان کسانی هستند که چند دقیقه نشده که مشکلشونو گفتند و کلی جواب بهشون دادید
    من منتظرم
    آقایون گرامی و لازممه
    فوریه
    پس همین الان جواب منه بنده خدا را بدید
    امیدوارم ناراحت نشده باشید

    هنوز 1 ساعت از سوال شما نگذشته دوست عزیز.
    قوانین می گه: برای دریافت پاسخ مناسب صبر داشته باشید٬ از فرستادن نوشته‌هایی چون «کسی جواب نمی‌ده؟»٬ «پس پاسخ من چی شد؟» و... خودداری کنید.

    میخوام تو قسمت دسته ها فهرست های دستمو ویرایش کنم یعنی رنگشونو اندازشونو نه اینکه فقط یه شکا آیکن کنارش بزارم

    فایل Style.css رو ویرایش کنید
    نمونه:

    link-cat  a:hover{
      background-color: #FFFF33;
      /* Or : */
      background-image: address;
    }

    که link-cat هرچیزی می تونه باشه, بستگی داره در پوسته چی برای دسته ها تعریف شده باشه!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    motahharinasab - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • امین زمانی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۹

    خب ببخشید
    خواهشن به زبان ساده تر بگید
    دوست دارم فهرست سایتم
    مثل این سایت بشه
    نه مثل مثل این
    ولی همین طوری ها بشه
    نگاه کنید سایت زیر را
    ورد به سایت مشخص شده
    این شیوه نامه را کجاشو ویرایش کنم ؟چرا ویرایش کنم؟ توضیح کاملتر خواهشن
    منتظرم

  • امین زمانی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۸

    کسی نبود مشکل ما رو حل کنه
    هنوز منتظر جوابیم
    باز میگم این سایتمه
    GFARS.COM
    البته قابل ذکره که بگم
    من این قالب را با آرتیستر 2.3 طراحی کردم در حال حاضر آرتیستر 2.5 وجود داره که میتوان این کا رو توش انجام داد ، یعنی میتونی دسته های سایتتو به هر اندازه شکل رنگ قیافه و غیره در بیاری اما چون نسخه 2.5 این نرم افزار کرک نشده و نمیشه تغییرات ذخیره شده را ذخیره کرد مجبور شدم با 2.3 طراحی کردم که قدیمی تره و امکاناتی برای ویرایش حرفه ایی دسته ها نداره.
    خواهش میکنم یه نفر یه جوابی بده
    ساده و شفاف که بنده و همه کسانی که لازم دارن متوجه بشم
    با تشکر فراوان مدیریت سایت جواهر فارسی

  • امین زمانی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۲

    ای خدا
    چرا جوابی به من نمیدید
    من چی کار کنم
    یکی یه راه حلی یه پیشنهادی مطرح کنه
    خدددددددددددددددددددددددا

  • امین زمانی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۶

    چرا اساتید راهنمایی نمیکنن
    واقعا که
    ساعت 9صبح مشکلمو گفته بودم
    آخه این درسته
    نمیخواستم اینجوری بنویسم ولی مجبور شدم

  • امین زمانی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۲۰:۰۶

    چرا کسی جواب نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۲۱:۴۲

    aminzamani68 گفت:
    چرا کسی جواب نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    برادر من صبر کن دیگخ. مگه مدیرا و بقیه کاربرا وظیفشونو که بیان جواب بدن. اونا منت میذارن و لطف میکنن در حق ماها جواب میدن. شما یکم صبر کن دیگه. پشت سر هم جفنگ ارسال میکنی بعد جواب هم میخوای؟؟ دوست عزیز شما میخوای در عرض یک ساعت به جواب برسی؟؟؟؟؟؟؟ چرا حوصله به خرج نمیدی؟؟ ما قبلنا وقتی یه تاپیک میزدیم حتی چند روز هم صبر میکردیم تا به جواب برسیم حالا شما در عرض یک ساعت میخوای جوابتو بگیری و بعدش بری پی کار خودت؟؟؟
    این تاپیک رو نگاه کن :
    http://forum.wp-persian.com/topic/9004 ببین من جواب نگرفتم حالا باید هی پشت سر هم جفنگ ارسال کنم؟؟؟

    خب این که رسمش نیست دوست من. من انتظار داشتم که دیگه از اینجور رفتارها توی انجمن نبینم. واقعاً دوستان و مدیران دارن زحمت میکشن، اینو دارم از ته قلب می‌گم و جا داره همیجا از همشون صمیمانه تشکر کنم. اینجوری میخوایم جواب این همه تلاش همه رو بدیم؟؟؟ واقعا که ..... کی می‌سه که فرهنگ ماها بره بالا؟؟؟

    شرمنده نمی‌خواستم این حرفو بگم ولی رفتار شما دیگه بدجوری ناراحتم کرد :-|

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • امین زمانی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۲۲:۲۴

    ببخشیدا فکر کنم رفتار شما خیلی زشت بود
    جفنگ دیگه چیه که کاربران میگین
    بهتر شما خجالت بکشین
    من صمیمانه از دوستان و اساتی خواستم که جواب منو بدن تو متن هایی که نوشتم مگه به کسی فوش یا بدوبیرا گفتم
    که شما میپری وسط و به جای اینکه جوابی به من بدی میای ریچال بارم میکنی واقعا که
    حالا من باید از شما انتظار داشته باشم درست صحبت کنید یا شما
    البته شما ببخشیدا که من اینجوری گفتم
    یـــــــــــــــــــــــــــــــــــاحـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق

    بر قامت دلربای مهدی صلوات
    بر محمد و آل محمد صلوات
    بـــــــــــــــــــــازم ببخشید دوســـــــــــــــــــــــــــــــــــت خــــــــــــــــــــــــــــــــــــیلی عــــــــــــــــزیــــــــــــــــــــــــــــــز

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ آبان ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۷

    ببخشیدا فکر کنم رفتار شما خیلی زشت بود
    جفنگ دیگه چیه که کاربران میگین
    بهتر شما خجالت بکشین

    بله، شما درست میگی. من اشتباه کردم و شما درست گفتی. جفنگ ( یا همان اسپم خودمان) هم که اصلاً ارسال نکردی!!! اصلاً همه‌ی کارهای شما درستته، ما اشتباه می‌کنیم. ما خواستیم همون اول خواستم جوابتون رو بدم ولی دیگه نشد. رفتار من هم زشت بود. راستی خجالت هم می‌کشیم. به روی چشم.

    شما میپری وسط و به جای اینکه جوابی به من بدی میای ریچال بارم میکنی واقعا که

    اینو هم درست گفتین. شرمنده که پریدم وسط، اشتباه از من بود. البته کار من همینه، یه نیگاه به پست‌های ارسالی‌م هم بکنی می‌بینی که کارم همینه :)

    بگذریم. می‌ریم سر آموزش »
    برای اینکه دقیقاً شبیه اون سایتی که عرض کردین بشه اینکارها رو انجام بدین:

    ابتدا فایل style.css رو توسط یک ویرایشگر باز کنید. و کدهای زیر رو در انتهای اون درج کنید:

    .ulmenupic1 {
    background:url(images/5.png); overflow:hidden
    }
    
    .ulmenupic2 {
    	background:url(images/6.png); overflow:hidden
     }
    
    .ulmenu LI{
    	margin:0px;
    	padding:0px;
    	position:relative;
    	width:100%;
    	text-align:right;
    	text-indent:35px;
    }
    .ulmenu LI A {
    	color:#bc320a;
    	display:block;
    	height:22px;
    	padding-top:2px;
    }
    .ulmenu LI A:hover
    {
    	color:#FFF;
    	display:block;
    	height:22px;
    	padding-top:2px;
    	background:url(images/8.png) #f05123 no-repeat;
    }

    مرحله دوم اینه که شما این عکس‌های زیر رو توی پوشه images قالبتون آپلود کنید.

    http://iranictnews.ir/image/5.png
    http://iranictnews.ir/image/6.png
    http://iranictnews.ir/image/11.png

    سپس فایل index.php یا هر فایلی که اون لینک‌ها توشون هست رو باز کنید. الان شما باید لینک‌هایی که می‌خواین اونطوری باشه رو بین کدهای زیر درج کنید.

    <ul class="ulmenu">
    <li class="ulmenupic1"><a title="Your ScreenTip" href="Your%20Link">Your Title</a></li>
    <li class="ulmenupic2"><a title="Your ScreenTip" href="Your%20Link">Your Title</a></li>
    <li class="ulmenupic1"><a title="Your ScreenTip" href="Your%20Link">Your Title</a></li>
    <li class="ulmenupic2"><a title="Your ScreenTip" href="Your%20Link">Your Title</a></li>
    <li class="ulmenupic1"><a title="Your ScreenTip" href="Your%20Link">Your Title</a></li>
    <li class="ulmenupic2"><a title="Your ScreenTip" href="Your%20Link">Your Title</a></li>
    	</ul>

    امیدوارم که متوجه شده باشی دوست من. راستی بازم منو ببخش پریدم وسط ، می‌خوام سعی کنم که دیگه از این کارا نکنم :)
    شاد باشید @};-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • امین زمانی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ آبان ۱۳۸۹ - ۱۰:۱۷

    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام خدمت دوست گرامی خودم و همه
    من اصلا فکر نمیکردم جواب بدید، واقعا ممنون و منم معذرت میخوام
    (دوست گرامی و همه افرادی که سعی دارند در بهتر شدن جامع وردپرس فارسی کوشا باشند بیاید با همکاری صمیمانه جهان را فارسی کنیم)
    خب ~> Mr.vAhiD.DI <~ جان گرامی شما اینکارا رو که گفتید من تا یه حدودیشو متوجه شدم اون کدها را به ادامه style.css کپی کردم و اون عکسها را هم آپ کردم اما در کد style.css نام آخرین عکس را 8 گذاشته بودید در صورتی که عکس آپلودی نامش 11 بود حالا اون هیچی توکد کردمش 11 اینو ول کن
    منظورتون از

    سپس فایل index.php یا هر فایلی که اون لینک‌ها توشون هست رو باز کنید. الان شما باید لینک‌هایی که می‌خواین اونطوری باشه رو بین کدهای زیر درج کنید.

    من که هیچ متوجه نمیشم، نگاه کنید من میخوام در ابزارکهای سایتم نام دسته های سایتم اینجوری نمایش داده بشه
    اصلا بزار وازه تر برات بگم
    خب دوست عزیز نگاه
    سایت من GFARS.COM هست
    من میخوام سایتم مثل خیلی از سایتها یا اصلا بهتره بگم همین خود مدیریت وردپرس
    هرجا نرفته باشید تو خود مدیریت وردپرستون که رفتید
    خب نگاه کنید اگه قسمت راست مدیریت وردپرستون رو نگاه کنید فهرست های ابزار موجود را مشاهده می کنید خب وقتی با موس روی هر نوشته میرید برای مثال وقتی رو نوشته دسته ها یا نوشته ها میرید میبینید که حالت شکل نوشته مثلا دسته ها عوض میشه پشتش آبی میشه نوشتش سیاه میشه در صورتی که اگه موس روش نباشه پشتش سفیده و نوشتش آبی،
    اینم عکس برای بهتر فهمیدن
    http://www.gfars.com/AZMAISHGAH-GFARS/amozsh1.jpg
    خوب اساتید محترم و عزیزان گرامی من میخوام واسه سایتمم در قسمت فهرست مطالبم یا همون آرشیو دسته هام هر وقت موس را روی یک نوشته میاری تغییر کنه حالا با رنگهای دیگری، خب میخوام بدونم باید از چه افزونه ایی استفاده کنم باید کلا چیکار کنم، اگه بدونید چقدر گشتم همه جه اصلا از خستگی مردم ولی پیدا نکردم لطفا منو راهنمایی کنید خواهش میکنم سعی کنید کار منو یه کم سریع راه بندازید و جواب منو دقیق و واضع بدید.
    به امید پایداری همیشه جهان فارسی
    وردپرس فارسی
    و اینک جواهر فارسی
    GFARS.COM

درباره‌ی این موضوع