انجمن


يه آمارگير دقيق پيدا نميشه؟؟؟؟  (۱۵ نوشته)

  • نگار موبايل

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۲
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ آبان ۱۳۸۹ - ۲۱:۴۰

    به خدا ديگه از دست اين افزونه آمارگير cystat خسته شدم همه چيزو غلط و كم نشون ميده بازديد ديروز سايتم طبق آمار وبگذر 1916 نفر بوده در حليكه اين افزونه 949 نفر رو نشون ميده اگه اختلاف چند ده تا بود بحثي نبود ولي نه اينقدر ورودي گوكل امروزم 108 نفر تا اين لحظه هستش درحاليكه64 نفر رو نشون ميده...شما چه پيشنهادي داريد بالاخره واسه تبادل لينك و ...آمار نقش مهمي داره كد وبگذر رو بزاريم يكم بد نما ميشه...ديگه....

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ آبان ۱۳۸۹ - ۲۱:۴۶

    افزونه ی StatpressCn رو امتحان کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • نگار موبايل

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۲
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ آبان ۱۳۸۹ - ۲۲:۲۲

    اين افزونه آمار رو در صفحه اصلي هم نشون ميده يا نه
    اين خصوصيات رو داره
    تعداد مطالب : 163
    تعداد نظرات : 35
    بازدید امروز : 898
    بازدید دیروز : 949
    بازدید این هفته : 6300
    بازدید این ماه : 15527
    کل بازدیدها : 74017
    خروجی فید امروز : 7
    ورودی گوگل امروز : 67
    میانگین ارسال روزانه : 2.36
    میانگین نظرات روزانه : 0.51
    افراد آنلاین : 4 نفر
    تبادل لینک با 26 سایت
    تاریخ تاسیس : 13.09.2010, 18:35

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ آبان ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۸

    در صفحه اصلی نشون میده.
    موارد زیر رو هم نداره:
    خروجی فید امروز : 7
    ورودی گوگل امروز : 67
    میانگین ارسال روزانه : 2.36
    میانگین نظرات روزانه : 0.51

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - نگار موبايل
  • نگار موبايل

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۲
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۶

    خب حالا چه كدي رو واسه نمايش در صفحه اصلي بايد قرار داد...

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۵

    کد خاصی نمی خواد از قسمت ابزارک ها استفاده کن.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    نگار موبايل - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • نگار موبايل

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۲
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۹

    mehdi370 گفت:
    کد خاصی نمی خواد از قسمت ابزارک ها استفاده کن.

    ممنون ولي من تا حالا از هيچ ابزاركي استفاده نكردم... ابزارك مربوط رو وقتي به ستونهاي كناري ميكشم هيچ تغييري توي صفحه اصلي سايتم پيش نمياد يه كدي هم توي ابزارك بود اونو به قالب اضافه كردم بازهم بي تاثير بود...مشكل اصلي اينجا اينه كه كار صحيح با ابزارك رو نميدونم
    ممنون ميشم يه توضيحي بديد

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۱

    njr گفت:

    ممنون ولي من تا حالا از هيچ ابزاركي استفاده نكردم... ابزارك مربوط رو وقتي به ستونهاي كناري ميكشم هيچ تغييري توي صفحه اصلي سايتم پيش نمياد يه كدي هم توي ابزارك بود اونو به قالب اضافه كردم بازهم بي تاثير بود...مشكل اصلي اينجا اينه كه كار صحيح با ابزارك رو نميدونم
    ممنون ميشم يه توضيحي بديد

    قالب شما از ابزارک ها پشتیبانی نمی کنه.
    برای نشان دادن آمار در سایتتون از کد زیر استفاده کنید:

    <ul>
    <li> افراد آنلاین: %visitorsonline% </li>
    <li> بازدید امروز: %pagevisits% </li>
    <li> بازدید دیروز: %yesterdaypagevisits% </li>
    <li> کل بازدیدها: %totalpagevisits% </li>
    <li> مرورگر: %browser% </li>
    <li> سیستم عامل: %os% </li>
    <li> آی.پی: %ip% </li>
    <li> تعداد مطالب: %blogtotalpost% </li>
    <li> تعداد نظرات: %blogtotalcomment% </li>
    <li> تعداد صفحات: %blogtotalpage% </li>
    </ul>
  • نگار موبايل

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۲
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۶

    كد ها رو كه قرار ميدم اينطوري ميشه
    # افراد آنلاین: %visitorsonline%
    # بازدید امروز: %pagevisits%
    # بازدید دیروز: %yesterdaypagevisits%
    # کل بازدیدها: %totalpagevisits%
    # مرورگر: %browser%
    # سیستم عامل: %os%
    # آی.پی: %ip%
    # تعداد مطالب: %blogtotalpost%
    # تعداد نظرات: %blogtotalcomment%
    # تعداد صفحات: %blogtotalpage%

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۷:۱۴

    افزونه را يک بار غير فعال و دوباره فعال کنيد.
    کدها را در سايدبار قالبتان قرار دهيد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - نگار موبايل
  • نگار موبايل

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۲
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۱

    ممنون كه حوصله ميكنيد و جوابگو هستيد.
    باز هم نشد اون قسمتي كه از cystat ميخونه رو نشون ميده يه نگاهي بندازيد
    # افراد آنلاین: %visitorsonline%
    # بازدید امروز: %pagevisits%
    # بازدید دیروز: %yesterdaypagevisits%
    # کل بازدیدها: %totalpagevisits%
    # مرورگر: %browser%
    # سیستم عامل: %os%
    # آی.پی: %ip%
    # تعداد مطالب: %blogtotalpost%
    # تعداد نظرات: %blogtotalcomment%
    # تعداد صفحات: %blogtotalpage%
    # خروجی فید امروز : 1
    # ورودی گوگل امروز : 50
    # میانگین ارسال روزانه : 2.34
    # میانگین نظرات روزانه : 0.51
    # تبادل لینک با 26 سایت
    # تاریخ تاسیس : 13.09.2010,
    توي تنظيماتش نبايد كاري كرد من اصلا" هيچ تيكي رو نزدم

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۵

    دوست من شما افزونه cystat رو کاملا پاک کنید بعد افزونه ی StatpressCn رو نصب کنید.

  • نگار موبايل

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۲
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ آذر ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۵

    اينكارو كردم باز همونطوري هستش
    ببينيد
    http://www.negar-mobile.ir

  • miladansari22

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۶۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۶

    سلام دوست عزیز فاصله ها رو پاک کن درست میشه احتمالا مال من اینطور بود فاصله ها رو پاک کردم اوکی شد بعد افزونه قبلی رو و کداشو کامل پاک کن بعد این افزونه و کداشو تنظیم کن در محل مناسب فکر نکنم مشکلی داشته باشه./

  • نگار موبايل

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۲
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۷

    باز هم نشد كه نشد
    جناب miladansari22 آمارگير سايت خودتون چي هستش... با وبگذر مقايسه كرديد كه دقيق هستش يا نه.
    يه سوال كلي اصلا" چطوري ميشه يه آمارگير درست كرد مثل نيوك كه عاليه من فروشگاهمو با نيوك ساختم آمارش دقيق هست...كسي از اساتيد چرا به فكر ساختن يه افزونه آمارگير آجاكس نيست به خدا ثواب داره.
    http://www.shop.negar-mobile.ir

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.