انجمن


کسی این تغییرات رو برای ما توی این پوسته انجام می ده  (۴۳ نوشته)

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۰

    سلام
    خسته نباشید
    دوستان اگر یه چند تا تغییر توی این پوسته انجام بدین خیلی سپاسگزار می شیم
    لینک دانلود
    این هم لینک دوستی که این پوسته رو فارسی کرده
    دوستان هر چه با این دوستمون تماس می گیرم پاسخ نمیده این شد که مزاحم شما شدم.
    لطفا اون عکس بالا رو نگاه کنید
    ۱ - همون بالای پوسته (بالای سر برگ) دسته ها رو نمایش می ده لطف کنید اگر میشه این قسمت حذف بشه.
    ۲ - به جای اینکه بنویسه ادامه مطلب نوشته ...read more البته توی پوشه index.php خودم رفتم و به جاش ادامه مطلب نوشتم ولی وقتی نوشتم دیگه اون کادر سبز رنگ دورش از بین رفت اگر میشه لطف کنید به جای read more ادامه مطلب نمایش داده بشه و در همون کادر سبز رنگ هم باشه

    ۳ - در آخر برای تغیر نام که الن توی تصویر wizengamot.ir هست حتما باید برم توی پوشه ایمیج و طراحی کنم
    ۴ - برای تغیر هدر ( کل قسمتی که نوشته the latest و wizengamot.ir ) چه کار کنم توی پوشه ایمیج یک فایل مشخص نداره.

    دوستان ببخشید زیاد شد
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    pep30
  • pep30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۲

    ok
    برات این کارو آماده میکنم و میذارم!

    اینم لینک!

    http://www.4shared.com/file/fqitAp8V/TheLatest.html

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • pep30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۲

    ببین اون دوتا عکس بالا دوتا lay oute جدا هست
    با اندازه ی مشخص یکی برای ADS تبلیغات و دیگری برای لوگو!
    برای اینکه بتونی تصویر دلخواهتو بذاری باید اونو طراحی کنی
    راجع به ادامه مطلب فقط باید دکمه رو طراحی کنی همین
    یادت باشه نام اونها باید همونی باشه که توی فایل اصلی گذاشتی تا بتونه درست فراخوانی کنه!
    امید وارم کمکی تونسته باشم بهت بکنم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۹

    سلام و درود
    آقا خیلی آقایی دستت درد نکنه واقعا ممنون
    میشه لطف کنید اون نرم افزاری که باهاش ادامه مطلب رو طراحی کردید به ما هم معرفی کنید.
    اون بالای هدر رو نمی شه کاری کرد ؟ منظورم اونجایه که دسته ها رو نمایش می ده اینجا اگر حذف بشه بهتر می شه
    برای طراحی سر برگ هم اگر یک نرم افزاری بهمون معرفی کنید خیلی سپاس گزار می شیم (به غیر از فتوشاپ)
    آقا بازم ممنون از لطفتون
    تشکر

  • pep30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۶

    دوست عزیز من با فتوشاپ طراحی کردم ...
    اما میتونی از نرم افزارهای
    Easy Button & Menu Maker v2.1.0.12
    و
    Kristanix Button Shop v4.17
    و نرم افزارهای دیگه که مربوط به طراحی دکمه و مخصوص گرافیک وب هست استفاده کنی
    .
    من فقط یه دکمه همینجوری گذاشتم تا بدونی باید طراحیش کنی
    کار خاصی نکردم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۸

    تشکر برای همه چیز

    فقط اون بالای هدر که دسته ها رو نمایش می ده میشه حذفش کنیم

  • pep30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۹

    برای هدر هم به نظرم فتوشاپ از همه بهتره امامیتونی از
    Studio V5 LogoMaker v3.0
    استفاهده کنی هم برای
    طراحی حرفه ای لوگو ،هم تبلیغات و هم هدرهای وبسایت هستش

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۰

    milad200 گفت:
    تشکر برای همه چیز

    فقط اون بالای هدر که دسته ها رو نمایش می ده میشه حذفش کنیم

    دوستان لطف می کنید علاوه بر مورد بالا عرض سربرگ رو هم برام ۲۰۰ کنید خودم هر کاری کردم نشد
    تشکر

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ دی ۱۳۸۹ - ۰۱:۴۲

    دوستان شرمنده یه کار دیگه هم برای ما می کنید
    این پوسته پوسته قشنگیه ولی اشکالاتی داره که دونه دونه نمایان می شه شرمنده.
    همه مشکلات رو توی همین پست می نویسم دوتاش رو گفته بودم و سومیش هم اینجا می نویسم .

    1 - اون بالای هدر که دسته ها رو نمایش می ده میشه حذفش کنیم
    2 - دوستان لطف می کنید علاوه بر مورد بالا عرض سربرگ رو هم برام ۲۰۰ کنید خودم هر کاری کردم نشد
    3- به این عکس نگاه کنید حالا به این عکس نگاه کنید می خوام ابزارک هایی که توی سایدبار می ذارم خودشون داخل یک قالب مجزا باشند. مثل عکس (البته یه چیزه شیک تر)
    بازم شرمنده
    می دونم کار سختی خواستم ولی اگر این موارد رو اصلاح کنید کمک بزرگی بهمون کردید
    تشکر

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۶

    milad200 گفت:
    دوستان شرمنده یه کار دیگه هم برای ما می کنید
    این پوسته پوسته قشنگیه ولی اشکالاتی داره که دونه دونه نمایان می شه شرمنده.
    همه مشکلات رو توی همین پست می نویسم دوتاش رو گفته بودم و سومیش هم اینجا می نویسم .

    1 - اون بالای هدر که دسته ها رو نمایش می ده میشه حذفش کنیم
    2 - دوستان لطف می کنید علاوه بر مورد بالا عرض سربرگ رو هم برام ۲۰۰ کنید خودم هر کاری کردم نشد
    3- به این عکس نگاه کنید حالا به این عکس نگاه کنید می خوام ابزارک هایی که توی سایدبار می ذارم خودشون داخل یک قالب مجزا باشند. مثل عکس (البته یه چیزه شیک تر)
    بازم شرمنده
    می دونم کار سختی خواستم ولی اگر این موارد رو اصلاح کنید کمک بزرگی بهمون کردید
    تشکر

    برای مورد اول باید کد زیر رو از فایل header.php حذف کنید:
    <ul><?php dp_list_categories(null, 6); ?></ul>

    در مورد موارد بعدی هم اگه وقت کردم حتمی کمکتون خواهم کرد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۰

    آقا مهدی دستت درد نکنه اون حذف شد ولی برگه ها ریخت بهم
    اینجوری شد

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۰۳

    milad200 گفت:
    آقا مهدی دستت درد نکنه اون حذف شد ولی برگه ها ریخت بهم
    اینجوری شد

    باید ارتفاع (height) مربوط به استایل این بخش رو در فایل style.css کم کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۳۳

    آقا مهدی لطف می کنید این سه تغیر رو برای ما انجام بدی
    اگر هم لازم هست به سایتتون بیام و اونجا با هم صحبت کنیم
    آقا دست گلت درد نکنه
    تشکر

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۰۷

    milad200 گفت:
    آقا مهدی لطف می کنید این سه تغیر رو برای ما انجام بدی
    اگر هم لازم هست به سایتتون بیام و اونجا با هم صحبت کنیم
    آقا دست گلت درد نکنه
    تشکر

    دوست عزیز 2 مورد اولی که خواستین رو براتون آماده کردم اما مورد 3 رو وقت نکردم.

    http://up.iranblog.com/images/cu5kv1nw29moiorn3fwz.zip

    لطفا قالب رو بعد نصب یه بررسی کنید که با همه مرورگرها سازگار هست یا نه. چون با عجله آمادش کردم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۷

    آقا مهدی واقعا ممنون نمی دونم چه طوری ازتون تشکر کنم
    اون بالای هدر که حذف کردید عالی شده عرض هدر هم که بزرگتر کردید خیلی خوب شده (فقط اگر راه داره یه ذره بیشترش کنید) دستتون درد نکنه.
    فقط اون گزینه سوم رو می تونید تویه دو سه روز آینده سر فرصت اگر وقت کردید برامون آماده کنید؟
    شرمنده آقا هرچی زحمت ماست افتاده گردن شما
    توی مرورگر فایرفاکس که عالیه توی اکسپلورر هم همه جاش خوبه فقط اون آخرش یه زره سر جاش نیست این هم عکسش
    آقا مهدی اگر لطف کردید و گزینه سوم رو برامون تصحیح کردید این چیدمانش هم برامون درست کنید توی این عکس معلومه اگر شد کاری کنید که مثلا این آمار رو یا از در سمت چپ نشون بده یا وسط (مثل اینکه خوب فارسی نشده باشه)
    آقا مهدی باز هم تشکر برای تمام زحمات

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۴

    milad200 گفت:
    توی مرورگر فایرفاکس که عالیه توی اکسپلورر هم همه جاش خوبه فقط اون آخرش یه زره سر جاش نیست.

    بنده در ie8 تست کردم مشکلی ندیدم!
    اون مورد 3 هم تقریبا تمومه انشاالله به زودی براتون آمادش می کنم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۸

    درسته آقا مهدی من با ie6 دیده بودم.
    دستت درد نکنه هدرش هم یه ذره دیگه بلند تر کن
    ببخشید اگر این مدت زحمت دادیم امیدوارم که بتونیم جبران کنیم

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۰۵

    milad200 گفت:
    دستت درد نکنه هدرش هم یه ذره دیگه بلند تر کن

    سربرگ 200 پیکسله. چه اندازه ای بشه؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۵

    آقا مهدی فکر کنم ۲۵۰ خوب باشه
    تشکر

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۶

    بفرمایید:
    http://up.iranblog.com/images/umvoeti5bv9pl1vye8qk.zip

    هدر متاسفانه فرصت نشد! برای اینکه هدر رو افزایش بدید در پوشه Images قالبتون 3 عکس با نام های headleft ، headright ، headtile هستند که باید ارتفاع اونا رو به اندازه دلخواه تغییر بدید. بعد در فایل style.css قالبتون اندازه هدر رو به اندازه دلخواه تغییر بدید.(هدر فعلی 200 پیکسل است.)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - farakav
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۳

    آقا مهدی سلام
    خسته نباشید واقعا نمی دونم چه جوری از زحمتتون تشکر کنم امیدوارم که بتونم جبران کنم
    فقط اقا مهدی چرا وقتی ابزارک آمر گیر می ذارم این آمار رو سمت راست نشون می ده چرا وسط یا سمت چپ نیست ؟
    این عکس البته این مشکل رو از همون اول هم داشت
    بازم برای همه چیز ممنون و سپاسگزار

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۷

    milad200 گفت:
    آقا مهدی سلام
    خسته نباشید واقعا نمی دونم چه جوری از زحمتتون تشکر کنم امیدوارم که بتونم جبران کنم
    فقط اقا مهدی چرا وقتی ابزارک آمر گیر می ذارم این آمار رو سمت راست نشون می ده چرا وسط یا سمت چپ نیست ؟
    این عکس البته این مشکل رو از همون اول هم داشت
    بازم برای همه چیز ممنون و سپاسگزار

    دوست من بنده در لوکال تست کردم مشکلی نداشت. ببینید:
    http://up.iranblog.com/images/d4akz1ftp9qblc8r1wb8.gif

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۰۹

    آقا مهدی پس چرا آمار رو برای ما اونجوری نشون می ده ؟

    توی ie8 هم این مشکلات رو داره خودتون توی این عکس ها ببینید
    http://up.iranblog.com/images/nl6rtlns3kf6h0juksxm.jpg
    پایین سایت هم ببینید چقدر بزرگ نشون می ده توی ie8
    http://up.iranblog.com/images/eu98d8w5q57677pxtgng.jpg

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۳۲

    milad200 گفت:
    آقا مهدی پس چرا آمار رو برای ما اونجوری نشون می ده ؟

    توی ie8 هم این مشکلات رو داره خودتون توی این عکس ها ببینید
    http://up.iranblog.com/images/nl6rtlns3kf6h0juksxm.jpg
    پایین سایت هم ببینید چقدر بزرگ نشون می ده توی ie8
    http://up.iranblog.com/images/eu98d8w5q57677pxtgng.jpg

    شما در لوکال تست کردین؟
    از چه نسخه وردپرس استفاده می کنید؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۰

    روی لوکال نه آقا مهدی چون اصلا نرم افزارش رو ندارم
    از آخرین وردپرس استفاده می کنم 3.4

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۵

    بنده با چند نسخه روی لوکال تست کردم مشکلی نداشت.(بر روی هاست هنوز تست نکردم)
    احتمالا مشکل از وردپرس شماست.

    این عکس رو ببینید:
    http://up.iranblog.com/images/52z0cy13uuvbbyxrkv29.gif

    وردپرس رو پاک کنید و دوباره نصب کنید!!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۲۱

    آقا مهدی فکر کنم مشکل آمار گیر از کد های من باشه
    کد های همین آمار گیر خودتون رو لطفی کنید بذارید
    کد بین کد ها هم که از هم جداشون می کنه و خط به صورت نقطه چین داره هم لطفی کنید بذارید
    احتمالا مشکل از این باشه
    تشکر

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۶

    milad200 گفت:
    آقا مهدی فکر کنم مشکل آمار گیر از کد های من باشه
    کد های همین آمار گیر خودتون رو لطفی کنید بذارید
    کد بین کد ها هم که از هم جداشون می کنه و خط به صورت نقطه چین داره هم لطفی کنید بذارید
    احتمالا مشکل از این باشه
    تشکر

    کد زیر رو در ابزارک StatpressCn قرار بدید:

    <ul>
    <li> افراد آنلاین: %visitorsonline% </li>
    <li> بازدید امروز: %pagevisits% </li>
    <li> بازدید دیروز: %yesterdaypagevisits% </li>
    <li> کل بازدیدها: %totalpagevisits% </li>
    <li> مرورگر: %browser% </li>
    <li> سیستم عامل: %os% </li>
    <li> آی.پی: %ip% </li>
    <li> تعداد مطالب: %blogtotalpost% </li>
    <li> تعداد نظرات: %blogtotalcomment% </li>
    <li> تعداد صفحات: %blogtotalpage% </li>
    </ul>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۰۸

    آقا مهدی فقط آخرش مشکل داره فکر
    چه کار کنم این نوشته که قدرت گرفته از whitime رو از آخرش حذف کنم فکر کنم مشکل اینه
    ببینید

    آقا مهدی توی ie8 هم خیلی خوب شده ولی این دو تا رو داره
    ببینید
    دستت درد نکنه

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۱۴

    آقا مهدی فقط آخرش مشکل داره فکر
    چه کار کنم این نوشته که قدرت گرفته از whitime رو از آخرش حذف کنم فکر کنم مشکل اینه

    به قسمت تنظیمات افزونه برید و گزینه Not show StatPressCN's credit on widget رو تیک بزنید.

    آقا مهدی توی ie8 هم خیلی خوب شده ولی این دو تا رو داره
    ببینید
    دستت درد نکنه

    در مورد عنوان ها و مطالب که فارسی نیستند مشکل از مروگرتون هست.
    در IE قسمت نوار ابزار به بخش view >> encoding برید و ببینید بر روی گزینه UTF-8 هست یا نه؟!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۸

    آقا مهدی درست شد دستتون درد نکنه
    ولی مشکل ie هنوز هست اون گزینه که گفتید رو چک کردم گزینه UTF-8 هست ولی باز هم عنوان مطالب رو اینجوری نمایش می ده
    و اون قسمت پایین هم بزرگ نشون می ده
    آقا مصطفی ببیند وقتی ابزارک اضافه میشه چی میشه
    http://up.iranblog.com/images/274f048cktfw1d709sa2.jpg
    اما توی فایر فاکس هیچ مشکلی نداره دستتون درد نکنه

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۳

    مشکل حل شد. یه اشتباه ساده رو در functions.php انجام داده بودم (عاقبت عجله کردن!) که باعث این مشکلات شده بود. عذر می خوام!
    فایل زیر رو دانلود کنید:
    http://up.iranblog.com/images/8vvmpnl9xmzqwfme674.zip

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۶

    آقا مهدی واقعا ممنون خیلی زحمتتون دادیم
    همه چیزش خوب و عالی شده
    دیگه خجالت می کشم حرفی بزنم ولی شرمنده هنوز این مشکل رو با ie8 داره
    تشکر

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۲

    milad200 گفت:
    آقا مهدی واقعا ممنون خیلی زحمتتون دادیم
    همه چیزش خوب و عالی شده
    دیگه خجالت می کشم حرفی بزنم ولی شرمنده هنوز این مشکل رو با ie8 داره
    تشکر

    دوست من این مشکل به IE شما مربوط میشه. بنده در چند نسخه IE تست کردم چنین مشکلی رو نداره!!
    Encoding مرورگرتون باید Utf-8 باشه. اگه مشکلتون حل نشد IE رو دوباره نصب و امتحان کنید.

    ببینید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۳

    آقا مهدی خیالمون رو راحت کردی دستت درد نکنه احتمالا از فونت های سیستم باشه چون چند بار ie رو پاک کردم و نصب کردم درست نشد
    ویندوز رو عوض می کنم
    نمی دونم چه جوری تشکر کنم امیدوارم که جبران کنیم
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    طراحان نوین
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ دی ۱۳۸۹ - ۰۶:۱۳

    سلام آقا مهدی
    خسته نباشید
    ببخشید به یک مشکل برخوردیم
    عکسها توی صفحه اصلی نصفه نمایش داده می شن
    http://up.iranblog.com/images/n8l9x8b7h7jl077u1kab.jpg
    دستتون درد نکنه اگر راه حلش آسونه لطفی کنید بفرمایید چی کار کنم اگر سخته شرمنده روی این پوسته برام انجامش بدین

    تشکر

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۰۰

    آقا مهدی شرمنده اگر تونستید علاوه بر مشکل بالا
    این هدرش هم برام یکی کنید الان دو تا فایل باید بذارم
    آقا بازهم برای تمامی زحماتتون تشکر

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۲۳

    milad200 گفت:
    سلام آقا مهدی
    خسته نباشید
    ببخشید به یک مشکل برخوردیم
    عکسها توی صفحه اصلی نصفه نمایش داده می شن
    http://up.iranblog.com/images/n8l9x8b7h7jl077u1kab.jpg
    دستتون درد نکنه اگر راه حلش آسونه لطفی کنید بفرمایید چی کار کنم اگر سخته شرمنده روی این پوسته برام انجامش بدین

    تشکر

    دوست من این مشکل نیست جون برای قالب شما اینطور تعریف شده که تصاویر بند انگشتی بیشترین سایزشون 150 پیکسل باشه.
    اگه می خواین تغییر بدید باید در فایل style.css اندازشو به اندازه دلخواه تغییر بدید.
    برای این کار در همون فایل دنبال کد زیر باشید:
    content .post .thumb
    بعد height مربوطه رو به اندازه دلخواه تغییر بدید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۰۲:۳۷

    آقا مهدی تشکر درست شد

    ولی الان اگر بخواد تمام عکس رو نشون بده خیلی جا می گیره
    نمیشه مثلا کاری کرد که اگر سایز اصلی عکسی 400 * 600 باشه در صفحه اصلی مثلا همون 150 *150 نمایش داده بشه اما از عکس کم نکنه بلکه عکس رو کامل نشون بده اما در اندازه 150 * 150 که صفحه اصلی زیاد جا نگیره

    آقا مهدی شرمنده درست نشده اینجوری شد

    آقا مهدی نمیشه کاری کرد که برای هر پست توی صفحه اصلی یک عکس انتخاب کنم و برای داخل پست عکسهایی دیگه
    یعنی توی صفحه اصلی اون عکسی که داخل پست هست نمایش داده نشه و در صفحه اصلی یک عکس انتخاب کنم که کامل هم نمایش داده بشه

    آقا شرمنده اگر هی زحمتتون می دیم
    تشکر

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۰۲

    سلام دوستان
    مثل اینکه اقا مهدی سرشون شلوغه
    ما الان هر عکسی که توی پست قرار بدیم همون عکس در صفحه اصلی نمایش داده می شه که البته ناقصه ببینید عکس رو کامل نشون نمی ده
    حالا میشه لطفی کنید یه راهی یا افزونه به ما بگید که ما عکس صفحه اصلی رو خودمون انتخاب کنیم و الزاما عکسی نباشه که توی پست هست و اینکه خودش اتوماتیک عکسی رو که برای صفحه اصلی هست سایرش رو مثلا 150*200 کنه و عکس رو کامل نمایش بده
    تشکر

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۷

    دوستان مشکل برطرف شد

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۰:۴۹

    سلام
    دوستان شرمنده اینقدر مزاحم می شیم
    یه لطفی می کنید سر برگ (هدر) این پوسته رو برای ما یه تیکه کنید الان دو تیکست
    شرمنده اگر زیاد مزاحم شدیم
    تشکر

  • mostafadam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۷

    لطفا اگه میشه آموزش تغییر قالب رو بزار در سایت.

    بهترین سایت دانلود کتاب

درباره‌ی این موضوع