انجمن


نمایش علامت سوال ؟؟؟؟؟؟؟  (۲۶ نوشته)

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۲:۱۳

    چرا وقتی بعضی افزونه ها را نصب می کنم مثل لینکدونی و این که از سایت blogroll میخوام یه لینک تو سایتم بدم وقتی فارسی توش می نویسم تو صفحه ام بصورت ؟؟؟؟؟(علامت سوال) می آید؟
    آیا افزونه ای هست که backup & restor انجام بده باهم ؟
    من میخواستم بدونم افزونه ای هست که قسمت لاگین رو بیاره تو صفحه اول تا افراد بتونن راحت وارد بشن و ثبت نام کنند و نیز بشه به اونها خبر نامه هم فرستاد ؟

  • underline

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۴۸۹
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۲:۲۶

    در مورد سوال اول : با utf-8 سازگار نیستن احتمالا" .
    در مورد سوال دوم : در موردش قبلا" در انجمن بحث شده ، جستجو نمائید ... .

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۲:۴۴

    من چند تا سایت را می شناسم ازاین افزونه ها استفاده می کنند ولی نمی دونم اشکال از کجاست
    مثلا چند تا افزونه آمار گیر را هم که نصب کردم قسمت هایی که مربوط به سرچ جستجو گرها بود یا کلا جاهای فارسی رو با علامت سوال نشون میداد(؟؟؟؟)
    بعد میخوام بدونم دقیقا چرا نه احتمالا !
    فکر می کنم بعضی افراد به این مشکل دچار شده باشند
    من به جواب این موضوع خیلی احتیاج دارم ضروریه

  • underline

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۴۸۹
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۱:۴۳

    یک نکته :‌ اگر این افزونه ها با بانک اطلاعاتی در ارتباط هستند احتمال میدم از ورژن mysql و مشکل آن با encoding utf-8 باشه ... .
    دوستان کسی نظر دیگه ای نداره ؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۲:۳۱

    شما توی فایل wp-config.php توی کاراکتر دیتابیس روی utf-8 تنظیم شده؟

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۹:۱۷

    نوید جان روی همون تنظیمه
    define('DB_CHARSET', 'utf8');
    خیلی ها از لینکدونی استفاده می کنن نمی دونم چرا برا من اینطور نشون میده ~X(
    آپگرید هم کردم درست نشد نشد !!! :-(
    آخه اینطور که نمی شه حتما یه جایی مشکل داره
    آقای آندرلاین !! من از یک blogroll هم که یک کد میده تا تو سایت بزاری تا لینک ها نمایش داده بشه هم استفاده می کنم ولی بازم علامت سوال میاد!
    آقایون دیگه نظری ندارن ؟آقا مانی که متخصص فارسی کردنه نظری نداره ؟

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۹:۲۴

    اینم یه تصویر از قسمتی از ایندکس سایت که توش لینکدونی را گذاشتم
    <img src="http://i28.tinypic.com/2cxi643.jpg" alt="" />

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۹:۴۹

    این مشکل رو با مطالبی هم که پست می کنید دارید ؟

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۰:۰۰

    نه به هیچ وجه
    فقط در زمینه لینکدونی و لینکستان این مشکل پیش می آید
    http://rebelpixel.com/projects/wp-recent-links/
    &
    blogroll.com

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۰:۱۴

    پلاگین هایی رو که نصب کردین غیرفعال و دوباره تو بلاگرول امتحان کنید، ببینید دوباره نوشته فارسی رو علامت سوال نشون میده با نه !

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۰:۳۷

    درست نشد !

    مشکل اصلی من در بخش لینکدونیه نمی دونم چرا برا من همچین اتفاقی می افته .چند تا سایت می شناسم که اونها هم استفاده می کنند :-(

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۲:۰۴

    عجیبه. من نمونه این مشکل رو ندیده بودم!
    البته بعضی افزونه ها با دیتابیس utf-8 مشکلی تقریبا مشابهی پیدا می کنند که قرار شد مانی یه تحقیقی بزنه که چرا !

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۲:۱۲

    نوید جان اینم چندنمونه که مطرح کردن داخل فروم
    http://forum.wp-persian.com/topic/418?replies=11#post-4236

    و این که فکر کنم بیشتر به من شبیه
    http://forum.wp-persian.com/topic/142/page/2?replies=58#post-5049

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۶:۵۸

    Rahgozar گفت:
    نوید جان اینم چندنمونه که مطرح کردن داخل فروم
    http://forum.wp-persian.com/topic/418?replies=11#post-4236
    و این که فکر کنم بیشتر به من شبیه
    http://forum.wp-persian.com/topic/142/page/2?replies=58#post-5049

    کسی می تونه راهنمایی بکنه ؟ :-(

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۲۴

    دوست عزیز. افزونه ای که استفاده می کنید از قدیم الایام مشکل داشته و اصلا برای وبلاگهای غیر انگلیسی با وردپرس ۲.۲ به بالا که تنظیمات بانک اطلاعاتیشون UTF-8 هست، سازگار نیست.

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۴۴

    اما من خیلی از سایت ها را دیدم که از این افزونه ها استفاده کردن و همچین مشکلی پیش نیومده

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۴۷

    Rahgozar گفت:
    اما من خیلی از سایت ها را دیدم که از این افزونه ها استفاده کردن و همچین مشکلی پیش نیومده

    احتمالا یا نسخه وردپرسشون پایینه. یا از ورژن های پایین تر رفتن به ۲.۲ و دیتابیس رو با همون تنظیمات قبلی گذاشتند بمونه و یا دستی کدهای SQL افزونه رو درست کردند.

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۴۹

    من میخواستم یه بخشی درست کنم با ویژگی های Blogrol که یک page درست کنم و اونها را داخل اونها نمایش بدم
    شما پیشنهادی دارید ؟

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۵۲

    Rahgozar گفت:
    من میخواستم یه بخشی درست کنم با ویژگی های Blogrol که یک page درست کنم و اونها را داخل اونها نمایش بدم
    شما پیشنهادی دارید ؟

    من پیشنهاد می کنم از سایت های Social Bookmarking استفاده کنید و زیاد هم به فکر تعداد کلیک ها رو لینک ها نباشید. به نظر من روش بهتری هست.

    البته از امکانات Blogroll خود وردپرس هم می تونید استفاده کنید.

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۵۸

    این لینک و این افزونه رو هم می تونید ببینید. فکر کنم افزونه همون چیزی هست که می خواید.

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۰:۰۳

    نمی دونم منظورم را متوجه شدید میخوام یه امکانی باشه که لینک دوستانم رو تو صفحه اول نمایش ندم و اونها را داخل یک صفحه یاپیج درست کنم و اونجا نمایش بدم حالا فرقی نمی کنه میخواد سایت بلوگرولینگ (http://blogrolling.com/)باشه یا این که از طریق افزونه بخوایم لینک ها را واردکنیم !
    ممنون میشم راهنماییم بکنید

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۰:۱۰

    این افزونه همین کار رو انجام می ده. راهنماش تو همون صفحه هست. اگر مشکلی داشتید با راه انداختنش، اطلاعات هاست و وردپرستون رو برای من ای-میل کنید تا براتون راهش بندازم.

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۰:۱۵

    mani گفت:
    این افزونه همین کار رو انجام می ده. راهنماش تو همون صفحه هست. اگر مشکلی داشتید با راه انداختنش، اطلاعات هاست و وردپرستون رو برای من ای-میل کنید تا براتون راهش بندازم.

    آقا مانی خیلی ممنون @},- @},-
    اگه راه بیوفته یکی از بزرگترین مشکلات سایتم حل میشه :-)

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۹:۲۵

    پوسته هایی مثل پوسته کوبریک که فایل links.php دارند به شما اجازه یه همچین کاری رو بدون افزونه هم می دن. کافیه لینک های خودتون رو در بلاگرول وردپرس وارد و دسته بندی کنید سپس یک صفحه جدید بسازید و از قسمت پوسته صفحه عبارت صفحه لینک ها رو انتخاب کنید. به همین راحتی ;-)

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۴:۰۱

    مشکل حل شد
    افزونه ای که آقا مانی گذاشتن در آن دسته بندی ها نشان داده نمی شود
    ترفند آقای نوید ساده تر وجامع تر که شامل نمایش دسته بندی ها هم هست
    @},-

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۲:۱۴

    آقا مانی گفت مشکل شاید از ورژن وردپرس باشه اما من ارتقا دادم بعد آقا نوید گفت ممکن از ورژن MySql باشه !
    اما من همون برنامه رو روی لوکال کار می کنم باز هم علا مت سوال میده ورپرسم ورژن اش 2.5 و برنامه هم xamppe
    آیا ممکنه مشکل از خود ویندوزم باشه ؟ که با utf و زبان فارسی مشکل داره ؟

    البته لازمه دوباره بگم این مشکل فقط برای من نیست !
    چندنمونه که مطرح کردن داخل فروم
    http://forum.wp-persian.com/topic/418?replies=11#post-4236

    و این که فکر کنم بیشتر به من شبیه
    http://forum.wp-persian.com/topic/142/page/2?replies=58#post-5049

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.