سلام. امروز wp-jalali سایتم رو آپدیت کردم ولی بعد از فعال سازی نمیتونم دیگه وارد کنترل پنل wp بشم و internal server error میده. بعد از اینکه فولدر افزونه رو از هاست پاک میکنم درست میشه. مشکل چیه؟ ممنون
سلام. امروز wp-jalali سایتم رو آپدیت کردم ولی بعد از فعال سازی نمیتونم دیگه وارد کنترل پنل wp بشم و internal server error میده. بعد از اینکه فولدر افزونه رو از هاست پاک میکنم درست میشه. مشکل چیه؟ ممنون
شما اولین موردی هستین که این مورد رو گزارش میکنین.
نگارش وردپرس، php و نوع وب سروری که استفاده میکنین چیه؟
و فعلا اگه به امکانات جدیدی که به افزونه اضافه شده احتیاجی ندارین، از همون نگارشهای قبلی استفاده کنین تا ببینیم مشکل از کجاست.
سلام خدمت استاد گناهکار
منم این مشکل رو دقیقا دارم !
Gonahkar گفت:
شما اولین موردی هستین که این مورد رو گزارش میکنین.نگارش وردپرس، php و نوع وب سروری که استفاده میکنین چیه؟
و فعلا اگه به امکانات جدیدی که به افزونه اضافه شده احتیاجی ندارین، از همون نگارشهای قبلی استفاده کنین تا ببینیم مشکل از کجاست.
وردپرس 3.0.3 فارسی
Server Type: Apache
آدرس : http://www.sampadexpo.com/gallery
سلام
منم همین مشکل رو دقیقا دارم. مجبور شدم افزونه جلالی رو با فایل زیلا از روی هاست پاک کنم تا درست بشه. مشخصات سرورم هم همینه که دوستمون گفت. ورژن وردپرس هم 3.1
ارور هم همین ارور و فقط نمیشه وارد بخش مدیریت بشی و خود سایت هم براش مشکلی پیش نمیاد!
الان هم مجبورم بیخیال افزونه جلالی بشم در حالی که افزونهٔ مهمیه.
من هم همین مشکلو دارم. البته فهمیدم که ارتباطی با تم داره چون تم رو که عوض می کنم درست می شه
سلام
منم همین مشکل رو دقیقا دارم. مجبور شدم افزونه جلالی رو با فایل زیلا از روی هاست پاک کنم تا درست بشه. مشخصات سرورم هم همینه که دوستمون گفت. ورژن وردپرس هم 3.1
ارور هم همین ارور و فقط نمیشه وارد بخش مدیریت بشی و خود سایت هم براش مشکلی پیش نمیاد!
الان هم مجبورم بیخیال افزونه جلالی بشم در حالی که افزونهٔ مهمیه.
نسخه قدیمی افزونه رو بررسی کنید ببینید جواب می ده.
من هم همین مشکلو دارم. البته فهمیدم که ارتباطی با تم داره چون تم رو که عوض می کنم درست می شه
شاید یکستری توابع پوسته با افزونه جلالی مشکل داره!
سلام
منم مشکل دوستان بالا رو دارم.
سلام دوستان
محض اطمینان این کار رو هم انجام بدین شاید اوکی شد.
این فایل رو تغییر اسم بدین یا بکآپ بگیرین و حذف کنین:
.htaccess
وارد محیط مدیریت بشین و تو بخش پیوند یکتا مجددا پیوند یکتا رو ذخیره کنین و دوباره افزونه رو فعال و تست کنین. اگر نشد باید از نسخههای قبلی استفاده کنین.
mostafa1990 گفت:
نسخه قدیمی افزونه رو بررسی کنید ببینید جواب می ده.
شاید یکستری توابع پوسته با افزونه جلالی مشکل داره!
متشکرم. نسخهٔ پیشین افزونه رو نصب کردم و مشکل حل شد. به نظر میاد مشکل جدی باشه چون ظاهرا برای خیلیها پیش اومده.
من هم این مشکل ور در نسخه 3.1.1 دارم
ورژن قدیمی هم روی 3.1.1 کار نم یکنه
بعدشم چه جوری میشه تاریخ رو جوری که خودم می خوام بنویسه
یعنی نه شمسی و نه میلادی
ممنون
بعدشم چه جوری میشه تاریخ رو جوری که خودم می خوام بنویسه
یعنی نه شمسی و نه میلادی
بستگی به اون تابعی داره که فراخوانی میکنید:
میلادی:
date
شمسی:
jdate
mostafa1990 گفت:
بستگی به اون تابعی داره که فراخوانی میکنید:
میلادی:
date
شمسی:
jdate
من میخوام برای یک سایت در مورد ایران باستان، تاریخ باستانی رو جایگزین کنم. یعنی بجای 1300 یه عدد دیگه بگذارم. آیا امکانش هست؟ یعنی مثلا 1370 بشه 7083
بعد اینکه نام روز (شنبه، یکشنبه، دوشنبه،...) رو برای مطلب نشون نمیده و فقط روز و ماه رو می نویسه مربوط به پوسته است یا باید افزونه جلالی رو دستکاری کنم؟
میخوام برای مثال بنویسه : دوشنبه 25 اسپندارمذ 7089
آیا میشه؟ و چه جوری میشه؟
توی دیتالایف نام ماه ها رو دستی توی سورس ها عوض می کردیم و سال رو هم مابه تفاوتش رو جایگزین می کردیم. یعنی مابه تفاوت میلادی و خورشیدی میشه 621 ما این رو تغییر می دادیم.
تا الان من مشکلی نداشتم
برای من هم این مشکل پیش آمده است، و بعد از پاک کردن پوشه wp-jalali از فولدر افزونهها بخش مدیریت وردپرس بدون مشکل بالا میآید.
برای تست راه حلی بوسیله .htaccess که در وبسایتی دیده بودم دوباره افزونه wp-jalali را به پوشه افزونهها برگرداندم اما این دفعه این افزونه فعال نمیشد و خطای زیر بوسیله وردپرس گزارش شد:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 1966080 bytes) in /home/WWW/htdocs/wp-includes/class-simplepie.php on line 5410
نسخه وردپرس بنده 3.1 است و نسخه افزونه جلالی 4.3، لازم به ذکر است که چند روزیست که برای من این مشکل پیش آمده و قبل از آن مشکلی با افزونه نداشتهام.
دوست عزیز به انجمن خوش اومدید .
اول جستجو میکردید . این مشک صدها بار مطرح و جواب داده شده :
جواب
majed گفت:
دوست عزیز به انجمن خوش اومدید .
اول جستجو میکردید . این مشک صدها بار مطرح و جواب داده شده :
جواب
ممنون از جوابتون. شما درست میفرمایید اما پست من بیشتر به این خاطر بود که شاید کمکی باشد که توسعه دهنده افزونه wp-jalali به پیدا کردن باگ احتمالی نزدیکتر شود، چون چندین افزونه دیگر که اگر سنگینتر نباشند سبکتر نیستند به خوبی کار میکنند و فقط(حداقل تا جایی که من دیدم) این افزونه این مشکل را ایجاد میکند.
باز هم ممنون.
arshk61 گفت:
من میخوام برای یک سایت در مورد ایران باستان، تاریخ باستانی رو جایگزین کنم. یعنی بجای 1300 یه عدد دیگه بگذارم. آیا امکانش هست؟ یعنی مثلا 1370 بشه 7083
بعد اینکه نام روز (شنبه، یکشنبه، دوشنبه،...) رو برای مطلب نشون نمیده و فقط روز و ماه رو می نویسه مربوط به پوسته است یا باید افزونه جلالی رو دستکاری کنم؟
میخوام برای مثال بنویسه : دوشنبه 25 اسپندارمذ 7089
آیا میشه؟ و چه جوری میشه؟
توی دیتالایف نام ماه ها رو دستی توی سورس ها عوض می کردیم و سال رو هم مابه تفاوتش رو جایگزین می کردیم. یعنی مابه تفاوت میلادی و خورشیدی میشه 621 ما این رو تغییر می دادیم.
دوستان این مورد رو آموزش می دهند؟
فکر کنم خیلی ها دوست داشته باشند که تاریخ دلخواه خودشون رو بگذارند برای سایت