سلام.
قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم سرچ کردم اما تاپیکی که برای "ایجاد افزونه دلخواه" به صورت کامل، اصولی و از پایه باشه رو پیدا نکردم. به احتمال بسیار زیاد خیلی از دوستان هم میخوان زمینه دلخواه درست کنن اما مثل نتونستن و با مشکلاتی هم روبرو شدن.
از دوستانی گرامی و عزیزی همانند جناب "گناهکار"، آقا "مصطفی"، "بهرنگ" و... دیگر دوستانی که در این مبحث وارد هستند تفاضا میکنم برای یک بار این تاپیک رو کاملا خوب و شفاف توضیح و راهنمایی بکنن تا هم من و هم دیگران استفاده بکنن که هم مشکلات هم بشه و هم اینکه دعاتون بکنیم.
برای مثال من درخواستم رو اینجوری مطرح میکنم: من یک فروشگاه دارم. میخوام 5 تا افزونه دلخواه با عناوین "قیمت"، "تعدادی دی وی دی"، "کاور و بسته بندی"، "ارسال با پست پیشتاز" و "رایت شده یا ارجینال" ایجاد کنم.
از دوستان تقاضا دارم این مبحث رو با مثال و جزییات بسیار کامل (همانند طریقه و فایل قرارگیری کدها، دستورات، حلقه وردپرس و...) راهنمایی کنند و برای مثال نگن که: "این دستور رو در حلقه وردپرس قرار بدید" چون شاید خیلی مثل من زیاد با وردپرس وارد و آشنا نباشند.
پیشاپیش از همه دوستانی که زحمت میکشن و راهنمایی میکنند کمال تشکر و سپاسگذاری رو دارم.
با سپاس، امیر قاضی زاده