انجمن


مشکل با نسخه 3.04  (۱۱ نوشته)

  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۱۳

    سلام
    از دیروز که ورد پرسم را بروز کردم و به نسخه 3.04 ارتقا دادم نظرات را در سایتم باز نمیکنه وقتی روی نظرات کلیک میکنم تمام نوشته می آید ولی قالب نظر نمایش داده نمیشه ولی در برگه ها قالب نظر دادن موجود است
    دوستان متخصص بفرمایند مشکل از کجاست یعنی ممکنه قالب سایت با نسخه 3.04 سازگار نباشه ؟
    اگر اینطوره چکار باید بکنم ؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۴۵

    سلام, این مشکل رو روی پوسته دیگری تست کنید. مورد داشت مطرح کنید
    افزونه هارو نیز غیرفعال کنید
    ببینید پیوند مربوط به نظرات چی هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - hormozgan - Gharibe
  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۸۹ - ۰۱:۵۴

    mostafa1990 گفت:
    سلام, این مشکل رو روی پوسته دیگری تست کنید. مورد داشت مطرح کنید
    افزونه هارو نیز غیرفعال کنید
    ببینید پیوند مربوط به نظرات چی هست.

    سلام داش مصطفی و خیلی ممنون از زحماتی که میکشید
    من از پوسته izidreams 1.0 استفاده میکنم که برای اطمینان نظرات را با پوسته Rhea 1.0 چک کردم نظرات باز میشدند
    قالب Pixfa 2 . 0 هم نظرات را باز نمی کرد چون اون قالب باز میکرد من فکر کنم مشکل از قالب باشه
    اگر ممکنه بفرمائید چطوری میشه حلش کرد

  • best4best

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۸۹ - ۰۱:۵۷

    با سلام
    منم یه مشکل دارم با این نسخه جدید اونم اینه که بخش مدیریت سایت اصلا بالا نمیاد . منظورم ز بالا نیومدن اینه که تا سر تگ body بالا میاد !

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۸:۵۳

    بررسی کنید ببینید تابع:
    <?php comments_template(); ?>
    در sinlge.php هست.

    با سلام
    منم یه مشکل دارم با این نسخه جدید اونم اینه که بخش مدیریت سایت اصلا بالا نمیاد . منظورم ز بالا نیومدن اینه که تا سر تگ body بالا میاد !

    افزونه هارو غیرفعال کنید ببینید مشکل حل می شه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - Gharibe - hormozgan
  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۷

    mostafa1990 گفت:
    بررسی کنید ببینید تابع:
    <?php comments_template(); ?>
    در sinlge.php هست.

    افزونه هارو غیرفعال کنید ببینید مشکل حل می شه.

    نه این تابع نبود کجا کپی کنم ؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۰

    در single.php بعد از تابع tag قرار دهید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hormozgan
  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۱۵

    mostafa1990 گفت:
    در single.php بعد از تابع tag قرار دهید.

    داش مصطفی ببخشید اینقدر مزاحمتان میشم
    من در اینجا قرار دادم ولی اتفاق خاصی نیفتاد
    </div>
    <div class="cleared"></div>
    <?php ob_start(); ?>
    <?php $icons = array(); ?>
    <?php if (!is_page()): ?><?php ob_start(); ?><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/PostCategoryIcon.png" width="18" height="18" alt="" />
    <?php printf(__('Posted in %s', 'kubrick'), get_the_category_list(', ')); ?>
    <?php $icons[] = ob_get_clean(); ?><?php endif; ?><?php if (!is_page() && get_the_tags()): ?><?php ob_start(); ?><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/PostTagIcon.png" width="18" height="18" alt="" />
    <?php the_tags(__('Tags:', 'kubrick') . ' ', ', ', ' '); ?>
    <?php comments_template(); ?>
    <?php $icons[] = ob_get_clean(); ?> <?php endif; ?><?php if (!is_page() && !is_single()): ?><?php ob_start(); ?>

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۶

    به دنبال:
    <?php endwhile; else: ?>
    بگردید و قبل از اون قرارش دهید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hormozgan
  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۲

    mostafa1990 گفت:
    به دنبال:
    <?php endwhile; else: ?>
    بگردید و قبل از اون قرارش دهید.

    خیلی ممنون درست شد
    دوستانی که با این مشکل مواجهند به راهنمائی داش مصطفی بدقت عمل کنند مشکلشان حل میشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۳۴

    اگر مشکلتون حل شده بی زحمت این موضوع رو به حل شده تغییر بدید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hormozgan

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها