انجمن

افزونه ای برای چک کردن لینکهای دانلود سایت  (۶ نوشته)

• shitonak2004k

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۲۳

سلام
    من به دنبال افزونه ای برای چک کردن لینکه ای دانلود سایت می گردم. البته لینک های دانلودی که از سایت های hotfile, fileserve و از این قبیل سایتها باشه رو می خوام . البته خودم یکی رو دارم به عنوان Broken Link Checker که کارش در مورد لینک های مربوطه به عکس های سایت خوبه ولی در مورد لینک های دانلود اصلا خوب عمل نمیکنه و کلا از بیست نمره ده می گیره. من افزونه ای می خوام که خراب شدن لینک های دانلود سایت رو که از hotfile و این جور سایت ها گذاشتم رو بهم گزارش بده. اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه .
    با تشکر.

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    gothic
  • shitonak2004k

آفلاین
    عضو
    ۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۷

اساتید وردپرس:
    ((آیا کسی است که مرا یاری کند))

• Mostafa

آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    ۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۹

سلام, فکر کنم بهترینش همون باشه. بعید می دونم افزونه دیگه ای در این مورد وجود داشته باشه!

• Parsa

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۳

كار Broken Link Checker به اين صورت هست كه در صورتي كه لينك مورد نظر به خطايي منتهي شود مانند 404 لينك را شكسته اعلام ميكنه

اما سايتهاي آپلود مانند hotfile هنگامي كه فايلي را حذف ميكنند. چون لينكشان هم مستقيم نيست به سادگي صفحه اي را جايگزين ميكنند كه پيامي مبني برحذف فايل ميدهد. اين را فرد ميتواند تشخيص دهد اما پلاگين خير

البته با php آشنا باشيد ميتونيد اينو بنويسيد كه اگر پيام حذف داد اعلام نمايد.

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۲

تنها افزونه ای که اینکار رو انجام میده افزونه Broken Link Checker البته نسخه PRO هست.

• shitonak2004k

آفلاین
    عضو
    ۱۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۱

از همه ی دوستان که راهنمایی کردن ممنونم . چند نکته:
    در مورد راهنمایی motahharinasab باید بگم که این افزونه ای که گفتین پولی هستش.
    ولی در مورد راهنمایی پارسا فکر کنم بهترین راه همینی باشه که میگید اگه از دوستان کسی هست که بتونه همچین تغییری رو توی این افزونه ایجاد کنه لطفا دریغ نکنه چون در این صورت این افزونه رایگان رو به یک ابزار بسیار مفید تبدیل می کنه. با تشکر.

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام

درباره‌ی این موضوع