انجمن


مشكل در هدر سايت  (۹ نوشته)

  • pasargad3

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۷

    با سلام
    دوستان عزيز در سايت بنده با آدرس زير هركار ميكنم نمي توانم قسمت هدر كه نوشته شده را ويرايش كنم و عكس را
    جايگزين متن بالا كنم كه نوشته مي توانيد عكس جايگزين كنيد ...
    778.ir

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۰

    شما فایل header.php رو باز کن و یکی از کلمه ها رو جستجو کن. بعد اونو ویرایش کن.. اینکارو کردی و نشد؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - Mostafa
  • pasargad3

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۶

    اين فايل هدر است ، هيچ متن فارسي در اون نيست ، چطور ميتونم يك عكس با همون مشخصات كه گفته را اونجا بگذارم ؟

    <?php load_theme_textdomain('black-splat-wr'); ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
    
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>"  />
    <title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); echo " - "; bloginfo('description');
    } elseif (is_category() ) {single_cat_title(); echo " - "; bloginfo('name');
    } elseif (is_single() || is_page() ) {single_post_title(); echo " - "; bloginfo('name');
    } elseif (is_search() ) {bloginfo('name'); echo " search results: "; echo wp_specialchars($s);
    } else { wp_title('',true); }?></title>
    <meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" />
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    <?php wp_head(); ?>
    <!-- this product is released under General Public License. Please see the attached file for details. You can also find details about the license at http://www.opensource.org/licenses/gpl-license.php -->
    </head>
    
    <body>
    <div id="wrapper">
    
    <div id="headerwrapper"><div id="header">
    <div id="title">
    <h1><a href="<?php echo get_option('home'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>
    <h3><?php bloginfo('description'); ?></h3>
    </div><!-- Closes title -->
    
    <div id="topright"><?php _e('Customize this in the header.php theme file. You can fit a 468x60 banner here, if you wish. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer ','black-splat-wr'); ?></div><!-- Closes topright -->
    
    <div id="nav">
    <div id="search"><?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?></div> <!-- Closes search -->
    <ul>
      <li><a href="<?php echo get_option('home'); ?>"><?php _e('Home','black-splat-wr'); ?></a></li>
      <?php wp_list_pages('depth=1&title_li=0&sort_column=menu_order'); ?>
      <li class="rssmenu"><a href="feed:<?php bloginfo('rss2_url'); ?>"><?php _e('RSS','black-splat-wr'); ?></a></li>
    </ul>
    </div> <!-- Closes nav -->
    </div></div> <!-- Closes header --><!-- Closes headerwrapper -->
  • دایان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۲۱۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۸۹ - ۰۷:۲۹

    سلام.
    نباید دنبال کلمات فارسی بگردید چون اونها در فایل زبان موجود در پوشه‏ی قالب قرار دارند، باید معادل انگلیسی اونهارو پیدا کنید.
    در header.php این نوشته رو پیدا کنید:
    <?php _e('Customize this in the header.php theme file. You can fit a 468x60 banner here, if you wish. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer ','black-splat-wr'); ?>
    و اونرو با آدرس بنر دلخواه جایگزین کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    pasargad3
  • pasargad3

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۵۷

    آقا جان من عبارت زير را جايگزين كردم (يعني لينك عكس را) ولي ببينيد چي شده
    <div id="topright"><'/wp-content/themes/black-splat-wr/778.gif'></div><!-- Closes topright -->

    حالا بايد چطوري اونو بنويسم ؟

  • دایان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۲۱۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۸۹ - ۰۶:۱۹

    سلام.
    ببخشید فکر کنم کامل توضیح ندادم...
    آدرس و پیوند بنر باید به صورت کد قرار بگیره یعنی:
    <a href="http://wp-persian.com"><img src="http://778.ir/wp-content/themes/black-splat-wr/778.gif"></a>
    به جای http://wp-persian.com هم لینک دلخواه قرار بدید تا هرکس روی بنر کلیک کرد به اون سایت منتقل بشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    pasargad3
  • phomix

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۱:۱۷

    سلام دوستان
    راستش دیگه نمی خواستم تاپیک الکی اضافه کنم واسه همین مشکلمو همینجا مطرح می کنم.
    من می خوام هدر سایتم به بالا مرورگرم وصل باشه تو اپرا همه چی خوبه ولی طبق معمول تو فایرفاکس و اکسپلور این مشکل وجود داره و 19px پایین تره.
    از margin استفاده کردم و مقدار دادم خوب شد ولی تو اپرا هدرم نصفش رفت بالا.
    قالب خودم دارم طراحی می کنم پس نمونه ندام که بذارم اگه میشه راهنماییم کنید.
    منتظر جوابتون هستم.

  • phomix

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۳

    سلام دوستان با من مشکلم حل شد اگه کسی این مشکل واسش پیش اومده وقط کافیه از h1 یا h... استفاده کنه و در قسمت body اندازه فونت را صفر بذاره ( font :0px/0px tahoma,sans-serif ).

  • parchamdaran

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۹

    سلام به همه دوستان امروز برای من مشکلی پیش اومده که به کمکتون احتیاج دارم دوستان امروز من هدری طراحی کردم و اون رو در هاستم/پوشه قالبم/وپوشه ایمیج ریختم بعد که خواستم نتیجه کارمو ببینم دیدم که هدر سرجای خودش نیست و کمی به سمت چپ اومده کسی هست که بتونه کمکم کنه؟

    اینم ادرس برای اینکه ببینید
    http://www.tameshkdl.com

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.