انجمن


مشخص شدن شهر یا کشور بازدید کننده های سایت  (۹ نوشته)

  • mahbod

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۰:۴۳

    آیا افزونه ای وجود داره که برای من مشخص بکنه که بازدید کننده ها از کدام شهر یا کشور هستند؟ من از wassup استفاده میکنم که آمار خوبی میده ، اما مکان بازدید کننده هارو مشخص نمیکنه.

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۱:۴۶

    سلام
    وجود که داره ، من توی یکی از همین وبسایت هایی که با ورد پرس فارسی راه اندازی شده بود نمونه اش رو دیدم
    ولی اسم افزونه رو نمی دونم

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۴۳

    mahbod گفت:
    آیا افزونه ای وجود داره که برای من مشخص بکنه که بازدید کننده ها از کدام شهر یا کشور هستند؟ من از wassup استفاده میکنم که آمار خوبی میده ، اما مکان بازدید کننده هارو مشخص نمیکنه.

    چرا از سرویس Google Analytics استفاده نمی کنید؟

  • mahbod

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۰:۱۸

    امتحان میکنمُ ممنون از \یشنهادتون

  • shahvar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۰:۳۸

    مطمئنا استفاده از سايت هاي جانبي مثل Google Analytics يا پرشين استت خيلي بهتره ...
    علاوه بر اينكه فشاري رو سرور سايت شما از اين بابت نمي آيد

    اما با استفاده از اين پلاگين مي تونيد به خواسته خود در وردپرس برسيد

  • mahbod

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۰:۵۸

    آقای مانی ممکنه به من بگید که اون کد رو دقیقا کجا باید بذارم؟ توی page.php اضافه کردم اما جواب نداد!

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۱:۰۲

    بهتره کد رو تو فایل header.php و درست قبل از تگ

    </head>

    قرار بدید.

  • mahbod

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۱:۱۳

    mani گفت:
    بهتره کد رو تو فایل header.php و درست قبل از تگ
    </head>
    قرار بدید.

    یک دنیا از لطفتون ممنونُ ظاهرا نصب با موفقیت انجام شده اما اونطوری که گوگل میگه، 24 ساعت طول میکشه تا اولین ریپورتها صادر بشن. به هر حال از لطف شما و هم دوستانی که کمک میکنید ممنونم. پیگیری در پاسخ دادن به سئوالات در اینجا واقعا خوشحال کننده و مایه دلگرمیست. @},-

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۱:۱۴

    خواهش می کنم. امیدوارم موفق باشید.

درباره‌ی این موضوع