انجمن


مشکل هنگام ذخیره کردن تغییرات پوسته  (۳ نوشته)

  • Amin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۴

    دوستای وردپرسی سلام! وقت بخیر!
    من یه مشکلی پیدا کردم با پوسته جدیدم!
    یه پوسته ای رو بعد از کلی دنگ و نفگ رنگش رو عوض کردم و ویرایش کردم و ... تا بقولی شخصی سازیش کرده باشم !
    این پوسته رو لوکال هاست بی عیب و نقص کار کرد و میکنه ، ولی وقتی منتقل کردمش به روی سرور، یه ایراد کوچیک املایی داشت ، وقتی رفع کردمش و گزینه ذخیره رو زدم به یه صفحه سفید خالی منتقل شدم و دیگه نتونستم وارد وردپرسم بشم ! چون اصلا قسمت لاگین هم دیگه نمایش داده نمیشد!
    به اجبار رفتم از تو سی پنل اسم پوسته رو تغییر دادم تا مشکل حل شد و تونستم وارد وردپرسم بشم!

    حالا سوال من اینه که مشکل کجا میتونه باشه آخه؟ پوسته چه ربطی به لود نشدن ورد پرس داره؟
    چه جوری این مشکل حل میشه یا من باید از خیر این همه وقت و زحمت بگذرم؟!

    لـــــــــــــــــطفــــــــا کمک کنید!

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۳

    سلام, مشکل صفحه سفید رو در انجمن جستجو کنید
    فایل functins.php شبیه به افزونه عمل می‌کنه! اگر دستوراتی ناقص دراین فایل قرار بگیره ممکنه مشکل ساز بشه.
    خودتون بررسی کنید ببینید چه تغییراتی در پوسته داشتید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • babakrz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۳۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۳۵

    احتمالا وقتی فایل رو ذخیره میکنین این اتفاق افتاده! درسته؟
    اگر این طوری هست فایل رو دوانلود کنین و لوکال ادیت بکنینش و بعد به صورت باینری انتقال بدینش.
    من هم قبلا همین مشکل رو داشتم و مال وقتی هست که فایل رو ASCII منتقل کنین بعضی کد ها از Unicode عوض میشه و سیستم دچار مشکل میشه.

    خوش باشید،

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - Mostafa

درباره‌ی این موضوع