انجمن


مشکل با IE در ترجمه  (۱۴ نوشته)

  • itnegar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۵۲

    نسخه ی دوم پوسته ی Freshy رو فارسی کردم و کاملا استاندارد و کامل تو Opera و FF اصلا مشکل نداره ولی تو IE به خاطر استفاده از Direction RTL پوسته منفجر میشه ~X(.
    میشه کمکم کنین به خدا ثواب داره ها.
    مطمئن باشین اگه رو IE درست شه منتشرش میکنم :D

    نگاه کنین : اینجا رو بد مذهب پوسته نیست که از همه نظر کامله :((

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۶:۴۵

    کلا به body و عنصر های بالا rtl نده.
    بهتره در چند جا از rtl استفاده کنی تا این مشکل حل بشه ...

  • itnegar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۵:۵۰

    ممنون نوید جان کارت درسته.
    خاک بر سر مایکرو سافت با این مرورگرش کنن که استایلی رو که از هر نظر درسته رو نمی تونه درست نشون بده :D
    به امید خدا تا دوشنبه این هفته این \وسته با افزونه مربوطه رو فارسی همراه با سایت جدیدم رو وب می زارم .

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۶:۳۵

    عجب پوسته ای بود !!! کف کردم :O
    دوستان میشه بگن این امکان رو چطور روی ادیتور گذاشت ؟پلاگینی داره یا ترفنده؟
    http://www.jide.fr/wp-content/images/freshy2_editor.png

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۷:۳۰

    add_filter("mce_buttons", "freshy_editor_mce_buttons", 0);
    add_action("mce_options", "freshy_editor_mce_options", 0);
    
    if (!class_exists('Nice_theme')) add_action('wp_head','freshy_head');
    
    function freshy_editor_mce_options() {
    	print 'content_css:"';bloginfo('stylesheet_directory');print '/content.css",';
    }
    
    function freshy_editor_mce_buttons($buttons) {
    	array_pop($buttons);
    	$buttons[] = "styleselect";
    	$buttons[] = "wp_adv_end";
    	//var_dump($buttons);
    	return $buttons;
    }
  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۸:۳۱

    میشه یکم بیشتر توضیح بدید چه کار کنم ؟همیشه تو فکر انجام یه همچین کاری بودم

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۸:۱۶

    آقا نوید میشه یکمی بیشتر در مورد نحوه قرار دادن این امکان توضیح دهید @},-

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۰:۱۳

    والا من تستش نکردم. فقط کدهایی که بنظر می رسید برای این کار استفاده شده رو قرار دادم. کد های فرشی رو بررسی کنید احتمالا روشش دستتون میاد. من هر وقت وقت کنم این روش رو امتحان می کنم ;-)

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۱:۳۴

    ببینم، آیا می شه استایل ها رو طوری تعییر داد که توی IE درست نمایش داده بشه؟

  • itnegar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۲:۲۵

    رهگذر عزیز پاسخت رو تو نظرات گفتم :
    نظرات پوسته فارسی فرشی

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۱:۲۷

    آقای خانی پور وقتی کد را در فانکشن وارد می کنم در اولین خط آن اررور می دهد
    محتویات فانکشند:

    <?php
    if ( function_exists('register_sidebars') )
        register_sidebars(2);
    
    add_filter("mce_buttons", "freshy_editor_mce_buttons", ?);
    add_action("mce_options", "freshy_editor_mce_options", ?);
    if (!class_exists('Nice_theme')) add_action('wp_head','freshy_head');
    function freshy_editor_mce_options() {
    print 'content_css:"';bloginfo('stylesheet_directory');print '/content.css",';}
    function freshy_editor_mce_buttons($buttons) {
    array_pop($buttons);
    $buttons[] = "styleselect";
    $buttons[] = "wp_adv_end";
    //var_dump($buttons);
    return $buttons;
    }
    
    ?>

    ارور :
    Parse error: syntax error, unexpected '?' in D:\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\MySite\functions.php on line 5

    من همیشه دستی کلاس وارد می کردم اما اگه این قابلیت در پوسته ام فعال بشه نصف مشکلم در گذاشتن مطلب حل میشه !

  • itnegar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۱:۴۶

    رهگذر عزیز به خدا من تا حالا با همچین چیزی کار نکرده بودم و اصلا ازش خبر هم نداشتم اما می دونم که این کدها این کار را انجام می دهند بیشتر از این نمی تونم کمکت کنم ولی دنبالش می گردم و اگه چیزی پیدا کردم بهت خبر می دم.

    در ضمن یه تستی کن و کدهایی که گفتم رو عینا تو قالب خودت تکرار کن نتیجه اش ببین چی میشه . من وقت ندارم وگرنه خودم امتحان ی کردم.

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۲:۴۰

    آقای خانی پور بابت زحمتی که کشیدید برای پوسته ممنون @},-
    در مورد استایل هم یه سری به سورس ها بزنم ببینم شاید بتونم از پسش بر بیام البته چشمم آب نمی خوره :-(

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۵:۳۹

    Rahgozar گفت:
    آقای خانی پور بابت زحمتی که کشیدید برای پوسته ممنون @},-
    در مورد استایل هم یه سری به سورس ها بزنم ببینم شاید بتونم از پسش بر بیام البته چشمم آب نمی خوره :-(

    من توی عید می شینم سیستمش رو گیر میارم ;-)

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.