انجمن


وبلاگ دو زبانه  (۲۷ نوشته)

  • sonofbeing

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۷:۰۶

    من احتیاج به یک وبلاگ دو زبانه دارم. نیاز دارم interface وبلاگ به زبان انگلیسی باشد ولی در وردپرس انگلیسی تایپ فارسی مشکل دارد. برای رفع این مشکل چه کار میتوانم بکنم؟؟

  • Behnam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۳
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۰:۵۳

    شما می تونید ۲ تا وردپرس نصب کنید . یکی برای انگلیسی و دیگری برای فارسی .

  • akmeghdad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۰:۴۰

    سوالت کمی مبهم است
    اینجور که من فهمیدم می خواهی وبلاگت تمام قسمتهاش به اینگلیسی باشه و بعضا می خواهی فارسی هم درش بنویسی و برای فارسی نویسی مشکل داری

    اگر اینطور باشد هنگامی که می خواهی در پست جدیدی فارسی هم بنویسی می توانی از کد های HTML استفاده کنی تا بصورت راست چین قرار بگیرد

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۶:۰۰

    شما می تونید ۲ تا وردپرس نصب کنید . یکی برای انگلیسی و دیگری برای فارسی .

    من هم همین پیشنهاد رو می کنم

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۰:۱۹

    ولی در وردپرس انگلیسی تایپ فارسی مشکل دارد. برای رفع این مشکل چه کار میتوانم بکنم؟؟

    تایپ فارسی مشکلی نداره و شاید بشه گفت تنها مشکلش راست به چپ بودن نمایش اون متن و ادیتور وردپرس هست.
    نصب ۲ تا وردپرس برای زمانی هست که شما یک وبلاگ فارسی می خواهید و یک وبلاگ انگلیسی . تازه در اون صورت هم روش های دیگری نیز هست ;-)

  • sonofbeing

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۵:۲۷

    هنگامی که می خواهی در پست جدیدی فارسی هم بنویسی می توانی از کد های HTML استفاده کنی تا بصورت راست چین قرار بگیرد

    خیلی ممنون از جوابهای شما. همینطور که گفتی میخوام وبلاگ انگلیسی داشته باشم ولی گاهی وقتها هم به فارسی بنویسم و مشکل عمده ی من همون از راست به چب هست. چطوری میتونم از کدهای HTML برای رفع این مشکل استفاده کنم؟

  • محمد پشت کوهی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۶:۱۲

    تو ادیتور که یه گزینه داره (همونطور که آقا نوید گفت) مثل ورد شکلش یه فلش و چندتا خط هست

  • sonofbeing

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۶:۲۴

    تو ادیتور که یه گزینه داره (همونطور که آقا نوید گفت) مثل ورد شکلش یه فلش و چندتا خط هست

    منظور همون دکمه ی indent هست؟ زدم ولی کار نکرد

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۰:۰۱

    سلام مجدد
    می توانید از این ادیتور استفاده کنید
    http://www.fckeditor.net/

  • akmeghdad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۰:۳۵

    برای وارد کردن متون فارسی بین کلمات انگلیسی باید دو چیز را در نوشته خود رعایت کنید
    1- راست به چپ بودن یا چپ به راست بودن
    2- پشت سر هم قرار گرفتن کلمات ( راست چین یا چپ چین شدن کلمات)

    برای مورد شماره یک شما می توانید از دگمه هایی که در قسمت ادیتور وجود دارد استفاده کنید که سه دگمه راست - وسط - چپ شدن متن وجود دارد
    برای مورد شماره 2 در وردپرس دات اورگ یعنی ورد پرسی که روی هاست شخصی نصب می کنید این دگمه وجود ندارد ولی در ورد پرس دات کام این دگمه وجود دارد

    و اما در سایتی که روی هاست راه اندازی شده چه باید کرد
    شما ابتدا راست به چپ بودن یا چپ به راست بودن متن را انتخاب کنید که برای اینکار دگمه های مربوطه وجود دارد ( A)
    حال متن خود را می نویسیم

    او در این باره که salam  چطور است گفت
    in the برنامه های  from me

    حال به قسمت code می رویم ( B )
    در اینجا عبارت rtl یا ltr را بسته به راست به چپ یا چپ به راست وارد می کنیم

    <p dir="rtl" align="right"> او در این باره که salam  چطور است گفت</p>
    <p dir="ltr" align="left">in the برنامه های  from me</p>

    حروف لاتین A و B در روی شکل مشخص شده است
    http://i29.tinypic.com/1tofuq.jpg

  • sonofbeing

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۱:۲۱

    akmeghdad عزیز خیلی ممنون از پاسخ مفصل. من نمیخوام وسط جمله به فارسی بنویسم بلکه میخوام بعضی از پست ها به فارسی باشه برای امتحان در wordpress.com یک account باز کردم. زبان ادیتور رو فارسی کردم ولی خود وبلاگ به انگلیسیه میتونم به راحتی در ادیتور هر چی میخوام تایپ کنم ولی در وبلاگ همون اشکالات قبلی بر میگرده. مخصوصا با نقطه ها مشکل دارم. این آدرس سایت تستی من:
    sonofbeing.wordpress.com

    Azad عزیز اون ادیتور رو download کردم تشکر از جوابت. ولی هنوز نتونستم ازش استفاده کنم . باید documentation رو بخونم چون اصلا cursor نمیداد. ولی فکر نمیکنم مشکل ادیتور باشه چون همون طور که در بالا توضیح دادم در ادیتور فارسی همه چیز درست کار میکنه ولی در صفحه ی اصلی به هم میریزهو

  • akmeghdad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۴:۴۸

    من اشکالی ندیدم و متون فارسی بدرستی نمایش داده شده است . اگر مشکلی هست با توضیح موردی بفرمایید

  • sonofbeing

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۵:۳۲

    akmeghdad گفت:
    من اشکالی ندیدم و متون فارسی بدرستی نمایش داده شده است . اگر مشکلی هست با توضیح موردی بفرمایید

    تشکر از توجه شما. مشکل در نقطه هاست. همه به سمت راست خط میروند. احتمال داره مشکلات دیگه ای هم باشه که من هنوز ندیدم.

    مثلا :

    .......گفت
    که باید اینطور باشه

    گفت .........

    ضمنا title همیشه به سمت چپ میره گرچه در ادیتور فارسی درست نشون داده میشه.

  • akmeghdad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۶:۲۵

    خب ببین دوراه وجود دارد
    1- از قالبهایی که فارسی شده استفاده کنی
    2- همونطور که قبلا توضیح دادم از عبارت rtl در کد HTML استفاده کنی

    با استفاده از rtl حتما مشکلت حل می شه اگر باز هم راهنمایی خواستی به من پی ام بده akmeghdadfr

    در مورد سر تیتر (title) هم باید در style.css تغیراتی انجام دهی که خیلی ساده است
    موفق باشی

  • sonofbeing

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۸:۳۵

    akmeghdad گفت:
    خب ببین دوراه وجود دارد
    1- از قالبهایی که فارسی شده استفاده کنی
    2- همونطور که قبلا توضیح دادم از عبارت rtl در کد HTML استفاده کنی
    با استفاده از rtl حتما مشکلت حل می شه اگر باز هم راهنمایی خواستی به من پی ام بده akmeghdadfr
    در مورد سر تیتر (title) هم باید در style.css تغیراتی انجام دهی که خیلی ساده است
    موفق باشی

    مرسی از جواب. آیا قالبهای فارسی شده به انگلیسی کار میکنند؟؟
    اگر کار میکنند آیا شما لینکی برای دانلود داری؟ و جایی که در مورد style.css توضیح بیشتری بده؟

  • akmeghdad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۰:۰۷

    تمام قالبهای ترجمه شده به 2 نوع تقسیم می شوند

    1- قالبهایی که مستقیما در کد قالب اولیه تغیراتی داده شده ( بعنوان استاندارد شناخته نمی شوند )
    2- قالبهایی که با استفاده از توابع ترجمه (__ و e_ ) ترجمه شده اند ( حالت استاندارد )

    قالبهای دسته اول در وردپرس بدون توجه به زبان مورد استفاده قابل استفاده است ولی برای استفاده از قالبهای دسته دوم حتما باید زبان ورد پرس مورد استفاده مانند زبان مورد استفاده در قالب ترجمه شده باشد

    برای مثال اگر شما از ورد پرس انگلیسی استفاده می کنید نمی توانید از نسخه فارسی کوبریک ( قالب پیش فرض وردپرس) استفاده کنید زیرا این قالب بصورت استاندارد ترجمه شده است . البته در مورد قالب و نحوه ترجمه آن می توانید به اینجا بروید و نظر خود را بنویسید .
    http://forum.wp-persian.com/topic/1044?replies=3

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۰:۳۱

    شما برای حل این مشکل کلمات فارسی رو در قسمت کد ویرایشگر بین ۲ تگ زیر قرار بدید :
    <span dir="rtl">matn e farsi shoma + noghte ha va ...</span>

  • akmeghdad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۴۱

    navid گفت:
    شما برای حل این مشکل کلمات فارسی رو در قسمت کد ویرایشگر بین ۲ تگ زیر قرار بدید :

    یه چیزی تو مایه های اونچه که من گفتم ولی نه به اون روده درازی

  • sonofbeing

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۱:۵۱

    navid گفت:
    شما برای حل این مشکل کلمات فارسی رو در قسمت کد ویرایشگر بین ۲ تگ زیر قرار بدید :
    <span dir="rtl">matn e farsi shoma + noghte ha va ...</span>

    خیلی ممنون نوید جان. ممکنه بگی چطوری title رو به سمت راست ببرم؟من از اینجا کردیت برای css خریدم.

  • akmeghdad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۱:۲۰

    ببخشید من جای دوستان جواب می دهم

    دوست عزیز قالب تا قالب فرق می کنه شما قالبتان را مشخص کنید تا تغیر مربوطه گفته شود

  • sonofbeing

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۴:۳۴

    مقداد عزیز قالب من Freshy انگلیسی هست. حالا اگر من css رو عوض کنم این تغییر در مورد title های انگلیسی هم صدق پیدا میکنه؟

  • akmeghdad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۱:۱۹

    بله ,با تغیر CSS تمام سرتیر ها به سمت راست منتقل می شود و اگر شما تیتری رو به انگلیسی هم بنویسید باز هم آن تیتر در سمت راست نشان داده می شود ( همگی رلست چین می شوند )

  • sonofbeing

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۶:۴۲

    مقداد جان اینطور که معلومه اون کاری که من میخوام (وبلاگ دو زبانه )بطور کامل انجام نمیشه. باید در مورد راههای دیگه یک تحقیقی بکنم.
    ولی به هر حال از شما و بقیه ی دوستان که در اینجا به سوالات من جواب دادید خیلی خیلی متشکرم و براتون آرزوی موفقیت میکنم.

    p.s اگر چناچه بعدها راهی پیدا شد آدرس ایمیل من هست at gmail.com sonofbeing

  • akmeghdad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۷:۲۵

    در حال حاضر به دلیل آزاد بودن تغیرات CSS از طرف وردپرس تنها همین راه وجود دارد ( البته با هزینه ) ولی من هم امید وارم در آینده اجازه تغیر دادن در دیگر فایلها فراهم گردد در حال حاضر تنها راه حل مشکل شما ایجاد سایت شخصی روی هاست است ( wordpress.org)

    به هر حال برای شما آرزوی موفقیت می کنم

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۱۴

    به علت اینکه وردپرس مثل بلاگر - بلاگفا و خیلی از سیستم های دیگه انجینی به اون شکل برای تم ها نداره بنابراین تا راه نیفتادن اون سیستم که من برنامه خاصی هم براش ندیدم تقریبا امکان اینکه بشه بقیه فایل ها رو هم ویرایش کرد غیرممکن هست . چون می شه با کدهای پی اچ پی کارهای بزرگ و خطرناکی نیز انجام داد ... ;-)

  • sonofbeing

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۹:۲۲

    akmeghdad گفت:
    در حال حاضر به دلیل آزاد بودن تغیرات CSS از طرف وردپرس تنها همین راه وجود دارد ( البته با هزینه ) ولی من هم امید وارم در آینده اجازه تغیر دادن در دیگر فایلها فراهم گردد در حال حاضر تنها راه حل مشکل شما ایجاد سایت شخصی روی هاست است ( wordpress.org)
    به هر حال برای شما آرزوی موفقیت می کنم

    یعنی اگر من هاست بگیرم و خودم از wordpress.org نصب بکنم میتونم این مشکلات رو حل کنم؟ اگر اینطور باشه میتونم امتحان کنم.

  • akmeghdad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱ فروردین ۱۳۸۷ - ۲۳:۰۲

    یعنی اگر من هاست بگیرم و خودم از wordpress.org نصب بکنم میتونم این مشکلات رو حل کنم؟ اگر اینطور باشه میتونم امتحان کنم.

    بله دوست عزیز شما می توانید توضیحات نصب و استفاده در قسمت مستندات هست البته برای اینکار که می خواهید بکنید باید در فابل index قالب خود تغیراتی بدهید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها