mojair
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۲۳ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۳
با سلام و خسته نباشید دوستان گرامی من بعد از تحقیق و نیز بکار بردم مامبو بالاخره تصمیم به استفاده از ورد پرس گرفتم و تمام مراحل نصب اعم از ویرایش فایل کانفیک و نبیز دیتابیس را به صورت کامل انجام داده و ورد پرس را نیز نصب میکنم اما وقتی برای اولین بار میخواهم وارد بشم همون شناسه و پسوردی را که تعریف کردم قبول نمیکند و هر کاری میکنم ارور شناسه معتبر نیست میدهد در حالی که از شناسه و پسورد مطمئن هستم و وقتی هم خالی میزارم هیچ ایمیلی دریافت نمیکنم در هر دو حالت ایمیلم قبول نمیکنه لطفا راهنمایی کنید با تشکر
در ضمن من بر روی سیستم خودم نصب کردم و کار کرد موردی نبود اما وقتی بر روی هاست نصب میکنم اینطور میشود بیصبرانه منتظر جواب شما هستم
Moeini
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۵۵۹
#
۲۳ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۶
با استفاده از قسمت 'رمزتان را گم کردهاید؟ ' یا روش زیر رمز را تغییر دهید .
http://forum.php-press.com/topic/6
Andres
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۷۱
#
۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۳
سلام دوست عزیز اگر هنوز داخل سایتتون مطلبی ندارید پیشنهاد میکنم تیبل های بانک اطلاعاتی رو دراپ کنید و مجددا وردپرس رو نصب کنید ، یا اگر از روش دست بردن داخل phpmyadmin تونستید رمز رو تغییر بدید و وارد محیط مدیریت شدید ، حتما یک بار هم از داخل خود پنل رمزتون رو تغییر بدید تا رمز بصورت کد شده قرار بگیره
درضمن اگر داخل سایت مطالب دارید و باز هم میخواید مجددا وردپرس رو نصب کنید میتونید از بخش اخبار بک آپ بگیرید و بعد از نصب مجددا اونها رو برگردونید
موفق باشید
tangesir
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
۲۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۲
سلام دوستان من تازه وارد اینجاشدم میخواهم بهم بگین چه جوری یک سایت بسازم .لطفا راهنماییم کنید .باتشکر
Andres
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۷۱
#
۲۷ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۰۷
اول یک هاست و دامین مناسب تهیه کنید
بعد آخرین نسخه وردپرس رو از همین سایت دانلود کنید و با کمک گرفتن از این بخش سایتتون رو راه اندازی کنید
http://codex.wp-persian.com/
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
Saeed Fard
hn6413
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱
#
۱۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۱
سلام
دوستان من پسوردم را تغییر دادم در قسمت مدیریت و بعد دیگه پسورد مرا نمی شناسه