انجمن


ویرایش کد  (۷ نوشته)

  • ×××

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۰

    با عرض سلام
    عزیزان من بازم اومدم با یه سوال دیگه که امیدوارم به درد دوستان هم بخوره
    راستش من میخواستم در کد زیر:
    "=marquee direction="up" scrollamount="2" behavior="scroll" onmouseover>
    نوع مطلب
    <marguee/>

    به اون نوع مطلب که بالا نوشتم لینگ دهم و سمت چپش هم یه مثلث کوچک باشه اگه میتونید راهنماییم کنید
    از کدهاد دیگر استفاده کردم ولی در اونها مطلبو از پست ها میگیره و به درد من نخورد
    چون در اینجا دستی مینویسیم خوب است
    قربانتان

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۴۸

    <marquee direction="up" scrollamount="2" behavior="scroll" onmouseover="" >
    <a href="#" > نوع مطلب </a> ▼
    </marguee>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ××× - Mostafa
  • ×××

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۲

    معینی جان خیلی ممنون مشکلم حل شد راستی اینو بگم من بقیه کدو یادم رفته بنویسم اگه ننویسیم قالب به هم میخوره
    اصلاح شده کد :

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Moeini
  • ×××

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۶

    <marquee direction="up" scrollamount="2" behavior="scroll" onmouseover="this.stop();" onmouseout="this.start();">
    نوع مطلب ▼
    </marquee>

  • ×××

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۱۲

    معینی جان یه سوال دیگه هم داشتم اونجا که یه مثلث قرار دادی من چطوری میتونم اونو افقی کنم یا مثلا دایره ای شکل کنم ، اگه میتونید راهشو برام بگید
    قربانت خسته نباشید

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۵۸

    یه قسمت (فکر میکنم منوی Insert باشه) در برنامه ورد هست از آن طریق میتوانید اشکال مختلف را کپی کنید یا اینکه کد HTML آن را دریافت کنید .
    از طریق Start > Accessories > System Tools > Character Map نیز میتوانید یک سری کاراکتر را در اختیار داشته باشید .
    http://www.atm.ox.ac.uk/user/iwi/charmap.html
    http://web.forret.com/tools/charmap.asp
    http://www.unipad.org/unimap/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ×××
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۰۱

    xxx جان اگر امکان دارد کدهاتون رو با برچسب code بزنید تا مفهوم تر بشه.

    معینی جان یه سوال دیگه هم داشتم اونجا که یه مثلث قرار دادی من چطوری میتونم اونو افقی کنم یا مثلا دایره ای شکل کنم ، اگه میتونید راهشو برام بگید

    ▲►▼◄
    از Microsoft Word استفاده کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ××× - Moeini

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.