انجمن


در منگل فروم بجای حروف فارسی علامت سوال نشان میده  (۱۱ نوشته)

  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۴۱

    سلام دوستان
    جستجو کردم نتونستم جوابم را ببینم و در یک تایپیک مرتبط پست زدم ولی جوابی دریافت نکردم برای همین یک تایپیک جدا زدم
    مشکل من از اونجا شروع شد که منگل فروم را بروز کردم و به نسخه 1.0.27 ارتقا دادم که با این ارتقا کلا همه چیز منگل فروم به هم ریخت به این صورت که هیچ پستی را باز نمیکرد در این را بطه تایپیک زدم و استمداد خواستم که در نهایت به این نتیجه رسیدم که نسخه قبلی را نصب کنم شاید مشکل حل بشه
    وقتی افزونه را غیر فعال کردم و سپس نسخه قبلی را نصب کردم وقتی مجدد فعالش کردم تمام پست های افزونه منگل فروم را بصورت علامت سوال نشان میده به هاست هم سر زدم هر کاری کردم نتونستم مشکل را حل کنم برای همین فعلا افزونه را غیر فعال کردم تا راهی براش پیدا بشه دوستان عزیز متخصص لطفا راهنمائی کنین میدونم که باید ببینم utf8_general_ci باشه ولی کجا را ؟
    لطفا بصورت روان و قابل فهم راهنمائی کنید ممنون میشم

  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۱:۰۵

    این هم تصویر صفحه منگل فروم

    http://hormozganchess.com/wp-content/uploads/2011/01/5.jpg

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۴

    سلام, به پایگاه داده phpMyAdmin مراجعه کنید.
    جدول‌های افزونه رو پیدا کنید و ویرایش کنید و Collation رو به utf8_general_ci تغییر بدید.
    اگر utf8_general_ci بود احتمالا Enicode فایل‌ها موقع بارگزاری به‌هم ریخته!
    فایل‌هارو مجدد با Firezilla بارگزاری کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hormozgan - Saeed Fard
  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۵

    mostafa1990 گفت:
    سلام, به پایگاه داده phpMyAdmin مراجعه کنید.
    جدول‌های افزونه رو پیدا کنید و ویرایش کنید و Collation رو به utf8_general_ci تغییر بدید.
    اگر utf8_general_ci بود احتمالا Enicode فایل‌ها موقع بارگزاری به‌هم ریخته!
    فایل‌هارو مجدد با Firezilla بارگزاری کنید

    داش مصطفی ممنون
    من منگل فروم را پاک کردم و دوباره بارگذاری کردم
    ولی بازم همان وضعیته این هم تصویر جدول هاست
    جدول فرم های فاروم
    http://hormozganchess.com/wp-content/uploads/2011/01/7.jpg
    جدول تنظیمات آن
    http://hormozganchess.com/wp-content/uploads/2011/01/8.jpg
    الان حدود 10 روزه خرابه لطفا محبت کنید چطوری این مشکل را حل کنم

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۱:۳۶

    محتوای wp-config رو توی تگ گد اینجا قرار بدید...
    احتمالاً باید کد utf-8 رو بردارید...یا قرار بدید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - Saeed Fard - hormozgan
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۳

    ولی بازم همان وضعیته

    شما بعد از ایجاد تغییرات, پست جدید در فروم باز کنید شاید درست شده باشه.
    هیچ‌موقع ؟؟؟ رو نمی‌شه به حالت اولش برگردوند!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - hormozgan
  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۷

    mostafa1990 گفت:

    شما بعد از ایجاد تغییرات, پست جدید در فروم باز کنید شاید درست شده باشه.
    هیچ‌موقع ؟؟؟ رو نمی‌شه به حالت اولش برگردوند!

    تشکر
    همانطور که شما گفتین پست جدید را فارسی نوشت ولی کلیه اطلاعات قبلی ام با ؟؟؟ است یعنی نمیشه هیچ جوری برگرداندشون
    خیلی اطلاعات لازمی بود خیلی هاشون را ندارم دوباره بذارم توی سایتم
    اگر میشه یک فکری برای این وضع برنامه نویسان عزیز بکنند

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۲

    شما مطمئن هستید که تمامی جداول رو درست کردین؟

  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۵۶

    mostafa1990 گفت:
    شما مطمئن هستید که تمامی جداول رو درست کردین؟

    بالاخره مجبور شدم تمام نوشته های منگل فروم که با علامت سوال بود پاک کنم و مجددا شروع به ثبت اطلاعات و ایجاد انجمن کنم که هیچ مشکلی ایجاد نکرد و همه را هم فارسی نوشت و چون از نسجه قدیمی 1.0.12 استفاده کردم مشکل قبلی که بعد از بروز رسانی بوجود آمده بود را ندارم و در سه پست جدیدی که زدم براحتی باز میشود فقط اگر دوستانی که برنامه نویسی میکنند محبت کنند این مسئله را مدنظر قرار دهند که اگر مجددا این مشکل پیش آمد دوستان بتوانند اطلاعاتشان را بازیابی کنند
    با تشکر از شما آقا مصطفی عزیز

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۰

    اگر نسخه جدید مشکل داره به نویسنده افزونه اطلاع می‌دم ;)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hormozgan
  • hormozgan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۰
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۰:۴۴

    mostafa1990 گفت:
    اگر نسخه جدید مشکل داره به نویسنده افزونه اطلاع می‌دم ;)

    ممنون
    اون نسخه قبلی که باعث شد تالارها بهم بریزه دیگه از خیر بروز کردن گذشتم چون وقتی نسخه ای مشکل داشته باشه و بروزش کنیم دوباره همین مشکل پیش میاد و مجبور میشیم دوباره کلی اطلاعات را از دست بدیم و از کاربرا هم همه جوری عذرخواهی کنیم
    این نسخه هم از امکانات چیزی از نسخه جدید کم نداره

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها