انجمن


کد  (۸ نوشته)

  • ×××

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۲۵

    سلام دوستان
    من این کدو در صفحه اولم میزارم تا درون کادر متنم حرکت کنه ولی این راست چین نیست یعنی همیشه از وسط شروع میشه ؟ چیکار کنم؟

    <marquee direction="up" scrollamount="2" behavior="scroll" onmouseover="this.stop();" onmouseout="this.start();">
    نوع مطلب ▼
    </marquee>
  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۱

    دوست عزيز اين متن از پايين به بالا حركت ميكنه و اگه مشكلتون راست چين نبودن هستش كل تگ رو بين اين 2 تگ قرار بده راست چين ميشه.<div dir="rtl"> و </div>
    يعني اين جوري..

    <div dir="rtl"><marquee direction="up" scrollamount="2" behavior="scroll" onmouseover="this.stop();" onmouseout="this.start();">
    نوع مطلب ▼
    </marquee>
    </div>

    موفق باشيد../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • ×××

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۸۹ - ۰۱:۲۷

    ممنون دوست خوب
    ولی منظورم این بود که درون یه کادر راست چین کنه، این در کل صفحه راست چین میکنه
    مثلا من در صفحه اولم که دو طرفش تبلیغات باشه و وسط اون تبلیغات که یه کادر ایجاد میکنم در اون کادر، راست چین باشه
    ممنون

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۰

    دوست عزيز حركت كردن و راست چين بودن اين كد به جايي كه قرار ميگيره بستگي داره..
    اين كادر تبليغاتي كه ميگيد در اول سايدبار بيشتر پوسته ها وجود داره كه جايه كدي كه در وسط كادر قرار ميگيره رو معمولا خالي ميزارن..شما بايد اين كد رو در جايه خودش در بين اون كادر قرار بديد ، اونوقت اين متن در بين اون كادر از پايين به بالا و به صورت راست چين حركت ميكنه..
    و اگه اون كادر تبليغاتي در قالبتون وجود نداره ميتونيد با دانلود كردن قالب هايي كه اين كادر رو دارن ( مثل قالب دانلودها يا نوين دانلود)
    كه كد مورد نظر در index اش هستش ، كد رو در جايه مشخص از قالب خودتون كپي كنيد سپس اون كد رو در جايه خودش قرار بديد تا در بين كادر واستون حركت كنه..
    موفق باشيد../.

  • ×××

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۰:۵۷

    من که نتونستم پیدا کنم کسی نیست کمکم کنه؟

  • ×××

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۰:۱۷

    خواهش میکنم به این سوال من جواب دهید خیلی واجبه(اگه کسی کدشو میدونه بزاره)

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۰:۵۰

    <div style="direction:rtl;float:left;">
    	<marquee direction="up" scrollamount="2" behavior="scroll" onmouseover="this.stop();" onmouseout="this.start();">
    		t مطلب l ▼
    	</marquee>
    </div>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ××× - Saeed Fard
  • ×××

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۵:۳۷

    سلام معینی جان
    واقعا از صمیم قلب ازت تشکر میکنم خیلی آقایید دستت درد نکنه مشکلم حل شد
    قربانت خسته نباشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Moeini

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.