سلام
کسی میتونه آموزش نصب و راه اندازی افزونه W3 Total Cache رو توضیح بده؟
خیلی بهش احتیاج دارم
سلام
کسی میتونه آموزش نصب و راه اندازی افزونه W3 Total Cache رو توضیح بده؟
خیلی بهش احتیاج دارم
سلام دوست عزیز
این مطلب رو مشاهده کنین خیلی بهتون کمک میکنه.
من از اون سایت چیز زیادی دستگیرم نشد
یه ارور میده تویه کادر قرمز رنگ
Page caching is not available: advanced-cache.php is not installed. Either the /home/nrpfun82/domains/funrooz.com/public_html/wp-content directory is not write-able or you have another caching plugin installed. This error message will automatically disappear once the change is successfully made.
این معنیش چیه؟
Page caching is not available: advanced-cache.php is not installed. Either the /home/nrpfun82/domains/funrooz.com/public_html/wp-content directory is not write-able or you have another caching plugin installed. This error message will automatically disappear once the change is successfully made.
اگر افزونهی کش دیگهای دارین غیرفعال کنین. سطح دسترسی پوشهها و فایلهایی که بهتون هشدار میده رو به ۷۷۷ تغییر بدین تا تنظیمات رو انجام بده. بعد سطح دسترسیها رو برگردونین به حالت قبل.
فعلا باید پوشهی wp-content رو تغییر پرمیژن بدین.
آقا محسن من اون کارو کردم یعنی 777 قرار دادم اما بازم اون ارور میاد
دقیقا همون ارور میاد یا به پوشهی دیگهای گیر داده؟ اولین بار تنظیم این افزونه یه مقدار کار داره.
آره بازم این پوشه ست wp-content
رو 777 قرار که میدم پیغام میاد که به 755 تغییرش بده
یه بار به هر سازی میگه برقصین تا راه بیفته.
شما در روت wp-content یک فایل از افزونه کش دارید که اجازه نمیده افزونه جدیدی نصب بشه.
بصورت دستی به wp-content برید و بدنبال فایلهای cache بگردید و اگر هست حذفشون کنید.
اگر با اینکار درست نشد و به صفحه پلاگینهای سایت وردپرس برید و بدنبال افزونه کشی که قبلا نصب کردید بگردید و از اونجا در قسمت توضیحات uninstall توضیحات رو قدم به قدم اجرا کنید.