به نام حق
از طریق php اینکار امکانپذیر نیست و وردپرس توی اون قسمت اجازهی اعمال کردن فیلتر رو نمیده تا بتونیم ساختار تاریخش رو تغییر بدیم٬ شاید واسه نسخهی جدیدش با جاوا اسکریپت یهکارایی بکنیم
دقیقا فکر میکنم امکانش هست ! :D
وقتی داشتم کار میکردم روی افزونه فروشگاه یک مشکلی داشتم و ان هم این بود که من نیاز به تاریخ شمسی در محیط مدیریت وردپرس داشتم اما این افزونه این قابلیت را نداشت :O یک را حل پیدا کردم و ان هم این که توابعی که نیاز بود از حوضه منطقه ای طوری تعریف کردم که فرامنطقه ای بشه !!
به زبون ساده تر باید طوری از نوع افزونه را باز نویسی کنید که برای یک توسعه دهنده ! یک سری توابعی تعریف کنید که در هر جایی که صدا کردن آنها جواب بدن و به محیط اهمیت نده و این قابلیت داشته باشه که از انها بشود در توابع دیگر استفاده کرد ! :-?
تغریبا (نه دقیقا) منظورم ایجاد و global کردن (یا هر کار دیگه) یک سری توابع برای استفاده در هر چیز دیگری مبتنی به وردپرس ! البته این الان یک چیزکی وجود دارد اما خیلی ناقص و فقط روی پوسته ها جواب میده نه در بخش مدیریت خود وردپرس ! من فکر میکنم باید خیلی قوی تر باشد و ...
افزونه هایی که نصب می کنیم اکثراً انگلیسی هستن و چپ چین و ltr. با توجه به اینکه همه چیز به کلی راست چین شده، راست چین بودن صفحات تنظیمات مربوط به افزونه ها اصلاً نمود خوبی نداره. بهتره وردپرس بطور پیشفرض تنظیمات مربوط به افزونه ها رو چپ چین نمایش بده و افزونه های فارسی راست بصورت جدا راست چین بشن تا بتونیم هر افزونه ای رو به راحتی نصب کنیم. مطمئنم این از تمام چیزهایی که گفتم عجیبتر بود
پیشنهاد میکنم این به صورت یک قابلیت انتخابی در بیاید و به هیچ عنوان حذف نشود
دوستان دقت کنند که خود این کار برای افزونه های فارسی بسیار لازم است مثلا من به شخصه این قابلیت خیلی استفاده های مفیدی میکنم !
البته دقت کنید این کار خیلی ناشیانه ایجاد شده (البته جسارت نباشد به کسی! دستش هم درد نکنه) ! چون فقط و فقط یک همچین کاری میکند :
align=right
بهتر بود همزمان اینگونه میبود :
dir=rtl align=right
چند جا از جمله در صفحه مدیریت پست ها و صفحه تاریخ ها شمسی نیست
ظاهرا این کار شدنی نیست. ولی پیشنهاد می کنم مانی یه بار دیگه قشنگ ور بره باهاش
من متوجه نمیشوم کدام جملات منظور شما است!
فقط مونده اینکه اگه کاربر میلادی رو تغییر داد٬ جلالی هم باهاش تغییر کنه که اینو هنوز درست نکردیم چون وردپرس اجازهی اعمال فیلتر رو توی اون قسمت بهمون نمیده٬
این کار در کجا دارید انجام میدید ! میتوانید بیشتر توضیح بدید شماید توانستم کمک کنم !! ه
در صفحه پیشخوان چرا فقط فید اضافه میشه؟ چه خوب بود اگه میشد برای پیشخوان ابزارک نوشت.مثلا من مدیر سایت میخواهم در پیشخوان امار سایت و دیدگاهها و کاربران آنلاین .... را یکجا ببینم.اگه میشد برای هرکدام از آنها ابزارکی نوشت بعد به پیشخوان اضافه کرد چه خوب بو
این قابلیت توسط یک افزونه همین الان هم قابل ایجاد است