خب به نظر من کار خیلی بزرگ است.
در حال حاضر قالب های بسیار زیادی همراه با دموی درست و حسابی در بخش قالب هاست.شاید یکی مثل من قالب ها رو نپسندد.ولی فارسی کردن ، آپلود کردن ، دمو درست کردن و تست و نگهداری این همه قالب مگه کم کاریه؟!
همین بخش افزونه ها تا همین چند وقت پیش غیر فعال بود.الان که راه افتاده درسته شاید 20 تا افزونه بیشتر نداشته باشه.ولی ما که سایت داریم می دونیم که 20 تا افزونه با کیفیت و درست و حسابی رو تست بکن و بعد بگذار در سایت چقدر وقت و انرژی نیاز دارد
به نظر من مدیران کم کاری نکرده اند.به مثال واقعی زیر توجه نمایید:
من تصمیم گرفتم یکی از کامل ترین و بی نظیر ترین وبسایت های تحت وردپرس را بسازم.به همین منظور تصمیم گرفتم تمام منابع فارسی رو برای افزونه ها بگردم تا بهترین و مناسب ترین امکانات رو در نظر بگیرم.فکر می کنید چی شد؟
الان صفحه ی 21 گوگل ام.یعنی 210 تا وبسایت رو گشتم.به طور کامل.بعضی از این وبسایت ها 30 صفحه مختص افزونه ی های وردپرس داشتند.یعنی تا حال شاید بیشتر از 1000 افزونه رو مرور کردم.همین الان که رفتم به صفحه ی 22 گوگل با یک افزونه ی جدید رو به رو شدم!بعضی از اون سایت ها 2 ساله دارن از صبح تا شب افزونه معرفی می کنند و هنوز بخش خیلی کوچکی از افزونه ها رو هم معرفی نکرده اند.مگر یک آدم چند تا دست دارد یا چقدر توان دارد
به نظر من اگر 100 نفر از صبح تا شب بنشینند نمی توانند تمام این افزونه ها را هم فارسی سازی کنند ، هم تست امنیتی کنند ، هم معرفی کنند و هم دمو براش بگذارند.اصلا پشتیبانی چه ربطی به افزونه دارد.
به نظر من اگر این نیرو روی پاسخ به سوالات در همین انجمن گذاشته شود و آموزش های کد نویسی php داده شود تا افراد بتوانند سایتشان را به صورت حرفه ای در دست بگیرند خیلی موثر تر است تا اینکه همه اش بشینیم افزونه معرفی کنیم.افزوه را با یک جستجو ساده هم می شود پیدا کرد.مهم پشتیبانی و اطلاعات مورد نیاز برای وبمستران وردپرس است که فقط پشتیبانی می تواند این نیاز را براورده سازد.
ارادتمند