انجمن


مشکل با انتقال به لینک  (۵ نوشته)

  • Cyrus.m

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۲

    سلام.
    من میخواستم برای وبلاگم آیکن فید بزارم. وقتی توی یک ابزارک متن کد html رو قرار میدم توی سایت آدرس عکس و لینک فید بصورت http://sitename.com/http://sitename2.com/ نشون داده میشه .
    با www هم همین مشکل وجود داره.
    چطور باید لینک بدم که آدرس سایت خودم قبلش نیوفته؟
    ممنون

  • Cyrus.m

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۷

    عجب پشتیبانی قوی ای...

  • motahharinasab

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    تشکر شده: ۲۱۴۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۰

    لطفا اون کدهایی رو که قرار میدید اینجا بزارید تا مشکلتون رو حل کنیم

    عجب پشتیبانی قوی ای...

    راستش مغز آدم رگ به رگ میشه بفهمه شما چی میخواید؟ خیلی گنگ نوشتید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - vincent
  • Cyrus.m

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۱:۵۴

    شرمنده ولی از این واضح تر نمیتونستم بگم.
    کد قرار دادن تصویر رو گذاشتم که وقتی آدرس عکس یا لینک رو داخلش میزارم , توی سایت آدرس سایت خودمم میاد قبلش.

    اینم کد

    <a href=”webadress”><img src=”photo”></a>

  • nssogpmc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸
    تشکر شده: ۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۴

    یک slash رو جا انداختین.
    <a href="webadress"><img src="photo" /></a>

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.