سلام
من ورد \رس رو دانلود کردم-توی public_html آپلود کردم-از زیپ در آوردم-اون فایل رو هم تغییر دادم-دیتا بیس رو هم ساختم-حالا چجوری instal.php رو اجرا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من ورد \رس رو دانلود کردم-توی public_html آپلود کردم-از زیپ در آوردم-اون فایل رو هم تغییر دادم-دیتا بیس رو هم ساختم-حالا چجوری instal.php رو اجرا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بطور کامل و مرحله به مرحله در اینجا موجوده
اون سایترو دیدم-بازم نشد-
اسم سایت من robozone.ir هست-اون فیل اصلی رو هم تو public-html ریختم-اسم wordpress رو به blog تغییر دادم-حالا چجوری instal.php رو اجرا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت شما برای من باز نشد.
در کل باید به آدرس زیر برید :
robozone.ir/blog/wp-admin/install.php
مشکل شما اصلا چی هست ؟ می شه دقیقتر توضیح بدید
من می خوام ورد پرس رو نصب کنم(!!!)-تازه هم با این جور چیزا آشنا شدم-هاست خریدم ولی نمی تونم نصب کنم-آخه من همه کارهایی که اون سایت گفته رو انجان دادم-ولی نمی تونم install.php رو اجرا کنم!!!!دو روزه دیوونم کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
می تونم ازتون آی دی تونو بگیرم؟؟؟اونجوری راحت تر می تونم ازتون سوال بپرسم-دیگه نمی دونم چیکار کنم :((
kamyar110110 گفت:
من می خوام ورد پرس رو نصب کنم(!!!)-تازه هم با این جور چیزا آشنا شدم-هاست خریدم ولی نمی تونم نصب کنم-آخه من همه کارهایی که اون سایت گفته رو انجان دادم-ولی نمی تونم install.php رو اجرا کنم!!!!دو روزه دیوونم کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
می تونم ازتون آی دی تونو بگیرم؟؟؟اونجوری راحت تر می تونم ازتون سوال بپرسم-دیگه نمی دونم چیکار کنم :((
سایت شما اصلا بالا نمیاد که بشه بررسی کرد مشکل چیه ؟ :-?
یه پی ام بده ببینم مشکلت چیه akmeghdadfr
دارم دیوونه می شم!!!!!!!!!!!.
شما آی دیتون آن هست؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنیییییییییییییییییییییییییییییییییییید
به نام حق
دوستان بنده خدا را میخواهید راهنمای کنید خودتان یک تحقیقی بکنید ببنید اصلا مشکلش چی هست !!
مشکل این شخص این که اصلا روی دومیان وی هیچ DNS تنطیم نشده بعد شما ها میاید میگید ....
جواب این شخص این جا دادم :
http://forum.wp-persian.com/topic/1082?replies=4#post-9292
با تشکر از تمام علما و حواریون !!
من همه اونکارا رو انجام دادم-نمی تونم instal.php رو اجرا کنم
منو فایل wordpress رو توی ریختم-کجاشو درست انجام ندادم؟؟؟؟
dns???
من وقت خرید هاست هیچ حرفی از هندلو اینچیزا نبود-فکر کنم خودشون اینکارو کردن-به من چیزی نگفتن-تو whois.sc هم رفتم نگاه کردم دیدم ثبت شده
kamyar110110 گفت:
dns???
من وقت خرید هاست هیچ حرفی از هندلو اینچیزا نبود-فکر کنم خودشون اینکارو کردن-به من چیزی نگفتن-تو whois.sc هم رفتم نگاه کردم دیدم ثبت شده
ببینید مشکل از وردپرس نیست .
شما با پشتیبانی شرکتی که ازشون هاستینگ خردید تماس بگیرید ، و از آن بخواهید که dns های سرورشون را روی دامین شما set کنند ، سپس راهنماهای نصب وردپرس را مطالعه کنید .
- از ایجاد تاپیک های تکراری خودداری کنیم .
اینجا را ببینید :
http://whois.domaintools.com/robozone.ir
اینجا را هم ببینید :
http://whois.domaintools.com/iran.ir
اگر به whois record دامنه iran.ir دقت کنید میبینید که اطلاعاتی به شرح زیر وجود دارد :
nserver: ns1.iran.ir
nserver: ns2.iran.ir
اما در whois record دامنه شما نامی از server ها نیست که این یعنی برای دامنه شما فضایی در نظر گرفته نشده است یعنی روی هیچ سروری ست نشده .
من name server با ip سایتمو دارم کجا و چجوری باید روی هاستم ست کنم؟؟؟؟ تو cpanel اسم سایتم نوشته شده
در کنترل پنل مربوط به دامنه domain باید دو مقدار که معروف به DNS هستند را قرار دهی این دو عبارت را باید از جایی که هاست گرفتی بگیری .
به این ها جواب بده تا مشکلت حل شود
1- آیا از domain خودت آدرسی برای کنترل پنل داری
2- اگر پاسخ بالا منفی است بگو از کجا domain گرفتی
3- آدرس سایتی که از آن هاست گرفتی را بنویس
به pm من هم جواب بده
آخر سر dns رو فعال کردن-واسه این دیر ست شد که من ir گرفتمو - مراحل قانونیش به nic.ir که یه شرکت دولتی هست بستگی داشتو اوناهم تو عید کار نمی کردن-الآن سایتم راه اوفتاد
با تشکر از
navid
ahmad1369
akmeghdad
zxo003
underline
یه سوالی واسم پیش اومد-اگه یه ساب دومین درست کنم-چجوری با ورد پرس روی ساب دومین کار کنم-دوباره که لازم نیست اونو نصب کنم؟؟؟؟
خوشحال شدم که کارت راه افتاد
مراحل قانونیش به nic.ir که یه شرکت دولتی هست بستگی داشتو اوناهم تو عید کار نمی کردن-الآن سایتم راه اوفتاد
ایران است دیگه :))
اگه یه ساب دومین درست کنم-چجوری با ورد پرس روی ساب دومین کار کنم
وقتی ساب دومین درست می کنی در فولدر public_html یک فولدر با نام ساب دومین ایجاد می شود باید وردپرس را آنجا نصب کنی در واقع فایلهای ورد پرس را آنجا کپی کن البته از خود کنترل پنل می تونی استفاده کنی و فایلها را به فولدر ساب دومین کپی کنی این کار خیلی خیلی سریع انجام می شه و لازم به آپلود دوباره فایلها نیست .
پس اگه بخوام 100 تا ساب دومین درست کنم باید 100 بار کپی کنم؟!!!! کار دیگه ای نمی شه انجام داد؟؟؟
یه سوال دیگه-می خواستم اولین صفحه سایتم یه صفحه به صورت html بزارم که با کلیک روی ورود به صفحه ی php بره - چیکار کنم؟؟؟
۱- بله دقیقا البته گویا شما با کنترل پنل هاست آشنایی ندارید وگرنه این کار بدون آپلود خیلی راحت تر از آنکه فکرش را بکنید قابل انجام است
2 - باید یک صفحه خیلی خیلی ساده HTML طراحی کنی همین ;-)
امکان داره شماره ۱ رو که در بالا گفتید بیشتر توضیح بدید؟؟؟
ببین کارت راه افتاده دیگه..
کدوم شماره ۱ رو؟
من پوسته ی prologue رو نصب کردم ولی به مشکل بر خوردم
1. اگه کسی بخواد وارد شه (شگه از قبل ثبت نام کرده باشه یا بخواد ثبت نام کنه) گزینه ای نداشت-مجبور شدم توی ستون کناری یه لینک واسه این کار درست کنم- راه دیگه ای هم داره؟؟؟
2.وقتی روی لینک ورود کلیک کنید توی نامنویسی برایاین وبنامه توی بخش نام اسم admin و توی بخش میل ایمیل من نوشته میشه-چی کار میشه کرد که دیگه این اسمارو ننویسه و خالی باشه؟؟؟
2.وقتی روی لینک ورود کلیک کنید توی نامنویسی برایاین وبنامه توی بخش نام اسم admin و توی بخش میل ایمیل من نوشته میشه-چی کار میشه کرد که دیگه این اسمارو ننویسه و خالی باشه؟؟؟
این اطلاعات مربوط به مرورگر شما می شه. اطلاعات مرورگرتون رو پاک کنید.
لطفا سوال های دیگرتان را در موضوعات جدید مطرح کنید
سلام من هم یک هاست خریدم و نمیتونم وردپرس به همراه فارسی شساز نصب کنم چه کنم.... ~X(
دوست عزیز خب بگید کجاش مشکل دارید ... اینطوری کلی که مطرح می کنید منم فقط می تونم کلی بگم برید مستندات رو بخونید ... ;-)
اصلا من میخواهم در زیر دامنه زیر todey.delal.ir وردپرس فارسی نصب کنم چگونه و چطور؟ 8-|
میخوام به زبان ساده آموزش بدهید.....
سلام بهتره برای اینکه بهتر بفهمید به اینجا بروید..
:-|
نصب شده که !
navid گفت:
نصب شده که !
با تشکر مشکل نصب حل شد ولی مشکلی که دارم این هستش که مطالبی که فارسی مینویسم به صورت علامت سوال میآید 8-|
روزی یه نفر این سوال رو می پرسه :))
http://forum.wp-persian.com/topic/1950?replies=6#post-16411
http://forum.wp-persian.com/topic/1832?replies=8#post-15457
من همه ی کار ها رو انجام دادم ولی به قسمت نصب منتقل نمیشم
نام دامین:www.androidkhone.com
لطفا کمک کنید