انجمن


عدم نمایش لینک ادامه مطلب!  (۱۰ نوشته)

  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۵

    سلام, من وقتی از more استفاده میکنم برای استفاده از ادامه مطلب، در صفحه اصلی سایتم لینک ادامه مطلب برای نمایش ادامه مطلب نمیاد و ادامه نوشته ها هم بعد تگ more نیمیاد. چکار کنم؟

  • vincent

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۸
    تشکر شده: ۱۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۶

    سلام

    به قسمت ویرایش یکی از اون نوشته‌ها که باید «ادامه مطلب» داشته باشه برین و ببینین در قسمت «ویرایش HTML» چنین چیزی می‌بینین:
    <!--more-->
    اگر نبود به جایی که می‌خواین ادامه مطلب از اونجا شروع بشه، اضافه کنین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - Omid Sh
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۱

    دوست عزیز اینی که شما گفتید خیلی چیز ساده ای بود! خوب معلومه که داره! لطفاً یکم پیشرفته تر مشکل بچه ها رو حل کنید!!

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۴

    از این پارامتر برای فراخوانی تابع استفاده کنید:

    <?php the_content('Read more...'); ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۵۲

    mostafa1990 گفت:
    از این پارامتر برای فراخوانی تابع استفاده کنید:

    <?php the_content('Read more...'); ?>

    در کجا باید بذارم این تابع رو؟ میشه دقیق جاش رو بگید؟ ممنونم

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۵۵

    در فایل index.php و archive.php بدنبالش باشید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh
  • vincent

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۸
    تشکر شده: ۱۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۵

    برای رفع مشکل باید اول از چیزهای ساده شروع کرد. خب حالا ببینین چنین تابعی تویindex.php, page.php, single.php هست یا نه:
    <?php the_content
    اگه بود توی تابع چه چیزی نوشته شده (کپی پیست کنین).
    اگه روش پله پله ای رو هم نمی‌پسندین یا عجله دارین توی انجمن سرچ کنین یا برای اطلاعات بیشتر رجوع کنین به اینجا
    http://codex.wordpress.org/Customizing_the_Read_More

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۰

    archive.php ندارم. و در index.php هم نبود. در index کپیش کردم ولی اتفاقی نیفتاد.
    این محتوای index:

    <?php get_header(); ?>
    
    <link href="http://tarhiran.com" />
    
     <?php if (get_option('artsee_format') == 'Blog Style') { ?>
    <?php include(TEMPLATEPATH . '/includes/blogstyle.php'); ?>
    <?php } else { include(TEMPLATEPATH . '/includes/default.php'); } ?>
    
    <?php get_footer(); ?>   
    
    </body>
    </html>
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۷

    در blogstyle.php و یا default.php بررسی کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۴

    mostafa1990 گفت:
    در blogstyle.php و یا default.php بررسی کنید.

    در فایل default.php بود آقا مصطفی. واقعاً ممنونم.حل شد.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها