سلام دوستان
ميخواستم بدونم مراحل انتقال وردپرس به يه سرور ديگه چه جوريه ؟ تو انجمن گشتم هيچي در اين باره پيدا نكردم ! اگه يه سايت 5 گيگ اطلاعات داشته باشه انتقال اون چقدر زمان ميبره ؟ تا حالا اين كارو انجام ندادم اگه ميشه لطفا يكي راهنماييم كنه
سلام دوستان
ميخواستم بدونم مراحل انتقال وردپرس به يه سرور ديگه چه جوريه ؟ تو انجمن گشتم هيچي در اين باره پيدا نكردم ! اگه يه سايت 5 گيگ اطلاعات داشته باشه انتقال اون چقدر زمان ميبره ؟ تا حالا اين كارو انجام ندادم اگه ميشه لطفا يكي راهنماييم كنه
سلام, کامل توضیح داده شده.
مصطفي جان ممنونم
يه سوال ! اگه بلاگ من مثلا 2 گيگ عكس داشته باشه تكليف اين همه عكس چي ميشه ؟ فايل هام رو چه جوري بايد انتقال بدم ! نيست سرعت اينترنت خيلي بالاست ميترسم سرورم قفل كنه ! ميشه بي زحمت يكيم در مورد انتقال يك سايت با تمام فايل هاش رو مختصرا توضيح بدين ؟ تا حالا اين كار رو انجام ندادم
خب اگه از یک سرور خوب هاست بگیری اونا به طور رایگان تمام فایل های شما رو انتقال میدن
تمام سرورها عملیات انتقال فایل هارو به صورت رایگان انجام میدن..
انتقال سایت و فایل هاش بر عهده ی سرورهاست..
موفق باشید ../.
از هر دو شما دوستان سپاس گزارم. خيلي لطف كردين. اينو نمي دونستم كه سرور ها خودشون انتقال فايل رو انجام ميدن ! فك ميكنم خيلي از تازه كار ها همم نمي دونن
انتقال وردپرس از هاستي به هاست ديگر و به وجود امدن مشكل
سلام دوستان كمك من اول تو پرديس هاستينگ بودم حالا رفتم زاگرس تلكام با فول بكاپ رفتم حالا چندتا مشكل پيش اومده واسم
عكس آپلود نميشه و اين پيغما را ميده حتي عكسهايي با سايزهاي مختلف امتحان كردم و پرميزشن را تا 777 براي پوشه آپلود بردم ولي درست نشد
آپلود فايل تو اينجا پرونده فرستاده شده نمیتواند به /home/downloa1/public_html/wp-content/uploads/2012/08 برود. بكنم
2 قالب سايت را نيز نمي تونم ويرايش كنم يعني ميشه ويرايش كرد ولي ذخيره سازي نميشه كرد من توي انجمن خارجي اش م رفتم با توضيحاتي كه اونا نوشته بودن هم درست نشد لطفا راهنمايي كنيد
http://downloadbazan.ir/