نوین ادمین
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۸۶
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۱۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۷
سلام بچه ها.
من از طریق افزونه میتونم ترتیب دسته ها رو توی سایت عوض کنم اما نمیتونم توی قسمت فهرست ها توی ادمین درست کنم .
مثلا توی ارسال مطلب دسته بندی ها به همون ترتیبی هستش که درست کردم و بر اساس دسته اصلی و زیر دسته میاد ولی توی قسمت فهرست بر اساس حروف الفبا و اینجوری دسته اصلی و زیر دسته مشخص نیست . اونم واسه سایت من که زیر دسته هایی با نام یکسانی دارم توی دسته های مادر جداگانه .
چجوری میشه درستش کرد و دسته بندی اون قسمت رو مثل قسمت ارسال مطلب کرد ؟
ممنون
بهروز ازند
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۱۹
#
۱۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۳
اخه شهاب اینا که بهم ربطی ندارن فهرست دلخواه رو باید به ترتیب موارد رو توش بیاری و دستی ترتیب بدی
وگرنه از ترتیب اینکه نمشه برای اون افزونه استفاده کرد و برعکس
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
نوین ادمین
نوین ادمین
آفلاین
عضو
#
۱۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۹
ممنون از پاسخت . ولی فکر کنم متوجه منظور من نشدی . برای روشن تر شدن موضوع عکسی میزارم .
http://s1.picofile.com/file/6326901406/cat.jpg
توی این عکس اگه بینی بلوک انتخاب دسته ها فرق میکنن با هم . یکی مال قسمت افزودن نوشته هستش و اون یکی دیگه مال قسمت فهرست ها . وچون لینک و آی دی دسته ها اینجا مشخص نیست و اسم دسته ها شبیه هم هست و حتی اسلاگ اون ها هم مشخص نیست گیج میشم که کدوم زیر دسته مال کدوم دسته مادره . مثلا دسته بندی های من اینجوریه :
1 - نرم افزار تخصصی
برق
عمران
2- جزوه کتاب
برق
عمران
حالا اگه قاطی بشه
برق
برق
عمران
عمران
نمیتونم تشخص بدم کدوم مال جزواته و کدوم مال نرم افزار تخصصی تا بتونم انتخابشون کنم واسه فرست دلخواه
نوین ادمین
آفلاین
عضو
#
۱۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۳
خودم فکر میکنم باید ترتیبش رو عوض کنم ولی 2 تا مشکله . اینکه نمیدونم کدوم فایل و چه کدی رو ویرایش کنم (توی قسمت wp-admin فایل های مربوط به category رو دیدم اما ترسیدم دست بزنم خراب کنم ). دوم بر چه اساسی ویرایش کنم که به همین ترتیبی که توی قسمت نوشته ها اومده مرتب بشه . یعنی دسته اصلی از زیر دسته جدا باشه
ممنون