سلام
من وقتی آدرس سایتم رو می زنم سایتو باز نمی کنه و به قسمت login میره و بعد از وارد کردن user name & Password تازه سایت رو باز می کنه لطفا کمک کنید
سلام
من وقتی آدرس سایتم رو می زنم سایتو باز نمی کنه و به قسمت login میره و بعد از وارد کردن user name & Password تازه سایت رو باز می کنه لطفا کمک کنید
سلام
اگه مشکلی نیست آدرس سایت رو بگذارین. هیچ توضیحی هم ندادین که مثلا از اول هم به این صورت بود یا بعد از اعمال تغییراتی (مثل نصب افزونه یا قالب) این اتفاق پیش اومده. هرچه اطلاعات بیشتری در اختیار بقیه دوستان قرار بدین زودتر به جوابی دست پیدا میکنین.
با سلام بعد تغییر پوسته سایت من باز نمیشه....آدرس سایت http://www.kashancarpetmarket.com
سایت منم باز نمی شه چند روزه
laparoscopysurgery.ir/persian
پیغام زیرم می ده....
هیچجاشم کار نمی کنه....
Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home3/laparosc/public_html/persian/wp-includes/pomo/wp-var.php in /home3/laparosc/public_html/persian/wp-load.php on line 30
Warning: require_once(/home3/laparosc/public_html/persian/wp-includes/pomo/wp-var.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/laparosc/public_html/persian/wp-load.php on line 30
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/laparosc/public_html/persian/wp-includes/pomo/wp-var.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/laparosc/public_html/persian/wp-load.php on line 30
تمام افزونه ها رو غیر فعال کنید و تست بگیرید
ممکنه از افزونه ای استفاده میکنید که باعث بوجود اومدن چنین مشکلی شده
اگه پیشخوان براتون باز نمیشه و نمیتونید افزونه ها رو غیر فعال کنید پوشه ی افزونه ها رو در هاستتون تغییر نام بدید تا تمام افزونه ها غیر فعال بشن
اگه از افزونه ها نبود پوسته ی دیگری رو فعال کنید و تست بگیرید