انجمن


افزونه پخش آنلاین برای ادامه مطلب  (۲۲ نوشته)

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۰

    سلام
    آیا افزونه ای هست یا (هر چیزی) که بشه در ادامه مطلب پخش آنلاین موزیک گذاشت؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar - forklift
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۳

    سلام, افزونه زیر رو نصب کنید.
    http://wordpress.org/extend/plugins/audio-player/
    بیشتر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - رسول - ثاني عشر - amirabar
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۷

    من این را نصب کردم ولی نمیدونم چجوری فعال میشه؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • toospool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۶

    افزونه رو در بخش افزونه ها فعال کنید !
    [audio:آدرس فایل صوتی به همراه http]

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - Mostafa - amirabar
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۸

    دوست عزیز من افزونه ای میخوام که تا میریم تو ادامه مطلب بتونم همون آهنگ را که برای دانلود گذاشتم پخش آنلاین کنم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۲:۲۵

    beatkids گفت:
    دوست عزیز من افزونه ای میخوام که تا میریم تو ادامه مطلب بتونم همون آهنگ را که برای دانلود گذاشتم پخش آنلاین کنم

    با همون افزونه هم می شه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - amirabar
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۳

    mostafa1990 گفت:

    با همون افزونه هم می شه.

    خوب چجوری آخه من اگه بلد بودم که اینجا مطرح نمیکردم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • toospool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۵:۰۱

    beatkids گفت:

    خوب چجوری آخه من اگه بلد بودم که اینجا مطرح نمیکردم

    شما نظورتونو واضح نمی رسونین گمونم :-؟
    یعنی اینکه وقتی وارد ادامه نوشته شدن کاربرا بعدش به صورت خودکار آهنگ پلی شه
    یا اینکه خودشون دکمه پلی رو فشاربدن؟
    برای مورد اول من موردی رو سراغ ندارم اگه دوستان میدونن میتونن کمکتون کنن
    در مورد مورد دوم هم همین افزونه جواب میده روش کار همکه گفته شد
    آهنگ رو هر جا که دوست دارید آپلودکنید (البته تو یه فضا که بشه لینک مستقیمشو داشته باشیم ! )
    اون کد که ذکر شد رو تو ادامه مطلب مینویسین و وقتی کاربرا وارد ادامه مطلب شدن اونو پلی می کنــن .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - amirabar
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۵

    toospool گفت:

    شما نظورتونو واضح نمی رسونین گمونم :-؟
    یعنی اینکه وقتی وارد ادامه نوشته شدن کاربرا بعدش به صورت خودکار آهنگ پلی شه
    یا اینکه خودشون دکمه پلی رو فشاربدن؟
    برای مورد اول من موردی رو سراغ ندارم اگه دوستان میدونن میتونن کمکتون کنن
    در مورد مورد دوم هم همین افزونه جواب میده روش کار همکه گفته شد
    آهنگ رو هر جا که دوست دارید آپلودکنید (البته تو یه فضا که بشه لینک مستقیمشو داشته باشیم ! )
    اون کد که ذکر شد رو تو ادامه مطلب مینویسین و وقتی کاربرا وارد ادامه مطلب شدن اونو پلی می کنــن .

    دوست عزیز منظورت از کد اینه :[audio:آدرس فایل صوتی به همراه http]
    خوب میزارم کار نمیده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۵

    یه راه غیر اصولی . افزونه ads manager رو نصب کن و کد آهنگت رو توش بزار . برای کد اهنگ هم فایلت فلش باید باشه . کم حجم تر و بهتر . اگه به نتیجه نرسیدی و این راه رو خواستی بگو تا برات آموزشش رو بزارم .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - amirabar
  • amirabar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۵ آذر ۱۳۹۰ - ۰۲:۳۷

    چرا افزونه ، ؟
    کد زیاد هست برای این کار ... کافیه سرچ کنی توی اینترنت : کد جاوا پخش موسیقی در وبلاگ ...

    نمونه عملی این افزونه ای هم که معرفی کردند یه همچین چیزی میشه :
    [audio:http://wp-persian.com/Example.mp3]
    بعد از نصب افزونه و فعال کردن هرجا خواستی اون موزیک با پلیر مورد نظر پخش بشه مثل کد بالا رو توی سورس میذاری...

  • s.dastjani

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۲

    ببخشید این تاپیک رو کشیدم بالا
    من اون کد رو گذاشتم توی یه مطلب ارسال کردم کار کرد ولی تو قالب میزارم خود کد رو نشون میده
    لطفا راهنمایی کنید چجوری بزارم تو قالب

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۰

    s.dastjani گفت:
    ببخشید این تاپیک رو کشیدم بالا
    من اون کد رو گذاشتم توی یه مطلب ارسال کردم کار کرد ولی تو قالب میزارم خود کد رو نشون میده
    لطفا راهنمایی کنید چجوری بزارم تو قالب

    برای نمایش شورت کدها در فایل پوسته می تونید از روش زیر استفاده کنید
    <?php echo do_shortcode('[audio:http://wp-persian.com/Example.mp3]');?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    s.dastjani
  • s.dastjani

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۵

    NESTED گفت:

    برای نمایش شورت کدها در فایل پوسته می تونید از روش زیر استفاده کنید
    <?php echo do_shortcode('[audio:http://wp-persian.com/Example.mp3]');?>

    مرسی
    ولی کار نکرد

  • s.dastjani

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۶

    کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۳

    s.dastjani گفت:

    مرسی
    ولی کار نکرد

    چرا کار نکرد
    موزیکتونر و چجوری قرار میدین
    پلاگین فعال شد اصلا کاری نکرد
    خب سر بسته نگین
    کامل شرح بدین

  • s.dastjani

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۴

    <?php echo do_shortcode('[audio:http://www.pishvazha.com/wp-content/uploads/2012/01/Shahram_Shokohi_-_Sofreye_Bi_Ria..mp3]');?>
    این کد رو گذاشتم داخل قالب

    اینم آدرس جایی که کد رو گذاشتم لینک

    زیر به اشتراک بگذارید

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۰

    این دیگه چجور اسم گذاری برای فایلهای موزیک هست

    Shahram_Shokohi_-_Sofreye_Bi_Ria..mp3

    اسم رو ویسارش کنید
    بعد اینکه شورت کد پلاگین بصورت تکست در پست شما درج شده
    یعنی اینکه شما شورت کد رو به درستی قرار ندادین
    شورت کدهای که اینجوری در قالب قرار میگیرن نباید از محیط ادیتور وارد بشن

  • s.dastjani

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۶

    منظورتونو نفهمیدم
    یعنی چی به صورت تکست درج شده؟
    من توی قالب گذاشتم دیگه توی پست بزارم کار میکنه
    لطفا راهنمایی کنید چجوری داخل قالب بزارم؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۱

    در بالاتر طریقه قرار دادن شورت کدها رو در قالب گفتم و برای همه شورت کدها همینطوری هست
    خب وقتی در ادیتور شورت کد رو درج می کنید و کار می کنه دیگه چه نیازی هست که توی قالب بذاریدش ؟

  • mhb12

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۴

    دوست عزیز خودت رو خسته نکنه دوای دردت رو میدونم این رو تو افزونهای وردپرس سرچ کن ونصب کن بهترین هست کفت میبره
    pro player
    جدید اومده تو دور و عالی همه قالب ها ساپورت میکنه یه شورت کد هست

    فقط تو قسمت تنظیمات یه گزینه نوشته ویدیو بنویس امی پی تری ای هر فرمتی که میخوای پخش شه اگر ویدیو هست بزار همون باشه
    نمونش تو این سایت ایرانی هم هست
    20 تا تم هم داره تقریبا
    بین خوشت اومد بنصب
    http://www.persianmusical36.com/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    s.dastjani
  • s.dastjani

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۱

    مرسی ولی از ویندوز مدیا پلیر استفاده کردم از همه بهتره
    فقط یه افزونه 300 کیلوبایتی خرجشه

    <div align="center">
            <object classid=CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95  codebase=http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701
         width="280" height="45" align="middle" id="mediaplayer">
              <param name="FileName" value="<?php echo $link; ?>">
              <param name="AutoStart" value="true">
              <param name="AutoRewind" value="-1">
              <param name="AnimationAtStart" value="true">
              <param name="ShowControls" value="true">
              <param name="ClickToPlay" value="false">
              <param name="EnableContextMenu" value="false">
              <param name="EnablePositionControls" value="true">
              <param name="Balance" value="0">
              <param name="ShowStatusBar" value="false">
              <param name="AutoSize" value="1">
              <embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" Name="MediaPlayer" src="آدرس آهنگ" AutoStart="1" ShowStatusBar="0" volume="-1" HEIGHT="40" WIDTH="290"></embed>
            </object>
          </div>

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها